54 Bakalauro studijos Programos į Žmogiškųjų išteklių vadyba į Europa for 2024

Bakalauro studijos Programos į Žmogiškųjų išteklių vadyba į Europa for 2024Filter
    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    36 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tobulinkite savo profesines galimybes ir įgykite diplomą, daugiausia dėmesio skirdami tarptautiniam verslo valdymui. Tobulinkite savo, kaip šiuolaikiško, pažangiausio profesionalo, gerai išmanančio pasaulinį verslą ir pramonę, skaitmenizaciją ir vadovaujančio įvairių sluoksnių komandoms, įgūdžius. Ištirkite ateities specializacijos galimybes pasinerdami į žmogiškųjų išteklių valdymo, finansų ir apskaitos, rinkodaros ir pardavimo pasaulius. Studijuokite skaitmeninėje, internetinėje aplinkoje ir pradėkite kurti savo tarptautinį tinklą studijų metu.

    • Munich, Vokietija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Žmogiškųjų išteklių vadybos ir psichologijos studijos su pagrindiniu laipsniu Arden University suteiks jums viską, ko reikia, kad užtikrintai baigtumėte visą diplomą, įskaitant studijų įgūdžius ir patarimus kiekviename žingsnyje. Kurso metu bus gilinamasi į individualią ir organizacinę psichologiją, taip pat veiksmingus metodus, kaip valdyti žmones ir maksimaliai padidinti našumą šiuolaikinėje verslo aplinkoje.

    • Berlin, Vokietija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų bakalauro programa, orientuota į žmogiškųjų išteklių valdymą ir vadovavimą, paruošia studentus įvairioms karjeroms bendrojo valdymo ir personalo organizacinėse aplinkose. Programoje pabrėžiama žmogiškųjų išteklių valdymo ir vadovavimo praktikos įtakos organizacijos sėkmei suvokimo vertė. Studentai įgis analitines kompetencijas, kritinį mąstymą, problemų sprendimą ir reflektyvius įgūdžius priimti pagrįstus ir faktais pagrįstus personalo valdymo sprendimus. Mūsų mokymo programa yra pagrįsta mintis keliančiomis paskaitomis, praktiniu verslo pritaikymu ir kūrybinių dirbtuvių metodais. Programa taip pat numato praktiką, kuri skatina studentus pritaikyti įgytas verslo žinias ir įgūdžius, taip pat praturtina jų gyvenimo aprašymą.

    • Bad Vöslau, Austrija

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Žmogiškųjų išteklių valdymo ir komunikacijos bakalauro studijų programa anglų kalba yra dieninių studijų programa, skirta baigti dirbant. Kad būtų galima studijuoti kartu su darbu ar kitomis individualiomis aplinkybėmis, bakalauro studijų programa teikiama mišriu mokymosi formatu.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo administravimo bakalauras: žmonių valdymas ir lyderystė yra dvigubai akredituota programa. Už vieną kainą gausite ir Amerikos, ir Europos bakalauro laipsnius. Valdymas ir lyderystė sutelkia dėmesį į žmogiškųjų išteklių valdymą, ypatingą dėmesį skiriant lyderystei tiek komandos, tiek individualiu lygiu.

    • Warsaw, Lenkija

    Dieninės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Il-Kalkara, Malta

    Dieninės

    36 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis kursas skirtas tobulinti ir tobulinti besimokančiųjų bendrąsias ir žmogiškųjų išteklių valdymo žinias, įgūdžius ir gabumus, suteikiant jiems pagrindinį įnašą atitinkamose srityse per interaktyvias paskaitas, atvejų aptarimo seminarus, vaidmenų žaidimus ir savarankiško mokymosi pratybas.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Leiskitės į praturtinančią kelionę su UeCampus žmogiškųjų išteklių valdymo BBA. Ši programa yra ideali paleidimo priemonė tiems, kurie nori pasinerti į žmogiškųjų išteklių ir žmonių valdymo pasaulį. Išnagrinėsite žmogiškųjų išteklių valdymo pagrindus, apimančius darbuotojų įdarbinimą, tobulinimą ir išlaikymą, taip pat pagrindinius organizacinės elgsenos aspektus.

    • Deventer, Olandija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Leeds, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studijuokite akredituotą ir išsamų verslo laipsnį su papildomu pranašumu įgydami specialiųjų žinių apie žmogiškųjų išteklių valdymą (HRM). Trečius metus dirbdami apmokamą darbą, lavinsite ir tobulinsite savo įsidarbinimo įgūdžius. Ankstesni studentai stažavosi tokiose įmonėse kaip BP, „Panasonic“, „GE Capital“ ir „Bentley Motors“. Mūsų svečių paskaitų ciklas padės palaikyti jūsų plėtrą. Ankstesni pranešėjai yra Londono vertybinių popierių biržos generalinis direktorius, Didžiosios Britanijos bankininkų asociacijos vadovas ir Jorkšyro banko vyriausiasis ekonomistas.

    • Manchester, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų verslo ir žmogiškųjų išteklių valdymo bakalauro laipsnis yra akredituotas Chartered Institute of Personal and Development (CIPD), profesionalios žmogiškųjų išteklių ir žmonių tobulinimo įstaigos. Tai rodo, kad kursas atspindi CIPD nacionalinę sistemą; tai taip pat labai praktiška ir atspindi geriausią žmogiškųjų išteklių patirtį bei dabartinius darbdavių poreikius. Studijuosite mūsų University of Salford miestelyje netoli Mančesterio miesto centro.

    • The Hague, Olandija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jei jums patinka bendrauti su žmonėmis ir padėti jiems tobulėti ir tobulėti, tada žmogiškųjų išteklių valdymas bus jums skirta programa. Žmogiškųjų išteklių valdymo programa sujungia įvairių karjeros palaikymo aspektų, tokių kaip samdymas, mokymas, motyvavimas, konfliktų sprendimas ir kt., mokymą su tarpasmeninių ir lyderystės įgūdžių bei požiūrių ugdymu.

    • Athens, Graikija

    Dieninės

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Websterio menų bakalauras vadybos programoje nagrinėja santykius tarp organizacijos, jos vadovų ir darbuotojų. Ši programa skirta padėti studentams plėtoti tiek verslo profesionalo, tiek mokslininko praktiko kompetencijas, galinčius skatinti augimą ir naujoves. Studentai gali pabrėžti: žmogiškuosius išteklius, tarptautinį verslą, rinkodarą ar informacines sistemas.

    • Stirling, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    36 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turėdami CIPD akredituotą žmogiškųjų išteklių laipsnį iš University of Stirling , įgysite plataus užmojo organizacinės sėkmės patirties ir atrasite daugybę profesinių galimybių.