Gastronomijos profesionalas
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Cundinamarca, Kolumbija
Kalbų studijos
Ispanų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Jan 2024
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
San Mateo universiteto fondo gastronomijos profesionalas turi įgūdžių:
Administracinė vadovybė prižiūri ir tikrina gastronomijos ir gėrimų veiklą.
Aiškinkite ir standartizuokite kulinarinius receptus pagal esamas tendencijas ir įmonės reikalavimus.
Kontroliuokite gastronomijos gamybos procesų kokybę taikydami apibrėžtas sistemas.
Atlikite gastronominės operacijos išlaidų ir išlaidų analizę, planavimą ir kontrolę.
Vadovaukitės žmogiškais virtuvės talentais, remdamiesi pardavimo prognozėmis, gamybos poreikiais ir įmonės politika.
Organizuokite organizacinius ir planavimo gebėjimus, leidžiančius tinkamai teikti reikiamas paslaugas ir nuolat ieškoti naujovių.
Suvokti maisto organoleptines savybes ir pokyčius, kuriuos jie patiria dėl technologinių ir kulinarinių procesų.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Prekybos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu / komercijos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu (jungimas)
- Toronto, Kanada
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Prancūzija
Gastronomijos laipsnis
- Valencia, Ispanija