Bakalauras Gastronomijos Ir Kulinarijos Meno

Basque Culinary Center

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Bakalauras Gastronomijos Ir Kulinarijos Meno

Basque Culinary Center

Pirmasis oficialus universiteto bakalauro laipsnis.

Profesinių galimybių pasaulis.

Išsilavinimas, atitinkantis nacionalinius ir tarptautinius sektoriaus poreikius.

Mes pristatome mokymo, mokslinių tyrimų ir inovacijų projektą, skirtą plėtoti virtuvių, maitinimo ir maisto sektorių, aiškiai orientuotą į tarptautinius tikslus.

Baskų kulinarinis centras yra pirmasis Ispanijoje vykdomas projektas, kurio metu profesinės virtuvės, maisto ruošimo ir maitinimo paslaugos vykdomos į universitetines klases.

Tai priklauso nuo šešių kartų vadovavimo pasaulinės virtuvės akiratyje.

Projektą sudaro Gastronomijos fakultetas, dalis "Mondragon Unibertsitatea", teikiantis aukštos kvalifikacijos mokymus ir Maisto ir gastronomijos tyrimų ir inovacijų centras.

Edukacinis modelis

Ši Mondragon Unibertsitatea patvirtinta oficiali kvalifikacinė kvalifikacija yra kvalifikacija, kuri prisitaiko prie Europos aukštojo mokslo erdvės, siūlanti tvirtą mokymą, pagrįstą penkiais ramsčiais:

58274_grado_modelo_02_en.jpg

Mokslo laipsnio tikslas yra apmokyti specialistus rengiant, įgyvendinant ir prižiūrint aukšto lygio kulinarines procedūras bei patiekalus restoranuose ar bet kurioje kitoje maisto ir gastronomijos sektoriaus kompanijoje. Studentai taip pat galės įgyti naujų produktų, paslaugų ir įmonių pasiūlymų ir pasiūlyti konsultacijas maitinimo ir gastronomijos srityse.

Studentų asmeninis, socialinis ir profesinis rengimas yra Baskų kulinarijos centro edukacinio modelio tikslas, ty studentai turi įsipareigoti mokytis, dirbti komandoje, vykdyti projektus, priimti sprendimus, daryti verslą ir tinkamai bendrauti.

Tai iš esmės praktinis kompetencijų modelis, kurio pagrindinis vaidmuo tenka studentams. Jis vertina kiekvieno studento žinias, įgūdžius ir požiūrį į tarpdisciplininį pasiūlymą, kuris skatina kelių žinių sričių santykius. Tai leidžia atlikti nuolatinį ir visuotinį vertinimą, kurio pagrindinis ramstis yra bendravimas tarp darbuotojų ir studentų.

KAS REIKIA MOKYKLĖ BASKO KULINARIJOJE?

  • Tu mokosi darai.
  • Darbas komandoje.
  • Realių projektų vykdymas ir vykdymas.
  • Verslumo skatinimas.
  • Autonomijos ir sprendimų priėmimo skatinimas.
  • Bendravimo ir žmogaus įgūdžių ugdymas

Programos

MOKYMO PLANAS

Mokymo programa yra padalinta į 4 metus, skaičiuojant 60 ECTS per metus. Pirmą, antrąjį ir trečiąjį metus yra privalomos išorinės praktikos, o ketvirtus metus - 30 ECTS, o taip pat ir įmonėse.

Yra trys kursai, skirti gilinti supratimą į skirtingas studijų krypties sritis, kurių kiekviena yra 20 ECTS.

Studentai turi pasirinkti vieną trečiaisiais metais:

  1. "Culinary Avant Garde"
  2. Inovacijos, Verslas ir Verslumas
  3. Maisto pramone

Daugumos klasių mokymosi kalba yra ispanų kalba. Kai kurie mokomi anglų kalba.

KOMPETENCIJOS

"Baskų kulinarinio centro" pasiūlytas švietimo modelis visam lingvistiniam menui "Gastronomija ir kulinarinis menas" grindžiamas kompetencijomis, o tai reiškia, kad mokymosi procesas yra labai praktiškas; todėl turinys nėra pateikiamas izoliuotu būdu arba nepriklausomų dalykų forma, tačiau pateikiamas tarpdisciplininis pasiūlymas, skatinantis kelių žinių sričių susiejimą, kad visas mokymosi procesas būtų grindžiamas kompetencijomis, o ne atskirtomis žiniomis, naudojant aktyvias mokymosi metodikas ir komandinį darbą.

LAIKOTARPIS IR KALENDORIUS

Klasės prasideda 8.30 val., O priklausomai nuo praktinio seminaro studentai gali dalyvauti, jie baigsis 14.30 arba 16.30 val.

Mokiniai galės susipažinti su e-mokymosi platformos "Moodle" klasių tvarkaraščiais.

Stažuotės

DARBO VIETOVĖS

Tuo tarpu Baskų kulinarinio centro glaudus ryšys su kulinarijos sektoriumi, maitinimo ir maisto pramone suteikia studentams galimybę įgyti praktinių ir realių žinių apie darbo pasaulį jų studijų metu. Mūsų atveju studentai atliks darbo patirtį už centro ribų kas ketverius metus. Studijų plane įtrauktame darbo patirties procese studentai susipažįsta su eksperimentu su nekilnojamuoju gastronomija ir maistu.

IŠORINIS DARBO PATIRTIS 1 METU

Trukmė: 1 mėnuo.

Geografinis laukas: Baskų kraštas.

IŠORINIO DARBO PATIRTIS 2-OJO METAI

Trukmė: 2 mėnesiai.

Geografinis laukas: Ispanija.

Darbo patirtis geriausiuose Ispanijos restoranuose ir aukščiausio lygio Ispanijos maisto įmonėse.

IŠORĖS DARBO PATIRTIS 3 GRYNASIS METUS

Trukmė: 3 mėnesiai.

Geografinė sritis: nacionalinė ir tarptautinė sritis (visame pasaulyje).

Darbo patirtis geriausiuose pasaulio restoranuose ir aukščiausio lygio tarptautinėse maisto kompanijose.

4-asis GALUTINIS PROJEKTAS

Trukmė: 1 semestras.

Geografinis laukas: nacionalinis ir tarptautinis. Formatas: 6 mėnesiai.

Galutinio projekto charakteristikos: realus (užsakytas įmonės) projektas arba verslumo projektas, susijęs su pasirinktu keliu.

Profesinės galimybės

Baskų kulinarijos centro studentai pasirinks profesinę sritį su įvairiomis profesinėmis galimybėmis, o kai baigsis mokymai, jie galės plėtoti kai kurias šias veiklas su puikiu darbo ateitimi:

Kultūrinės gamybos ir gamybos metodų ir sistemų nustatymas ir tobulinimas.

  • Maitinimo įmonių valdymas, vykdant ir prižiūrint visus procesus ir koordinuojant žmonių komandą.
  • Projektuojant ir kuriant inovacinius verslo pasiūlymus kulinarijos srityje.
  • Siūlo konsultacijas ir konsultacijas inovacijų ir komunikacijos požiūriu.
  • Dalyvavimas mokslinių tyrimų ir inovacijų veikloje maisto sektoriuje.

Ši veikla gali būti vykdoma šiose profesinėse srityse:

  • Vyriausiasis šefas,
  • Restorano vadybininkas,
  • Restorano aptarnavimo ir ryšių su klientais vadovas
  • Maisto produktų gamybos vadybininkas maisto pramonės įmonėse,
  • Agrarinės maisto produktų ir maisto pramonės mokslinis bendradarbis,
  • Gastronominis patarėjas
  • Naujų gastronominių iniciatyvų konsultantas ir iniciatorius
  • Ryšio technikas
  • ir tt

Mokesčiai

Mokesčiai už 2018/2019 mokslo metus yra 8 900 €.

Mokesčiai apima:

  • Didaktinė medžiaga
  • Darbo drabužiai
  • Virtuvės reikmenys
  • Asmeninė spintelė
  • Dalyvavimas neakivaizdinių seminarų ir konferencijų cikluose, organizuojamuose fakultete
  • Mokymosi keliones
  • Mokymo programų ir neakivaizdinių praktinių užduočių valdymas

Kiekvienais metais siūlomos 100 naujų vietų.

Studentai privalo užsiregistruoti kursų metu siūlomų kreditų (išskirti tuos kreditus, kurie pripažinti iš ankstesnių studijų ar profesinės patirties).

Laipsnio programa negali būti priimta ne visą darbo dieną. Klasės yra akis į akį.

Priėmimo

Nacionaliniai studentų įstojimo reikalavimai

Gastronomijos ir kulinarijos meno laipsnį galima įvesti įvairiais būdais:

  1. Iš Ispanijos bakalauro laipsnio po išlaikius universiteto egzaminą
    Laipsnį galima gauti iš bet kurios bakalaureato programos.
  2. Iš aukštesniojo lygio mokymo ciklo
  3. Asmenys, vyresni nei 25 m. Ir 45 m., Išlaikę universiteto egzaminą
    "Mondragon Unibertsitatea" neaukoja universiteto įstojimo egzaminų žmonėms nuo 25 iki 45 metų amžiaus.
    Tačiau studentai, kurie išlaikė UPV / EHU ir UNED įžanginius egzaminus, bus nagrinėjami gastronomijos ir kulinarijos meno laipsnyje, jei jie pasirinks socialinius ir teisės mokslus konkrečiame etape.
  4. Universiteto absolventai
  5. Žmonės virš 40 metų, turintys darbo patirties šioje srityje

Studentai iš ES įstojimo į ES reikalavimų

Studentai, atvykstantys iš ES šalies švietimo sistemų, Norvegijos, Islandijos, Lichtenšteino, Šveicarijos, Kinijos ar su Europos ar tarptautiniais bakalaureatu, kurie atitinka jų atitinkamose šalyse reikalaujamus universiteto prieigos reikalavimus, gali studijuoti Ispanijos universitetuose. Taigi šie studentai nereikia išeiti į egzaminą Ispanijos universitete (Selectividad).

Tačiau norint studijuoti Ispanijos universitetuose, labai svarbu, kad šie studentai iš Nacionalinio nuotolinio švietimo universiteto (UNED) kreiptųsi į universitetines studijas. Gegužės 4 d. Įsakymu "EDU / 1161/2010" pateikiama visa reikalinga informacija apie tai, kaip tvarkyti įgaliojimus per UNED.

Studentai iš ES nepriklausančių šalių reikalavimų

Studentai, studijuojantys šalis, esančias už ES ribų, Norvegiją, Šveicariją, Islandiją, Lichtenšteiną ar Kiniją, gali gauti oficialų maitinimo virtuvės ir kulinarijos meno laipsnį šiais būdais:

  1. Validuoti savo vidurinių mokyklų studijas Ispanijos bakalaureatui.
    Studentai privalo siekti, kad jų vidurinis išsilavinimas būtų patvirtintas Ispanijos bakalauro laipsniui Ispanijos švietimo ministerijos atstovybėse. Ministerijos tarptautinių biurų informaciją rasite šia nuoroda.
    Patvirtinimas trunka keletą mėnesių. Tačiau norint užsiregistruoti Gastronomijos ir kulinarijos meno laipsnyje, kai bus priimtas, reikės pateikti "Volante de Inscripción Condicional" (sąlyginį registracijos kvitą). Šis kvitas patvirtina, kad patvirtinimo procesas buvo pradėtas.
  2. Turi būti patvirtinta ne mažiau kaip 30 ECTS
    Atitinkami universiteto studijų dalykai, kurie gali būti ar nebūti baigti (30 ECTS yra lygiavertis vienam semestrui).

Priėmimo procesas

Rasti žemiau daktaro laipsnio "Gastronomijos ir kulinarijos meno" registracijos ir priėmimo proceso datos.

ISPANIJOJE GYDYTI STUDENTAI

  • Užpildykite internetinę registraciją ir nusiųskite savo pasą.
  • Registracija bus aktyvi nuo 2017 m. Lapkričio 7 d. Iki 2018 m. Gegužės 31 d. Jei vietos bus prieinamos, registracija bus atnaujinta nuo 2018 m. Birželio 1 d. Iki 2018 m. Liepos 20 d.
  • Jei viskas bus teisinga, patvirtinsime jūsų registraciją ir paprašysime pateikti dokumentus, kurie patvirtintų, kad atitinka akademinės prieigos reikalavimus.
  • Kai tik gausime jūsų dokumentus, mes jums paskambinsime į vieną iš mūsų susitikimų Donostijoje-San Sebastiane ar Madride, kur ekspertų grupė įvertins jūsų asmeninius gebėjimus.
  • 2018 m. Birželio 20 d. Mes paskelbsime sąrašą delspinigių. Dėl to mes atsižvelgsime į jūsų akademinius įrašus, jūsų anglų kalbos lygį ir susitikimų rezultatus. Priėmimo lygis bus apskaičiuojamas taip:
    • 60% laipsnio gaunama iš akademinių rezultatų
    • 5% laipsnio yra kvalifikacija, susijusi su ankstesnių studijų modalumu
    • 35% laipsnio gaunama iš susitikimo rezultatų (60% asmeninės kompetencijos ir 40% motyvacijos)

30% taškų kvota nukreipta į studentus iš tarptautinių švietimo sistemų.

  • Mes paprašysime jūsų dokumentaciją, patvirtinančią jūsų registraciją nuo 2018 m. Liepos 4 iki 8 d.

STUDENTAI, GYVENANČIOS UŽSIENYJE

  • Užpildykite internetinę registraciją ir įkelkite savo pasą.
  • Registracija bus aktyvi nuo 2017 m. Lapkričio 7 d. Iki 2018 m. Gegužės 31 d. Jei vietos bus prieinamos, registracija bus atnaujinta nuo 2018 m. Birželio 1 d. Iki 2018 m. Liepos 20 d.
  • Jei viskas bus teisinga, patvirtinsime jūsų registraciją ir paprašysime pateikti dokumentus, kurie patvirtintų, kad atitinka akademinės prieigos reikalavimus.
  • Kai gausime jūsų dokumentus, paprašysime jums pateikti įžanginį vaizdo įrašą ir atlikti kai kuriuos internetinius bandymus.
  • 2018 m. Birželio 20 d. Mes paskelbsime sąrašą delspinigių. Tuo tikslu turėsime atsižvelgti į jūsų akademinius įrašus, jūsų anglų ir ispanų kalbų lygį, vaizdo įrašą ir testus. Priėmimo lygis bus apskaičiuojamas taip:
    • 60% laipsnio gaunama iš akademinių rezultatų
    • 5% laipsnio yra kvalifikacija, susijusi su ankstesnių studijų modalumu
    • 35% laipsnio gaunama iš susitikimo rezultatų (60% asmeninės kompetencijos ir 40% motyvacijos)

30% taškų kvota nukreipta į studentus iš tarptautinių švietimo sistemų.

  • Mes paprašysime jūsų dokumentaciją, patvirtinančią jūsų registraciją nuo 2018 m. Liepos 4 iki 8 d
Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Ispanų


Paskutinį kartą atnaujinta December 4, 2017
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Spal 2018
Duration
Trukmė
4 metų
Dieninės
Price
Kaina
8,900 EUR
per metus
Locations
Ispanija - San Sebastián, Basque Country
Pradžia : Spal 2018
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Spal 2018
Ispanija - San Sebastián, Basque Country
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla