158 Humanitarinių mokslų bakalauro programos Programos į Žurnalistikos ir masinės komunikacijos studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Humanitarinių mokslų bakalauro programos Programos į Žurnalistikos ir masinės komunikacijos studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Marshall, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tapkite efektyviu, etišku rašytoju ir bendraujančiu Southwest Minnesota State University 100% internetiniu profesinio rašymo ir komunikacijos bakalauro laipsniu. Mūsų mokymo programoje derinami rašymo, retorikos, meno ir komunikacijos kursai, siekiant užtikrinti, kad baigsite kaip visapusis profesionalas, pasirengęs dirbti. Ši tarpdisciplininė programa suteikia įgūdžių, reikalingų atliekant tokius vaidmenis kaip turinio rinkodaros specialistas, socialinės žiniasklaidos vadovas, tekstų kūrėjas ir viešųjų ryšių specialistas.

    • Gainesville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Aurora, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Internetinis komunikacijos bakalauro laipsnis iš Auroros universiteto nagrinėja pagrindines komunikacijos koncepcijas per techninį objektyvą, sutelkiant dėmesį į nuolat kintančius šiandienos rinkodaros ir verslo pramonės poreikius.Vadovaujama ekspertų, turinčių realios patirties, programa ugdo progresyvios profesinės aplinkos įgūdžius per kursus, apimančius tokias temas kaip skaitmeninio turinio kūrimas, daugialypės terpės pasakojimai, įtikinėjimo metodai ir kt.

    • Longmeadow, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    42 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • San Francisco, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    8 semestrai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Ryšių ir žiniasklaidos technologijų mokyklos bakalauro programa suteikia dinamišką pagrindinių šiuolaikinių žiniasklaidos įgūdžių ugdymą, įskaitant pasakojimo, transliavimo, žurnalistikos ir mobiliųjų platformų pagrindus. Vadovaudami pramonės ekspertams, studentai mokosi filmuoti, redaguoti, rašyti ir rengti savo kūrinius bei naudoti naujausias technologijas jiems transliuoti ir transliuoti.

    • Lawrence Township, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studentai išmoks analizuoti, konceptualizuoti ir kurti vaizdo žaidimus ir susijusius komponentus, tokius kaip animacija, garsas, nelinijinės istorijos, programinės įrangos sąsajos ir vartotojo patirtis. Visi studentai baigia medijų teorijos, pagrindinių kompiuterinio kodavimo kalbų, vizualiojo meno ir dizaino bei bendrojo lavinimo kursus. Jie pasirinks vizualinį dizainą, garso dizainą, naratyvinį dizainą arba šių trijų derinį. Pasibaigus daugiadisciplininiam, metus trunkančiam projektui, laipsnis suteiks studentams įgūdžių, teorinės sistemos ir patirties, reikalingos norint patekti į žaidimų pramonę arba dirbti susijusiose interaktyviosios žiniasklaidos srityse.

    • Richmond, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    120 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Komunikacija yra pramonės pagrindas, o darbdaviai bendravimo įgūdžius vis dažniau laiko pažangos, paaukštinimo ir lyderystės galimybių pagrindu. EKU 100% internetinės komunikacijos studijų laipsnis suteikia studentams praktinių, praktinių žinių, reikalingų norint tapti kūrybiškais, efektyviais komunikatoriais ir sėkmingai naršyti sudėtingoje pasaulinėje visuomenėje. Absolventai yra pasirengę užimti pagrindines pareigas verslo, pardavimo, žmogiškųjų paslaugų agentūrose ir ne pelno agentūrose arba tęsti teisės mokyklą ar kitas aukštojo mokslo studijas.

    • Lacey, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasiruošę savo aistrą skaitmeninei žiniasklaidai, žurnalistikai ir kinui paversti karjera, kurioje galite daryti įtaką pasauliui ir pakeisti savo bendruomenes? Bendravimo studijos jums gali būti tinkamiausios.

    • Tampa, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kaip žurnalistikos specialybė UT, turėsite galimybių papasakoti svarbias istorijas per spausdintą, transliuojamą ir internetinę žiniasklaidą. Žurnalistikos menų bakalauro laipsnis suteikia studentams daugybę naujienų rašymo, reportažų, redagavimo ir daugialypės terpės įgūdžių, taip pat supratimą apie žurnalistikos istoriją, etiką ir teisinius principus.

    • Harrisonburg, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Chicago, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Išreikškite save kaip tik jūs galite. Efektyvus bendravimas nuo scenos iki užrašyto žodžio gali judėti, linksminti ar informuoti auditoriją.

    • Owings Mills, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žmonių bendravimo supratimas yra įgūdis, išskiriantis jus bet kurioje darbo rinkoje. „Stevenson“ komunikacijos bakalauro programa suteikia jums galimybę išmokti kurti ir palaikyti santykius, daryti įtaką kitiems ir užmegzti ilgalaikius ryšius, o tai veda į naudingą karjerą įvairiose pramonės šakose.

    • Lamoni, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kaip skaitmeninio turinio kūrėjas galite būti šiuolaikinės skaitmeninės rinkodaros priešakyje. Skaitmeninės žiniasklaidos aplinka sparčiai ir nuolat keičiasi. Kaip profesionaliam turinio kūrėjui, jums reikės daugiau nei vien gebėjimo kurti vieno tipo turinį; turėsite suprasti, kaip ir kodėl kartu naudoti įvairias žiniasklaidos platformas, o tada turėti įgūdžių kurti patrauklų turinį visoje skaitmeninėje medijoje, pradedant vaizdo įrašais ir podcast'ais, baigiant socialine žiniasklaida, el. paštu ir svetainėmis.

    • Nashville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    TreveccaKalbos komunikacijos ugdymo bakalauras yra tarpdalykinė programa, suteikianti pagrindą, reikalingą norint tapti efektyviu ir patraukliu kalbos komunikacijos ir teismo ekspertizės mokytoju 6–12 klasėse. Programa baigiasi studentų mokymo patirtimi vietinėse ir įvairiose klasėse.

    • Florida City, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kino meno bakalauro studentai turi prieigą prie gamybos įrenginio, redagavimo komplekto, 4k kamerų ir naujausių priedų bei garso scenos.