Bakalauras gastronomijoje

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Programos aprašymas

Oficialus aprašymas

Bakalauras gastronomijoje

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, kurie leis mūsų absolventams vadovauti Gastronomijos ateičiai.

Informacija

  • Oficialus rengimas: bakalauro laipsnis gastronomijoje.
  • Adresas: Studentai, kurie nori verstis savo karjera Gastronomija su verslo valdymo įgūdžius.
  • Studijų trukmė: 4 metai.
  • Iš viso Crédits: 240 ECTS
  • Kalba: anglų kalba: 1 metai. Ispanų: 2, 3, 4 metai *
  • Įsikūręs į: Castellón de la Plana (Ispanija)

* Pirmieji metai gali būti ispanų ar anglų kalba

Pristatymas

CEU Cardenal Herrera universiteto gastronomijos bakalauro laipsnis - tai išsamus socialinių, kultūrinių ir verslo studijų rezultatas, susijęs su dabartine kulinarijos praktikos padėtimi ir jos išvystymu tiek gastronomijos, tiek komerciniais tikslais. Pagrindinės tyrimo išvados buvo tokios:

  • Profesionalumas: Gastronomijos sektoriuje didėja profesinių kvalifikacijų reikalavimas.
  • Verslo dimensija: dabar reikia tinkamos mokymosi aplinkos, galinčios sėkmingai sujungti maistą ir verslą, gaminti maistą ir grąžinti investicijas.
  • Gastronomic R

Bakalauro laipsnis grindžiamas penkiomis temų sritimis:

GASTRONOMIJA

Maisto produktų ir kulinarijos metodai: žinių apie maisto produktus ir kulinarines technologijas perdavimas apie maisto produktų kilmę ir atsekamumą. Mokyti moksleivius žaliavų kokybei ir saugai, maisto gamybai ir saugojimui bei sveikai mitybai

KŪRYBIŠKUMAS

Idėjų vertybė: šis laipsnis apima dalykus, susijusius su kūrybiškumu, dizainu ir meno tendencijomis. Šios pagrindinės žinios suteikia studentams galimybę aktyviai dalyvauti projektuose, susijusiuose su interjero dekoravimu ir įrengimu, taip pat plėtoti savo savitą išvaizdą maisto pristatymo ir interjero dekoro požiūriu.

KALBOS

Tarptautinės galimybės: šio sektoriaus augimas tarptautinėje rinkoje paskatina mūsų studentus, kurie turi galimybę praktikuoti savo kalbinius įgūdžius seminaruose, prižiūrimuose darbuose, bibliografines paieškas ir kt., Pabrėžti anglų kalbą kaip kasdienę darbo kalbą.

VERSLO VALDYMAS

Įrankiai, skirti tvirtiems verslo projektams valdyti: praktinis, pritaikytas požiūris į svetingumo verslą, siekiant aprūpinti studentus įrankiais, kuriuos jiems reikia sukurti tvirtus verslo projektus ir apsaugoti jų finansinį gyvybingumą.

Studijų programa

Bakalauro bakalaurų bakalauro studijų programa "Gastronomija" suteikia būsimiems studentams tvirtą ir praktinį pagrindą, kuriuo remiantis bus kuriama jų karjera ateityje.

Programa remiasi penkiomis temomis. Šios sritys kartu siūlo "Gasma" absolventams išsamų, naujausią profesinį ateities profilį:

  • Maisto technologija
  • Bendrosios verslo žinios
  • Gastronomija
  • Kulinarijos valdymas
  • Kalbos

1 metai. Kietasis fondas gastronomijos ir vadybos klausimais

Pirmojo kurso studentai įgyja pagrindines žinias apie maisto tvarkymą ir pagrindinius kulinarinius procesus.

Jie sužinos apie sektoriaus įmonių rinkodaros ir ekonomines sritis. Anglų kalba yra pirmojo jų studijų turinio ir praktinės veiklos dalis, siekiant įgyti patirties vietinėse kompanijose.

2 metai. Naujos technologijos ir įrankiai

Antrus metus apima sąvokas, susijusias su vynininkystės ir kulinarijos procesais.

Sąvokos, susijusios su įstatymų, finansų ir sveikatos klausimais, bus nagrinėjamos kulinarinio valdymo. Studentai taip pat turi priemones, skirtas kurti tvirtus verslo projektus. Mokymai tęsiasi anglų kalbos ir anglų kalbos bendravimo įgūdžių. Studentai vykdo stažuotes nacionalinėse kompanijose.

3 metai. Žinių konsolidacija

Gastronomijos tyrimai daugiausia susiję su mityba ir dietologija, tolesniais gastronomijos kūrimo ir naujovių procesais. Studentai taip pat išplės savo žinias vynininkystės ir vyno poravimas.

Kulinarijos vadove studentai mokosi verslo modelių ir naudoja programinę įrangą, skirtą išlaidų kontrolei. Įvesta renginių valdymas. Anglų kalba studentai įgyja praktinių žinių, susijusių su verslo pasauliu ir restoranų pramone. Stažuotės vyksta tarptautinėse kompanijose tiek restoranuose, tiek maisto pramonės įmonėse.

4 metai. Kelias į specializaciją

Ketvirtaisiais metais studentai pasirenka specializaciją ir atitinkamą kursą Pathway .

  • "Executive Chef Innovation" - "Gastronomijos" tyrimai: studentai mokysis naujausių kulinarijos metodų ir gastronomijos tendencijų. Jie pradeda įgyti mokslinių tyrimų koncepcijas. Ši specializacija siekia aukščiausio lygio kulinarinio lygio, mokant naujas kulinarines tendencijas ir taikant kūrybinius procesus bei vykstančius mokslinius tyrimus virtuvėje.
  • Gastronomijos verslas. Maistas

Galutinis projektas (TFG)

Baigiamojo bakalauro baigiamojo darbo (TFG) sudaro kiekvieno studento atmintis arba originalus tyrimas. TFG integruoja ir tobulina bakalauro laipsnyje įgytus mokymus ir įgūdžius.

Jo paskirtis - mokyti studentus ieškoti, valdyti, organizuoti ir interpretuoti atitinkamus duomenis, kad priimtų sprendimus, apimančius svarstymus svarbiais socialiniais, moksliniais, technologiniais ar etiniais klausimais. Jo užbaigimas palengvina kritinio mąstymo, logiško ir kūrybingo sprendimo plėtrą. Mokytojas prižiūrės TFG, o jo baigimas reikalingas norint įgyti bakalauro laipsnį.

Praktika

Studentai turės galimybę praleisti darbo vietas vietos, nacionalinėse ir tarptautinėse kompanijose.

Mūsų Gastronomijos ir kulinarijos vadybos studentų stovykla suteikia galimybę kiekvienam studentui įgyti išorinių akademinių darbo vietų dėka kelių CEU Cardenal Herrera universiteto ir įvairių vietos, Valensijos, nacionalinių ir tarptautinių kompanijų bendradarbiavimo sutarčių.

Nuo pirmųjų savo studijų metų kursų studentai gali pradėti įgyti profesinę patirtį perdarbindami įmones, įsikūrusias netoliese. Kadangi jie įgijo daugiau žinių ir įgūdžių, studentai turi galimybę kreiptis dėl praktikos į vis labiau konkurencingą aplinką.

Karjeros galimybės

Gastronomija yra labai tarpdisciplininė sritis, apimanti daugybę įvairių veiklos rūšių, susijusių su kulinarijos ir kulinarijos sektoriais. Mūsų absolventai, siekdami sukurti savo verslą, turės galimybę atlikti savo profesinę veiklą įvairiose srityse, restoranų ir turizmo sektoriuose:

  • Maisto pramonė.
  • Restoranas ir maitinimas.
  • Gastronomijos konsultacijos.
  • Turizmas.
  • Svetingumas.

Daugelis jų atveriančių karjeros galimybių suteikia Gastronomijos absolventams galimybę užsiimti profesine veikla atsakomybės srityse, pavyzdžiui:

  • Virėja.
  • Maisto direktorius
  • Restorano ir maitinimo vadybininkas.
  • Gastronomijos konsultantas.
  • Renginiai ir gastronomijos veiklos vadovas.
  • Maisto sektoriaus tyrimų ir inovacijų vadybininkas.
  • Maisto kokybės ir saugos pareigūnas.
  • Kulinarinių operacijų ir projektų vadovas.

Be to, mūsų absolventai galės pritaikyti savo profesinius įgūdžius mokymo ir konsultavimo sektoriuose, įskaitant:

  • Kulinarijos ir kulinarijos vadybininkai, konsultantai ar patarėjai.
  • Gastronomijos srities mokytojai: meistriškumo kursai, kursų pristatymas, darbo praktikos priežiūra ir kt.
  • Gastronomijos mokymo centrų patarėjas.

Kulinarijos komanda

Gastronomijos srityje "Gasma" dirba profesionalai, kurie sėkmingai dirba gastronomijos pasaulyje. CEU-Cardenal Herrera universiteto mokslininkai iš savo patirties teikia įgūdžių, reikalingų verslo ir rinkodaros, maisto technologijų, komunikacijos ir tt srityse.

Nuolatinis mokymasis

Mokytojas bus atsakingas už kiekvieno studento priežiūrą visą savo studijų pakopą.

Priėmimo keliai

  • Baccalaureate LOGSE: visiems studentams, baigusiems antrus bakalaureato metus ir išlaikiusiems universiteto įžanginius egzaminus, bus leista atvykti į universitetinį išsilavinimą. UCH CEU turi savo studentų priėmimo procesą.
  • Tarptautinis bakalaureatas, priimtas Ispanijoje ar už jos ribų: 1. Europos Sąjungos švietimo sistemos, turinčios specialų susitarimą dėl švietimo. 2. Europos Sąjungai nepriklausančių šalių švietimo sistemos arba su kuriomis nėra konkretaus susitarimo dėl švietimo.
  • Išplėstinė profesinė kvalifikacija (CFGS) arba FPII, gauta Ispanijoje: pagal galiojančius teisės aktus visi studentai, baigę CFGS (aukštesniojo profesinio mokymo ciklas), gali gauti universitetą iš bet kurios profesinės veiklos srities, tačiau tuo atveju, jei paklausa viršija vietų skaičių UCH CEU pirmenybę teikia kvalifikuotoms kandidatėms, turinčioms tos pačios žinios, kaip ir tos, kurios nori sekti, laipsnį.
  • Kvalifikacijos, kurios yra lygiavertės Ispanijos profesiniam mokymui / Užsienyje atliktos kvalifikacijos ar mokymo kursai: Be to, Ispanijos ir ne Ispanijos kandidatai gali būti priimami į UCH CEU, jei jie baigė studijas užsienyje, kurie atitinka aukštesniojo profesinio mokymo ciklo kvalifikacijas. Tyrimai, lygiaverčiai pažangiajam profesinio rengimo ciklui arba profesiniam mokymui užsienyje.
  • Anksčiau baigtos universitetinės studijos: 1. Universiteto studijos, anksčiau baigtos Ispanijoje. 2. Universiteto studijos, anksčiau baigtos už Ispanijos ribų.
  • Universiteto kvalifikacijos pradėtos, bet nebaigtos: prieiga perduodant akademinius įrašus
  • Profesinė patirtis ar kitos asmeninės aplinkybės: žmonės virš 25/45. Žmonės virš 40 metų, turintys profesinę patirtį, susiję su tuo, kiek nori mokytis.

Akademiniai mokesčiai

Pirmasis žingsnis: pirmaisiais metais visi mokesčiai už anglų kalbos mokinius yra 11 500 eurų. Jų mokymas (48 ECTS) šiais metais yra visiškai anglų kalba (klasės, medžiagos ir kt.), Kai gaunamos intensyvios ispanų kalbos (12 ECTS). Studentai baigs pirmuosius mokslo metus dominuoti daugeliu ispanų kalbos išteklių.

Antrasis žingsnis: nuo antrųjų metų Anon, buvusių metų anglų kalbos mokiniai pereina į liniją, mokomą ispaniškai. Bendras mokestis už jų mokymą (66 ECTS kiekvienais mokslo metais) 2 ir 3 metai bus 10 690 eurų per metus. Bet kokiu atveju, studentai gali ir toliau gauti ispanų kalbos pamokas, jei jų reikia. Jie tobulins ir gilins savo ispanų kalbos įgūdžius, kad jie galėtų laisvai kalbėti ispaniškai. Kiekvieną kartą, kai yra specialių įvykių (pavyzdžiui, meistriškumo klasė), anglų kalbos mokiniai turės kalbos palaikymą.

Trečias žingsnis: 4 metams bendras mokestis bus 9 970 eurų per metus (60 ECTS). Bet kokiu atveju, studentai gali ir toliau gauti ispanų kalbos pamokas, jei jų reikia. Jie tobulins ir gilins savo ispanų kalbos įgūdžius, kad jie galėtų laisvai kalbėti ispaniškai.

Kiekvieną kartą, kai yra specialių įvykių (pavyzdžiui, meistriškumo klasė), anglų kalbos mokiniai turės kalbos palaikymą.

Akademiniai mokesčiai apima:

  • Visos žaliavos ir žaliavos virti.
  • Campus įrenginių ir įrangos naudojimas.
  • Vienodas plius peilių ir reikmenų rinkinys, kuris kiekvienam studentui suteikiamas už savo nuosavybę. (neatsižvelgiant į tai, kas išdėstyta pirmiau, studentai privalo sumokėti 400 eurų, kurie bus grąžinami baigus studijas).
  • Asmeninė spintelė.
  • Dalyvauti magistrantnjrose, konferencijose ir neakivaizdiniuose seminaruose, numatytuose mūsų studentams.
  • Susitarimas dėl privalomų ir neakivaizdinių stažuotojų.

Neįtrauktos:

Apgyvendinimas. Tačiau "Castellón" yra vidutinio dydžio Viduržemio jūros regiono sostinė, kurioje gyvena 180 000 gyventojų, ir labai nedidelės pragyvenimo išlaidos. Studentai gali rasti bendrą butų kambarį nuo 170 € -190 € / mėn.

Priėmimas ir priėmimas

Priėmimo interviu

Paraiškos formoje bus paprašyta pasirinkti internetinę interviu dieną ir laiką, o tai vyks CEU Cardenal Herrera universiteto centre.

Interviu vyks su gastronomijos srities bakalauro laipsniu valdančiu vadovu ir turi du pagrindinius tikslus: pirma, jei kandidatas turi tiesioginį ryšį su Campus bendraujant su kažkone, susijusiu su "Gasma", kuris galės atsakyti į visus klausimus, kuriuos jie turėti; antra, kad kandidatas sužinotų viską apie bakalauro laipsnį maistui iš pirmų rankų. Interviu kandidatas gaus išsamią informaciją apie kursą ir tai, kaip veikia mūsų universitetas. Tai padės priimti sprendimus. Be to, pokalbis leis mums sužinoti daugiau apie būsimus studentų įgūdžius ir motyvaciją tiesiogiai, asmeniškai, o tai yra pagrindinis veiksnys mums vertinant kandidatą kaip galimą studentą mūsų studijų kursuose.

Rezervavimas ir imatrikacija

Po priėmimo interviu prasidės vietos rezervavimo vieta. Paprastai, išskyrus ypatingas aplinkybes, 24 valandas po pokalbio, kandidatas gaus pranešimą elektroniniu paštu ir per intranetą.

Pranešime bus pateiktas vienas iš trijų scenarijų kandidatui:

  • Kad jie buvo atrinkti ir kad jiems yra vietos. Tokiu atveju kartu su pranešimu bus pateikiamas personalizuotas vietos rezervavimo dokumentas, kuriame bus nurodyta, ką jie turi padaryti, norėdami tęsti procesą. Pagal paprastas šio dokumento instrukcijas kandidatas gali užsisakyti vietą Gastronomijos ir kulinarijos valdymo mieste.
  • Kad jie buvo įtraukti į laukiančiųjų sąrašą, kad galėtų gauti bakalauro laipsnį. Tokiu atveju jie bus informuoti apie tolesnius veiksmus.
  • Kad jie nebuvo atrinkti, nes nėra vietų, ir nėra tikėtinos, kad bet kurios vietos bus prieinamos arba dėl priežasčių, susijusių su kandidato paraiškos įvertinimu.

Atranka vyks vertinant kandidatą, jo motyvus ir įgūdžius bei prireikus jų asmenines ir šeimines aplinkybes. Atsižvelgiant į tai, kad Gastronomijos ir kulinarijos vadybos studijų centras turi savo atrankos sistemą, į universiteto įėjimo egzaminus įgytą kvalifikaciją šiam tikslui neatsižvelgiama, nors galutinis įregistravimas galimas tik tada, kai bus įvykdyti visi teisiniai reikalavimai, keliami įregistruojant universitetą .

Jei jie bus atrinkti, studentai turės užsiregistruoti, kad galėtų užpildyti savo vietą biuletenyje:

  • Ateityje studentai galės atspausdinti reikiamus dokumentus, kad sumokėtų registracijos mokestį iš intraneto.
  • Praėjus 24 valandoms po mokėjimo, būsimi studentai turėtų užpildyti registracijos formą intranete.

Norint, kad vieta būtų rezervuota, ir vėliau galėti prašyti įstoti į užsienį, kuris bus oficialiai įregistruotas Campus General Secretariat, bus reikalaujama sumokėti mokesčius ir užpildyti registracijos formą.

Priskirti testai

Gastronomijos ir kulinarijos valdymo universitetas, GASMA, įdiegė procesą, kuris padeda įvertinti naujų studentų žinias ir įgūdžius, siekiant nustatyti jų profilį lankant bakalauro laipsnį "Gastronomija".

Šis procesas leidžia mums klasifikuoti mokinių prieigos lygį, kad galėtume kurti mokymo strategijas pagal grupes, kurioms jie priklauso. Norėdami tai padaryti, akademinių metų pradžioje, kai studentai įstojo į Campus, klasėje vyks specialūs egzaminai, specialiai pritaikyti bakalauro laipsniui "Gastronomija". Remiantis informacija, gauta iš šių testų, "Campus" projektuoja sustiprinimo ir intensyvinimo veiksmus, pritaikytus studentų poreikiams.

Tai yra dar vienas pavyzdys mūsų pastangų pasiūlyti individualų mokymą, orientuotą į geriausią iš kiekvieno studento. Šiame procese studentams taip pat suteikiamas anglų kalbos testas. Naudodamiesi šio testo rezultatais, "Campus" pasakys studentams, kokius nemokamus kursus jie turėtų lankyti iš savo kalbos kursų, kad būtų pasiektas anglų kalbos lygis, reikalingas bakalauro laipsniui.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Ispanų


Paskutinį kartą atnaujinta February 11, 2018
Trukmė ir kaina
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Pradžia
Rugs 2019
Duration
Trukmė
4 metų
Dieninės
Price
Kaina
11,500 EUR
Bendras mokestis pirmaisiais metais
Locations
Ispanija - Castellón de la Plana, Valencian Community
Pradžia : Rugs 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla
Dates
Rugs 2019
Ispanija - Castellón de la Plana, Valencian Community
Galutinis paraiškų davimo terminas Susisiekti su mokykla
Pabaigos data Susisiekti su mokykla