64 Bakalauro studijos Programos į Švedija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Švedija for 2024Filter
    • Borås, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Stockholm, Švedija

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Berghs Bachelor yra tarptautinė studijų programa, skirta jauniems studentams, norintiems siekti tarptautinės komunikacijos karjeros. Pradedate bakalauro studijas Berghs School of Communication Stokholme, pradėdami dieninį semestrą anglų kalba. Tada persikeliate į užsienį ir baigiate bakalauro studijas JAV, JK ar Australijoje. Galite pasirinkti jums tinkamiausią programą vienoje iš mūsų partnerių mokyklų San Franciske, Londone, Edinburge, Sidnėjuje ar Perte.

    • Malmö, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši trejų metų trukmės bakalauro programa suteikia išsamių žinių apie taikos ir konfliktų studijas, įskaitant jų istorinius ir teorinius pagrindus bei pagrindinius analitinius ir metodologinius metodus. Be to, susipažinsite su specializuotomis šios srities temomis, tokiomis kaip pilietinė visuomenė ir socialiniai judėjimai, žiniasklaida, propaganda ir priešo įvaizdis, Jungtinių Tautų vaidmuo.

    • Umeå, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kaip chemikas ir molekulinis biologas galite dirbti, pavyzdžiui, kurdami vaistus, vakcinas ir teismo medicinos metodus arba tobulindami augalus.Gyvosios gamtos mokslų bakalauro programa apima platų chemijos ir molekulinės biologijos spektrą.Jūsų mokytojai yra glaudžiai susiję su pirmaujančiais moksliniais tyrimais tokiose srityse kaip mikrobiologija, medicininė, biologinė ir aplinkos chemija, infekcijų medicina ir augalų bei miškų biotechnologijos.

    • Stockholm, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiandieninė visuomenė labai priklauso nuo informacinių ir ryšių technologijų (IRT). Šia programa siekiama patenkinti visuomenės IRT sprendimų poreikius ir parengti aukštos kvalifikacijos šios srities specialistų kartą. Šios srities pokyčiai sukuria galimybes panaudoti programoje įgytas žinias tarptautinei karjerai ar tolesnėms magistro lygio studijoms.

    • Norrmalm, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Skaitmeninimas padarė mus pažeidžiamus ir matome vis daugiau nusikaltėlių išpuolių, kurių tikslas – užsidirbti pinigų arba sunaikinti. Kibernetinis saugumas yra raktas į asmenų, įmonių ir visos visuomenės apsaugą nuo kibernetinių grėsmių ir elektroninių nusikaltimų.

    • Västerås, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ateik studijuoti klasikinę muziką ir operą Muzikos ir operos akademijoje, esančiame Mälardalen University Västerås pilyje! Studijuosite pas vienus iš geriausių šalies muzikos trenerių. Jų ekspertams vadovaujant turėsite galimybę išnaudoti visas savo instrumentalisto ir dainininko galimybes. Dėstytojai turi didelę ir tarptautinę patirtį tiek kaip muzikantai, tiek kaip mokytojai, taip pat platų kontaktų tinklą šioje srityje. Visų dėstytojų tikslas – tobulinti kiekvieno mokinio muzikines žinias ir instrumentines/vokalines technikas bei įgūdžius, taip pat stiprinti ir plėtoti jų meninę raišką link vis asmeniškesnio ir savarankiškesnio požiūrio. Programa turi keturias specializacijas, suteikiančias muzikos dailės bakalauro laipsnį: styginiai instrumentai, pučiamieji instrumentai, balsas, klavišiniai instrumentai.

    • Jönköping, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Borlänge, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Kalmar, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    • Alnarp, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Miško ir kraštovaizdžio bakalaurai

    • Düsseldorf, Vokietija
    • Mecosta, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • + 5 more

    Taip pat teksto testas .... Antraštė

    • Lund, Švedija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Įmonėms ir organizacijoms, veikiančioms tarptautiniame kontekste, reikia darbuotojų, turinčių tarptautinę kompetenciją ir įgūdžius, įskaitant tvirtą tarpvalstybinio, tarpkultūrinio tarptautinio verslo, prekybos, teisės ir ekonomikos supratimą. Ši programa moko suprasti ir analizuoti pasaulinę prekybą ir jos sudėtingumą. Jūsų stiprybė – gebėjimas dirbti su analize ir strategija tarptautinėje aplinkoje. Programa sujungia verslo kursus su ekonomikos, ekonomikos istorijos, statistikos, informatikos ir verslo teisės kursais. Penktasis semestras suteikia daug galimybių pasirinkti kursą. Galite studijuoti Švedijoje arba studijuoti užsienyje kaip mainų studentas. Arba galite atlikti praktiką, kad įgytumėte praktinių įgūdžių ir pasiruoštumėte būsimai karjerai.

    • Östersund, Švedija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tai trejų metų programa suteiks jums bendrą sistemos perspektyvą tarp aplinkos, visuomenės ir gamtos išteklių mūsų planetos santykius. Jis apima aplinkosaugos problemas su verslumo ir kitų įgūdžių suteikti atitinkamų žinių dirbant vienoje iš sparčiausiai pasaulyje augančių sektorių - tausojamųjų technologijų ir žalios verslui.

    • Trollhättan, Švedija

    Dieninės

    Stovykloje

    3-jų metų bakalauro programa tarptautinių santykių ir ekonomikos