78 Verslo administracijos bakalauro studijos Programos į Santykiai su klientais į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Verslo administracijos bakalauro studijos Programos į Santykiai su klientais į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Utica, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Internetinis kibernetinio saugumo operacijų valdymo bakalauro laipsnis iš Utica koledžo suteikia esminių valdymo įgūdžių, reikalingų norint išsiskirti kaip lyderis sparčiai augančioje kibernetinio saugumo srityje. Kursuose, kuriuose nagrinėjamas strateginis valdymas, kompiuterių tinklo tyrimai, kibernetinės operacijos, sistemos pažeidžiamumo analizė ir kt., Jūs išmoksite, ko reikia, kad patenkintumėte šiandienos darbdavių poreikius ir sukurtumėte akademinį pagrindą, reikalingą magistrantūros studijoms.

    • Gainesville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Boston, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Permainingas Hult verslo administravimo bakalauras (BBA) sukurtas remiantis visuotine tiesa, kad norint įgyti įgūdžių – nuo važiavimo dviračiu iki vadovavimo komandai – reikia jį praktikuoti.

    • Livingston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Pasiruoškite sėkmingai finansinei karjerai, įgiję verslo administravimo finansų bakalauro laipsnį University of West Alabama Online . 100% internetu studijuodami galite pasiruošti tapti sertifikuotu finansų planuotoju arba atlikti kitus pageidaujamus vaidmenis. Išmoksite nukreipti įmones priimti protingus sprendimus naudojant savo pinigus. Kadangi per metus prasideda šešios pradžios datos, visada tinkamas laikas siekti verslo laipsnio UWA.

    • Dallas, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo laipsnis iš Dallas Baptist University yra pagrįstas paprasta idėja, kad mes egzistuojame tam, kad suteiktume išskirtinį, į Kristų orientuotą, verslo išsilavinimą savo studentams. Ši edukacinė patirtis skirta tikėjimo ir Kristaus mokomų vertybių integravimui į verslo mokymo programą ir mūsų studentus.

    • New York, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši novatoriška programa sukurta tam, kad aplenktumėte visus, kad galėtumėte išeiti ir daryti įtaką jūsų numatytai karjerai. Turėdami skaitmeninės rinkodaros bakalauro laipsnį, galite ugdyti vis svarbesnes internetinės rinkodaros strategiją ir informacinių technologijų įgūdžius. Kaip skaitmeninės rinkodaros profesionalas, turėsite konceptualų pagrindą ir įrankius, kad sukurtumėte veiksmingas skaitmenines strategijas optimizuojant paieškos variklius, socialinę mediją, mobiliąsias technologijas, duomenų mokslą, vizualinę analizę ir el. prekybą, kurios lems sėkmę jūsų organizacija ir karjera.

    • Lacey, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasiruošę išmokti tapti efektyviu ir etišku verslo pasaulio lyderiu? Verslo administravimo laipsnis gali būti geriausias pasirinkimas.

    • Richmond, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    120 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    EKU 100% internetiniai verslo administravimo bakalauro laipsniai rengia studentus prisidėti prie verslo bendruomenės ir tapti sėkmingais verslo lyderiais. Studentai taiko patikrintus verslo principus, norėdami ištirti ir valdyti besivystančio verslo kraštovaizdžio iššūkius ir galimybes. Absolventai yra pasirengę užimti pagrindines pareigas su puikiais atlyginimais arba siekti MBA.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Verslo administravimo rinkodaros bakalauro programa per UC Online leidžia jums gauti laipsnį iš nacionalinio reitingo Lindnerio verslo koledžo pagal savo tvarkaraštį iš bet kurios vietos. Rinkodara – tai plati ir integruota veiklos sistema, padedanti organizacijoms teikti klientus tenkinančius produktus ir paslaugas.

    • Rutherford, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo mokykla džiaugiasi galėdama pasiūlyti keletą penkerių metų kombinuotų verslo programų, leidžiančių tik per penkerius metus įgyti bakalauro laipsnį ir MBA – pradėkite savo profesinę karjerą ugdydami pažangius valdymo įgūdžius. (Pavyzdžiai: buhalterinės apskaitos / MBA, BS verslo administravimo / MBA, BS vadybos / MBA, BS rinkodaros / MBA, BS sveikatos priežiūros administravimo / MBA)

    • White Plains, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Verslo administravimo – vadybos BBA yra visiškai internetinė programa, siūlanti studentams stiprią ir plačią verslo programą integruojant vadybos, rinkodaros, finansų, technologijų ir projektų valdymo kursus. Studentai mokysis taikomų verslo įgūdžių, tokių kaip problemų sprendimas, sprendimų priėmimas, komandos formavimas ir strateginis planavimas.

    • Nashville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo administravimo bakalauro laipsnis suteikia studentams tvirtą verslo administravimo pagrindą, tuo pačiu ruošiant juos sėkmingai mokytis specializuotoje studijų srityje, pagrįstoje individualiais interesais.

    • Adrian, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo administravimo bakalauro laipsnis iš Siena Heights University atvers jums daugybę įsidarbinimo galimybių. BBA absolventai siekia karjeros reklamos, bankininkystės, smulkaus verslo nuosavybės, gamybos ir mažmeninės prekybos srityse. Įvaldysite įgūdžius, kurių siekia darbdaviai. Kadangi Siena Heights University akcentuoja 21-ojo amžiaus įgūdžius ir etiką, galite drąsiai nuspręsti pradėti naują karjerą arba perkelti savo darbą verslo srityje į kitą lygį.

    • Jefferson City, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • USA Online, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Verslo administravimo bakalauras (BBA) ne Karson-Newman universiteto skirtas darbo suaugusiems, kurie nori baigti savo laipsnį iš labai gerbiamas akademinė institucija. Mes teikiame aukštos kokybės švietimą 165 metų!

    • Brunswick, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Bakalauro verslo administravimo (BBA) yra sukurta siekiant suteikti studentams tvirtą pagrindą verslo kompetencijų pabrėžiant taikymą realaus pasaulio darbo aplinkoje. BBA laipsnis jungia pamatinių bendrojo lavinimo kursuose, daug dėmesio skiriama verslo pagrindų ir tada Kurių koncentracijos srityje egzaminą. Be to, studentai privalo atlikti stažuotę per savo vyresniojo metus.