Keystone logo

1 Tiksliųjų mokslų bakalauro studijos Programos į Ekonomika į Viena, Austrija dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Tiksliųjų mokslų bakalauro studijos
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (1)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

    Tiksliųjų mokslų bakalauro studijos Programos į Ekonomika

    Viena yra sostinėje Austrijoje ir turi daug patogumų, atitinka šį statusą. Mokymo centrai yra puikios būklės ketina kiek turintys tarptautinių mokyklų, tokių kaip American International School Vienna ir tarptautinio universiteto Vienoje.

    Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

    Jei jūs galvojate apie tolimesnio savo išsilavinimą institucijoje, kur akademinės kompetencijos yra laikomasi tada Austrija siūlo geriausią vietą. Šios institucijos yra moksliniais tyrimais pagrįsta veikla taip suteikiant galimybę studentams gauti idėjų, kaip išspręsti gyvenimiškas problemas.

    Viso pasaulio aukštojo mokslo įstaigos studentams gali pasiūlyti įvairiausias tiksliųjų mokslų bakalauro studijų programas. Šio tipo studijų programos, kurios vidutiniškai trunka nuo trejų iki penkerių metų, yra kuriamos taip, kad paruoštų studentus tolimesnėms studijoms arba darbo jų pasirinktoje srityje pradžiai.