Read the Official Description

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia karjeros plėtros kaip profesionalaus virėjo arba nori tapti kitu pasauliniu "Michelin" žvaigždės turėtoju. Kaip šio kurso dalis, jums bus žengtas žingsnis už standartinių kulinarinių menų studijas ir artės prie tikrosios meno ir kulinarijos revoliucijos, įtraukiant eksperimentinius kepimo metodus.

Savo "Hospitality and Culinary Arts" programoje įgysite ypatingų maisto ruošimo įgūdžių ir išsamių žinių apie gaminį pagal klasiką ir šiuolaikines tendencijas, pvz., Vietinių produktų, mėsos ir žuvies, sveiko maisto gaminimo, tvarių jūros gėrybių, "nuo nosies iki uodegos" virimas ". Įsitikinkite, kad visas šias žinias naudosite savo stiliaus, įkvėpimo ir meninių idėjų prizmės.

Mūsų virtuvė suprojektuota pačiu ergonomiškiausiu būdu ir yra visiškai įrengta moderniausių pasaulyje žinomų prekių ženklų gaminimo prietaisų. Mes bendradarbiaujame su įrangos gamintojais iš kelių žymių "Michelin" žvaigždžių restoranų visame pasaulyje.

Jūsų patirtis užsienyje

Patirtis užsienyje bus VUM studentų mokymosi patirtis, kuria jiems suteikiama galimybė prisiimti atsakingą vaidmenį kaip įmonės ar organizacijos darbuotojai, o tada apmąstyti, kas nutiko darbo vietoje. Patirtis užsienyje programa papildo oficialią pamokų programą. Juo siekiama žymiai padidinti mokymo programos gyvybingumą ir įtakoti kursus, kuriuos mokinys ėmėsi ar priims. Užbaigus patirtį užsienyje, studentai uždirbs 30 ECTS kreditų už 1-ąjį ("Erasmus" programos darbo patirtis) ir 2-ąjį (darbo, kelionių ir studijų programos) kreditus.

Visa patirtis užsienyje bus surengta VUM ir yra privaloma. Patirtis užsienyje bus pasirinkta atsižvelgiant į kiekvieno studento mokymosi ir praktinius rezultatus per semestrą.

Darbo patirtis "Erasmus" programoje vyks nedideliuose nepriklausomuose Michelin reitinguose esančiuose restoranuose Europoje, kur studentai turės galimybę praktiškai pritaikyti savo technines žinias ir įgūdžius, išmokti dirbti komandoje su aukšto lygio specialistais kulinarijos srityje ir pagerinti jų tikslumą. , lūkesčių ir rezultatų nuoseklumas, laiko valdymas, atsparumas stresui. Geriausiam VUM studentui bus suteikta galimybė pasimėgauti užsienyje "Michelin" žvaigždute pažymėtame restorane priklausomai nuo jų veiklos.

Privalomi stažuotes

Visi šios programos studentai turi dvi privalomas stažuotes jų išsilavinimo metu. Praktika vyks 5 ar 4 žvaigždučių viešbučių tinkluose visame pasaulyje. Tai bus laikomas "vadybiniu" mokymu, nes jis suteikia studentams prieigą prie didelių verslo operacijų, suteikiant jiems galimybę suprasti kulinarinio verslo svarbą didesnėje verslo aplinkoje. Ši vieta bus suprojektuota taip, kad atitiktų studentų profesinio tobulėjimo profilį ir atskleistų juos kitokio tipo "HoReCa" verslą, kuris visiškai skiriasi nuo nedidelių Michelin reitinguojamų restoranų.

Mokymo kalba: anglų

Studijų trukmė: 3/4 metų (6-8 semestrai)

Diplomas: Bakalauro laipsnis "Svetingumo ir kulinarijos menas", dėstomas anglų kalba Vidurio ir Rytų Europoje ir vienas iš nedaugelio Europos Sąjungoje.

VUM - Varna universiteto vadyba.

Priėmimo sąlygos

Priėmimo pagrindas yra dokumentai, IELTS 6.0 arba lygiavertis (VUM institucinis anglų kalbos testas) ir interviu su kandidatu internete ar akis į akį.

Program taught in:
Anglų

See 2 more programs offered by Varna University of Management »

Last updated June 13, 2018
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Spal 2019
Duration
3 - 4 metų
Dieninės
Price
1,950 EUR
- per semestrą
By locations
By date
Start Date
Spal 2019
Application deadline

Spal 2019

Location
Application deadline
End Date