Apdovanojamas maisto studijų bakalauras
George Brown College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Toronto, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 21 429 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* buitinis mokslas | 18 190 USD už tarptautinį mokslą. Visi mokesčiai gali būti keičiami be įspėjimo
Įvadas
Pretenzijos dėl lyderystės
Pirmasis ketverių metų apdovanojimų bakalauro laipsnis Kanadoje sujungia kulinarijos meną ir išsamią maisto studijų programą.
Maisto sektorius nuolat keičiasi, ypač kai kalbama apie svetingumą ir kulinarinį meną. Šis nuolatinis pokytis sustiprino visapusiškesnio požiūrio į kulinarinį švietimą poreikį – tokio, kuris leistų studentams išnagrinėti maisto sistemą ir įvaldyti įvairius kulinarinius metodus.
Maisto studijų apdovanojimų bakalauro programa suteikia rytojaus maisto lyderiams įgūdžių, įžvalgų ir žinių, kad galėtų sėkmingai dirbti šioje greitai besikeičiančioje srityje. Jis siūlo didelę karjerą Pathways maitinimo paslaugų specialistams, kartu su maisto sektoriaus lyderiais, galinčiais klestėti tiek pelno siekiančiose, tiek ne pelno organizacijose.
Absolventai galės sėkmingai dirbti įvairiose su maistu susijusiose profesijose, įskaitant kulinarijos, švietimo, turizmo, poilsio, sveikatos, aprūpinimo maistu, tvarumo, ekonominio vystymosi, žemės ūkio, viešosios politikos ir mokslinių tyrimų vaidmenis. Didėja karjeros galimybės, paremtos kulinarine patirtimi ir įvairiapusišku kritiniu mąstymu.
Torontas suteikia unikalią aplinką šiai programai dėl daugybės daugiakultūrių ir vietinių maisto tradicijų. Klasėje ir už jos ribų mokiniai bus supažindinti su gyvybingu maisto pasauliu kultūriškai įvairioje ir įtraukioje aplinkoje. Studentai dalyvaus apmokamoje kooperacinėje praktikoje, skirtoje kulinarijos ir maisto animacijos įgūdžių pritaikymui. Be to, visos programos metu atrinkti kursai apims bendruomenės įtrauktas mokymosi galimybes.
Jūsų mokymosi parinktys
Dalyvaukite unikaliame ir tvirtame mokyme. George'as Brownas dirba su darbdaviais ir pramonės partneriais, kad nustatytų galimas darbo patirties galimybes. Studentai taip pat primygtinai raginami siekti nepriklausomo pramonės darbo patirties, kuri, jų nuomone, suteiks jiems vertingos mokymosi patirties ir atitiks programos mokymosi rezultatus. Ši vertinga darbo patirtis savo ruožtu gali būti įtraukta į jūsų gyvenimo aprašymą.
Be formalesnės darbo patirties, George Brown College stengiasi suteikti mokymosi galimybių, susijusių su realiais iššūkiais ir klientais. Sužinokite daugiau apie lauko švietimą Svetingumo ir kulinarinio meno centre.
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Stipendijos tarptautiniams studentams George Brown College paprastai yra programos apdovanojimai, pagrįsti studentų akademiniais rezultatais (ir kitais kriterijais) George Brown College nuo akademinės programos pradžios.
Studijų programa
Būtini kursai
1 semestras | 2 semestras | 3 semestras |
|
|
|
4 semestras | 5 semestras | |
|
|
|
6 semestras | 7 semestras | 8 semestras |
|
|
|
* septynių savaičių kursas
Programos rezultatas
Sėkmingai baigę šį kursą, studentai galės:
- Suformuluoti tarpusavyje susijusias maisto sistemų struktūras ir funkcijas vietos, nacionaliniu ir tarptautiniu lygmenimis.
- Analizuoti socialinę, kultūrinę, politinę ir aplinkos įtaką esamai ir besiformuojančiai su maistu susijusiai teorijai, politikai ir praktikai.
- Rekomenduokite pagrįstus atsakymus į praktines ir mokslines problemas bei iššūkius, naudodamiesi įžvalgomis iš maisto sistemų teorijos ir pasaulinės virtuvės tyrimo.
- Įgykite pagrindinių kulinarinių įgūdžių ir veiklos žinių, tinkamų patekti į kulinarijos pramonę.
- Integruokite sveiką, teisingą ir tvarią maisto sistemų perspektyvą į kulinarijos teoriją ir praktiką.
- Sukurkite nuoseklius argumentus, skirtus diskusijoms plačioje maisto studijų srityje.
- Įvertinti mokslinių tyrimų metodikas, naudojamas įvairiose su maisto tyrimais susijusiose disciplinose.
- Efektyviai bendraukite įvairiais formatais, tinkančiais akademinei, vyriausybinei, ne pelno, verslo ir žiniasklaidos aplinkai.
- Išsiaiškinkite, kaip neapibrėžtumas, dviprasmiškumas ir žinių ribos įtakoja diskusijų apie maistą suvokimą ir interpretavimą, ir apsvarstykite problemas iš kelių perspektyvų.
- Asmeninėje ir profesinėje aplinkoje, susijusioje su maistu, demonstruokite smalsumą, iniciatyvumą, sąžiningumą, bendradarbiavimą ir socialinę atsakomybę.
KARJEROS GALIMYBĖS
Karjeros galimybės
Maisto studijų pagyrimo bakalauro laipsnis atveria duris į įvairius karjeros Pathways virtuvėje ir už jos ribų. Baigę šią programą parodysite savo atsidavimą kulinarijos menui ir supratimą apie problemas visoje maisto sistemoje, išskirdami jus iš kitų virėjų. Kulinariniai įgūdžiai, kurių išmokstate George'e Browne, yra paklausūs darbdaviams visoje Kanadoje ir tarptautiniu mastu, ir jūs turėsite mokymą, kad sukurtumėte sėkmingą karjerą namuose ir visame pasaulyje.
Nors kai kurie absolventai gali pradėti savo karjerą pradinio lygio pozicijoje, jie turės žinių ir įgūdžių, kad galėtų tobulinti savo karjeros Pathways . Atsižvelgiant į absolvento dėmesį ir patirties lygį, galimi karjeros Pathways :
Užimtumo sritis | Galimi karjeros keliai |
Maitinimo paslaugos |
|
Bendruomeninės ir ne pelno organizacijos |
|
Vyriausybė |
|
Išsilavinimas |
|
Ateities studijų galimybės
Šios programos absolventai bus pasirengę tęsti studijas po studijų aplinkosaugos studijų, maisto politikos, teisingumo studijų, visuomenės sveikatos, gastronomijos, švietimo, bendruomenės ugdymo, komunikacijos ir žiniasklaidos studijų krypčių magistrantūrose.
Absolventai taip pat gali turėti teisę tiesiogiai patekti į kulinarijos meną – italų ir prancūzų konditerijos programas bei maisto ir mitybos valdymo programą.
Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su programos koordinatoriumi.