Programos apžvalga

Profesinės virtuvės vadovavimas yra ne tik žinojimas, kaip būti geru virėju. Tai taip pat reikalauja kritinio mąstymo įgūdžių ir sugebėjimo sklandžiai vykdyti maisto darbą. Gaukite tiek mūsų Kulinarijos menų bakalauro studijų programoje.

Per visą programą mokysite amatų įgūdžius ir virtuvės operacijų valdymą laboratorijų ir akademinių klasių deriniu. Jūsų pasitikėjimas augs su kiekviena klasė, kai pritaikysite savo kulinarines žinias ir sekite savo aistra maistui. Sužinokite, kaip naudotis šiomis aistromis įvairiuose pramonės segmentuose. Tyrinėkite maisto tvarumą, kepimą ir pyragą, vyno porą ir dar daugiau. Galimybes riboja tik jūsų vaizduotė.

Savo profesionaliai susijusiuose kursuose sužinosite, kokie finansiniai dokumentai gali pasakyti apie jūsų verslą. Gaukite įgūdžių, kuriuos turėsite efektyviai bendrauti, valdyti komandas ir kurti vadovavimo priemones, kad pasiektumėte kulinarinės sėkmės. Tuomet šiuos įgūdžius įgyja praktiškai per reikiamą terminą patirtinio išsilavinimo, dirbančio pramonėje.

Kai baigsite studijas, būsite pasirengę tapti geriausiu virėju - vienu, kuris gali vadovauti įvairiose realiose gamybos aplinkose visame pasaulyje.

Priėmimas priklauso nuo to, ar tenkinate šios programos techninius standartus.

Pavyzdžių kursai

  • Chef-driven šiuolaikinės laisvalaikio sąvokos
  • Bendrovės maitinimo koncepcijos
  • "Chef-Driven Fine Dining" koncepcijos
  • Kulinarijos akmuo: Profesinė virtuvė
  • Praktika

Be klasių, laisvas pasirenkamasis kreditas gali būti taikomas tam tikroms pasirinktoms paslaugoms, pvz., "Specializuotas specialus ugdymas" (DEE), stažuotė, nepilnametis ar studijos užsienyje. Prieš planuojant laisvus pasirenkamuosius kreditus, esate raginami susisiekti su konsultantu.

Karjeros galimybės

Kai kurioms profesijoms gali prireikti papildomų studijų, pirminių patikrinimų, pažymėjimų, licencijų, egzaminų ir (arba) patirties, kaip reikalaujama kvalifikacija užimtumui. Mokiniai yra atsakingi už tai, kad jie galėtų tenkinti potencialių darbdavių užimtumo reikalavimus.

  • Verslo virtuvės virėja
  • Vykdomosios virėja / galvos virėja
  • Chef de Cuisine
  • Maisto rašytojas / redaktorius
  • Celebrity Chef
  • Privatus virėjas
Programa mokoma:
  • Anglų

Peržiūrėti 1 daugiau kursų Johnson & Wales University »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Rgs. 2020
Price
53,000 USD
per mokslo metus
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Rgs. 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgs. 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Rgs. 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date