BAVerslas - Foodservice valdymo
Kendall College
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Chicago, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Susisiekti su mokykla
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
BA Verslas - Foodservice valdymas
 
Foodservice valdymo koncentracija suteikia verslo studentams tvirtą pagrindą visų foodservice valdymo ir su maistu susijusių pramonės šakų, įskaitant veiksmų, pirkimų, gamybos, platinimo ir paslaugų, taip pat vartotojų elgseną.
 
Koncentracija yra orientuota į rengiasi absolventams dirbti tinklo pagrindu, didelio masto operacijas, tokias kaip grandinės ir franšizės restoranų ir maitinimo įmonių, taip pat didelių mažmeninės prekybos ir maisto pristatymo subjektų, kad paketas, parengti ir / ar tiekimo maisto įstaigose, pavyzdžiui, mokyklose , sveikatos priežiūros įstaigų ir kitų verslo įmonių.
 
Kaip ir kiti Kendall programas, mokiniai mokosi nuo svaiginančius mokymo procesas, kuris apima pramonės stažuotes, taip pat integruotos vyresnysis projektų.
Foodservice valdymo kursas atranka:
Įvadas į foodservice valdymo - tiria didžioji pasaulį foodservice pramonės, įskaitant sutarties pašarams, viešbučių operacijų, nepriklausomų restoranų, vyresniųjų gyvenimo, švietimo FOODSERVICE, asmens virėja, maitinimo, mokslinių tyrimų ir plėtros.
 
Kiekis Foodservice / Gamyba - pagrindinis dėmesys skiriamas strategijų aptarnauti didelį skaičių žmonių, įskaitant kiekio maisto pirkimo, gamybos ir paslaugų, taip pat maisto saugos, viešųjų pirkimų, dienos operacijas, maisto pristatymo sistemų ir bufetas sistemų.
 
Logistika foodservice valdymo sistemas ir procesus, dalyvaujančių pirkimo ir platinimo maisto per dideli geografiniai apžvalga.Studentai mokosi koncepcijas, tiekimo grandinės valdymo, platinimo gamybos ir perkelti maistą dideliais kiekiais, atsargų valdymą ir tiekimą į tolimas sunkiai pasiekiamose vietose.
 
Vartotojų elgsena - tyrinėja, kaip vartotojams priimti pirkimo sprendimus pagal racionalus ir iracionalus kriterijais. Studentai atrasti šiuolaikinės reklamos, reklamos ir rinkodaros strategijų pagrindą.
 
Sanitarijos, - moko studentus, kaip užtikrinti sveiką ir saugią foodservice maršrutu, įskaitant HAACP (Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų), asmens higienos, maisto pirkimo / gavimo / Sandėliavimo, MAISTO GAMINIMO ir aptarnavimo, maisto užteršimo, maisto plintančių ligų ir kenkėjų valdymo.
 
Ingredientai - nustato mokinių bendros terminologijos maisto pramonės, leidžia jiems suprasti, maisto ir gėrimų identifikavimo pagrindai su bendro naudojimo dėmesio, taip pat susipažinę su serviceware ir bendrosios virtuvės įranga.
 
Maistas ir gėrimai valdymas - skatina studentus priimti efektyvius verslo sprendimus studijuojant skirtingus veikimo scenarijų. Studentai mokosi meniu planavimo ir sąnaudų kontrolės koncepcijas, sukurti biudžetą, analizuoti finansines ataskaitas, rekomenduoti veiklos pakeitimus, valdyti žmogiškųjų išteklių klausimus, ir politinius sprendimus, kurie turi įtakos vadovybė, personalas ir nuosavybės.
 
Žmogaus mitybos - tiria su mityba vaidmenį maisto ir sveikatos ir poveikis mitybos foodservice pramonė. Studentai išmoksta pagrindinius mitybos sąvokas ir aptarti aktualius išvadas ir nesutarimų.Jie ištirti FOODS, etiketes, receptus ir meniu, mitybos naudą, ir plano dietos ir rinkodaros strategijas specializuotų gyventojų.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto ir gėrimų bei svetingumo vadybos bakalauras
- Paris, Prancūzija
Tarptautinis verslo administravimo bakalauras
- Ferrières-en-Brie, Prancūzija
Prekybos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu / komercijos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu (jungimas)
- Toronto, Kanada