27 Tiksliųjų mokslų bakalauro studijos Programos į Žurnalistikos ir masinės komunikacijos studijos į Europa for 2024

Tiksliųjų mokslų bakalauro studijos Programos į Žurnalistikos ir masinės komunikacijos studijos į Europa for 2024Filter
    • Haarlem, Olandija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Skaitmeninė transformacija yra susijusi su skaitmeninių technologijų integravimo į visus verslo ir organizacijų aspektus procesu, įskaitant verslo modelį, procesus ir produktus. Tai taip pat reiškia organizacinių struktūrų ir žmogiškųjų išteklių pokyčius. Platesne prasme skaitmeninės transformacijos valdymas reiškia skaitmeninės transformacijos procesų strategijas, planavimą ir koordinavimą.

    • Iserlohn, Vokietija
    • Hamburg, Vokietija
    • + 1 more

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasinaudokite socialine medija, SEO ir tiesiogine rinkodara vartotojui, kad padidintumėte prekės ženklo žinomumą ir padidintumėte verslą bei vertę. Nuo blokų grandinės iki virtualios realybės iki dirbtinio intelekto – žiniasklaidos ir rinkodaros vadovai padeda formuoti ateities tendencijas. Baigę studijas mūsų studentai turi kompetencijų ir vadovavimo įgūdžių, reikalingų darbui tarptautiniu lygiu. Be to, jie turės gerai pagrįstų sąsajos žinių verslo administravimo/ekonomikos, žiniasklaidos, komunikacijos ir valdymo srityse.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Madrid, Ispanija
    • + 3 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Plačiai augant socialinės žiniasklaidos svarbai ir naudojant virtualią sritį net kasdienėje veikloje, pažangiausi žiniasklaidos ir komunikacijų įgūdžiai yra gyvybiškai svarbūs šiandienos pasaulinių įmonių išlikimui. Verslo administravimo bakalauras (Hons), kurio specializacija yra žiniasklaidos ir komunikacijos programa, skirta ugdyti iniciatyvius vadovus įvairiai karjerai žiniasklaidos ir komunikacijos srityse, galinčius veikti pasauliniame kontekste. Programoje pagrindinis dėmesys skiriamas sąmoningumui, naujovėms ir kūrybiškumui, siekiant įvairiapusės ir sudėtingos kelionės į savo profesinių įgūdžių ir gebėjimų realizavimą.

    • Potsdam, Vokietija
    • Berlin, Vokietija

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Bakalauro studijų programa, skirta visiems, kurie padeda formuoti rytojaus įmones.

    • Middelburg, Olandija
    • Velp, Olandija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pernelyg žiūrėti serialą „Netflix“, naudoti „WhatsApp“ ar klausytis „Spotify“? Visa tai įmanoma IT dėka! Padaryti plėtrą įmanoma Mes gyvename sujungtame pasaulyje, kuriame fiziniai objektai yra masiškai susieti su internetu. Pagalvokite apie apsaugos kamerą, kuri siunčia pranešimą į jūsų išmanųjį telefoną, kai žmogus eina per jūsų sodą. Arba AI (dirbtinis intelektas), kai savarankiškai besimokantis algoritmas sužino, ar saugu pereiti gatvę. IT yra ta sritis, kuri leidžia įgyvendinti šiuos pokyčius ir juos sukuria.

    • Limerick, Airijos sala

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Lugano, Šveicarija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Italų kalba

    • Community of Madrid, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Marketingo komunikacijos bakalauro studijos klasėje skatina rašytinius ir kritinio mąstymo įgūdžius, taip pat teorines ir taikomąsias žinias, būtinas veikti šioje sudėtingoje ir sudėtingoje srityje. Kursiniai darbai apima tradicinės ir socialinės žiniasklaidos rinkodarą, viešuosius ryšius ir klientų tobulinimą. Studentams suteikiamas pagrindinis supratimas apie pramonę ir tai, kaip rinkodara ir komunikacija veikia asmenį ir visuomenę tiek vietiniu, tiek pasauliniu mastu. Studentai yra pasirengę sėkmingai dirbti, kai pereina į trijų savaičių ir semestro trukmės stažuotes.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kibernetinio saugumo ir skaitmeninės kriminalistikos bakalauro laipsnis suteikia jums tyrimo įgūdžių, įrankių ir metodų, kurie yra esminiai kibernetinio saugumo ir skaitmeninės kriminalistikos srityje. Įgysite praktinės patirties naudodamiesi šiuolaikinės kartos priemonėmis ir metodais, skirtais saugioms sistemoms kurti, prižiūrėti ir projektuoti. Galite studijuoti šiuos modulius: įsiskverbimo testavimas ir etinis pažeidžiamumų skenavimas, kompiuterinė kriminalistika ir informacijos saugumas.

    • Kaunas, Lietuvos Respublika

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa skirta tiems, kurie nori išmokti „žaisti su kalba“, žino elektroninio ryšio paslaptis, analizuoti „vizualinio dizaino“ gramatiką ir išmokti keletą užsienio kalbų (prancūzų, vokiečių, rusų, italų, ispanų ar švedų) . Naujoviški kalbos sprendimai yra neatsiejama žiniasklaidos, viešųjų ryšių, reklamos, rinkodaros ir kt.

    • Kingston upon Thames, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Skaitmeninė žiniasklaida apibrėžia mūsų laiką ir padeda formuoti mūsų gyvenimą. Šis kursas padės pasiruošti karjerai šiame įdomiame, nuolat besikeičiančiame sektoriuje.

    • Tilburg, Olandija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų BBA rinkodaros valdymas - skaitmeninio verslo koncepcijos (DBC) skiriasi nuo kitų rinkodaros valdymo programų keliais aspektais.

    • Wuhan, Kinija
    • Birmingham, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Kinų kalba

    Digital Media technologijų plėtoti įgūdžius absolventai turi kompleksinių atsakomybės rūšis; suteikti studentams reikiamų žinių bazę, kad ji gali projektuoti, kurti daugialypės terpės turinį ir

    • Castelo Branco, Portugalija

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Profesionalus mokymas gebėti projektuoti, įgyvendinti ir palaikyti programinę įrangą ir informacines sistemas, o ypač tinka paraiškų ir daugialypės terpės turinio kūrimo. Ypatingas dėmesys bus skiriamas keturiems profilių profesinio mokymo: Daugiafunkcis ryšys ir interneto turinį; Programavimas ir Programinė įranga; Duomenų bazės ir informacinės sistemos, kuriamos pažangios sistemos ir sprendimų paramos.