Oficialus aprašymas

  • Tipas: trejų metų studijų kursas
  • Trukmė: 3 metai
  • Prieiga: nemokamai
  • L-18 laipsnis, Ekonomika ir verslo administravimas

3 mokymo programos

  • Maisto mokslai
  • bioekonomika
  • Biosciences

Naujoviškas ir precedento neturintis mokymo projektas Italijos universitetų kraštovaizdyje, kuriame vadovavimo kultūra yra integruota į technologinį ir mokslinį biotechnologijų ir maisto technologijų indėlį, siekiant apmokyti vadybinius asmenis, turinčius specialių įgūdžių, skersinių žemės ūkio maisto produktų sistemai.

Kursas gimė Maisto slėnio širdyje ir perduoda mokslinių tyrimų ir akreditavimo tradicijas, susijusias su atitinkamais departamentais ( Ekonomikos ir verslo mokslai, Chemijos mokslai, Gyvenimas ir aplinkosauga, Maisto ir vaistų mokslai ) , ypatingo konteksto naudai. įmonių, konsorciumų, Italijos ir Europos institucijų, sertifikavimo įstaigų ir tiekimo grandinių, apibūdinančių mūsų šalies žemės ūkio verslą.

Taigi galite pasikliauti įvairiais aspektais, kurie gali padėti jums atlikti šiuos vadovavimo iššūkius:

  • tarpdisciplininis kelias, orientuotas į konkrečias ir suformuluotas žinias;
  • nuolatinis žemės ūkio maisto produktų gamybos ir mokslinių tyrimų bei universitetinio mokymo konteksto mainai;
  • trijų konkrečių adresų, kurie leis Jums specializuotis valdymo, aplinkos tvarumo ir technologijų, susijusių su maisto produktų gamyba ir išsaugojimu, klausimu.

mokymosi rezultatai

Kursas skirtas mokyti naujus profesinius profilius, pasižyminčius išskirtiniais ir skersiniais įgūdžiais ir jausmais maisto sistemoje.

Dalyvavimas kursuose leidžia abonentams:

  • Užbaigti pasirengimo lygį, prisiimant specializuotas žinias žemės ūkio maisto produktų tiekimo grandinių valorizacijos srityje
  • Įgyti išskirtinių ir skersinių įgūdžių, susijusių su pasienio temomis, susijusiomis su: rinkodara ir komunikacija žemės ūkio maisto pramonėje, operacijų ir tiekimo grandinės valdymu, internacionalizavimo strategijomis, moksliniais tyrimais ir plėtra, kokybės kontrole ir sertifikavimu.
  • Padidinimas nuolat naudojant aktyvias mokymo priemones, individualius gebėjimus, kad būtų skatinama įterpti įmonėje tokiose pozicijose, kuriose būdinga didelė atsakomybė
  • Užtikrinti nuolatinius ryšius su verslo bendruomene, nes liudytojai dalyvauja pagrindinėse tiekimo grandinėje veikiančiose įmonėse.

Todėl, kad Parmoje

Naujoviškas ir precedento neturintis kultūros projektas Italijos scenoje, kuriame vadovybės kultūra yra integruota į technologinį ir mokslinį biotechnologijų ir maisto technologijų indėlį, mokyti vadybinius ir profesinius asmenis, turinčius specialių įgūdžių ir kompetencijų, peržengiančių žemės ūkio maisto produktų sistemą.

Kursas gimė Maisto slėnio širdyje ir iškelia trijų susijusių departamentų, ekonomikos, biologijos ir maisto mokslų mokslinio tyrimo ir akreditavimo tradicijas į ypatingą įmonių, konsorciumų, institucijų, sertifikavimo įstaigų ir tiekimo grandinių kontekstą. apibūdina mūsų šalies žemės ūkio maisto produktus. Taigi galėsite pasikliauti tarpdisciplininiu kursu, susitelktu ties metodologiniais aspektais ir pagrindinėmis žiniomis, kurios nėra greitai pasenusios; apie nuolatinį žemės ūkio maisto produktų gamybos ir mokslinių tyrimų bei universitetų mokymo konteksto mainus; trimis mokymo keliais, kurie leis Jums specializuotis vadybos, aplinkos tvarumo ir technologijų, susijusių su maisto produktų gamyba ir išsaugojimu, temomis.

Kas jums teks po baigimo

Jūs pateksite kaip veikėjas viename iš pirmaujančių šalies ekonomikos sektorių, kuriam palanki intensyvi praktika.

Galėsite užpildyti organizacinius vaidmenis įvairiose funkcinėse srityse: prekybos, rinkodaros, komunikacijos ir išorės santykių, kokybės sistemų valdymo, mokslinių tyrimų ir plėtros, pirkimų.

Tarp užimtumo galimybių, kurios laukia jūsų, įmonės, susijusios su maisto produktų gamyba, perdirbimu, konservavimu ir platinimu; viešosios ir privačios įstaigos planuojant, analizuojant, kontroliuojant, sertifikuojant arba apsaugant ir didinant žemės ūkio maisto gamybą; viešosios organizacijos, nacionalinės ir tarptautinės institucijos, profesinės asociacijos ir žemės ūkio profesinės organizacijos bei paslaugų bendrovės, skirtos žemės ūkio ir maisto produktų mokymo sektoriui.

Programa mokoma:
Italų

Peržiūrėti 2 daugiau kursų University of Parma »

Paskutinį kartą atnaujinta May 12, 2019
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Spal. 2019
Duration
3 metų
Dieninės
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Spal. 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas

Spal. 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date