Keystone logo

1 Humanitarinių mokslų bakalauro programos Programos į Ekonomika į Rumunija dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Humanitarinių mokslų bakalauro programos
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (1)
    • Grįžti į pagrindinę kategoriją
    Vietos
    Raskite daugiau vietų
    Laipsnio tipas
    Trukmė
    Studijų tempas
    Kalbos
    Kalbos
    Studijų formatas

      Popular degree type

      Popular study format

      Humanitarinių mokslų bakalauro programos Programos į Ekonomika

      Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

      Rumunijos universitetų kvalifikacija labai vertinami ir pripažįstami Europoje ir už jos ribų, mažiausias mokestis už mokslą ir pragyvenimo lygis Europoje. Rumunai seną ir turtingą istoriją, ypač sostinėje Bukarešte su 2 milijonai žmonių. Tarptautinė studentų, norinčių studijuoti Rumunijoje gali kreiptis arba į Švietimo ir mokslo ministerijos arba pasirinkto Rumunijos universitete, siekiant gauti patvirtinimo pažymėjimą.

      Humanitarinių mokslų bakalauro laipsnis paprastai yra suteikiamas sėkmingai pabaigus tam tikras pirmosios pakopos studijų programas, kurios paprastai trunka nuo trejų iki ketverių metų. Priklausomai nuo universiteto bei studento pasirinktos studijų šalies, humanitarinių mokslų laipsnis gali būti suteikiamas pabaigus skirtingas studijas. Tačiau įprastai šis laipsnis yra suteikiamas pabaigusiems menų, humanitarinių ar tam tikras socialinių mokslų studijas.