185 Bakalauro studijos Programos į Aplinkos mokslų studijos 2024

Bakalauro studijos Programos į Aplinkos mokslų studijos 2024Filter
    • Hull, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Korpuso, kaip šios besivystančios srities centro, augimas reiškia, kad yra keletas vietų, kur geriau studijuoti šią temą.

    • Livingston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Menų bakalauro / Aplinkos mokslų bakalauro laipsnis iš University of West Alabama Online suteikia įgūdžių, reikalingų veiksmingiems skubių aplinkosaugos problemų sprendimų kūrimui. Per mokymo programą, kurią dėsto pramonės ekspertai, programa tiria ekologijos, geologijos, geografinių informacinių sistemų ir aplinkosaugos teisės pagrindus. Baigę studijas turėsite įgaliojimus pakeisti aplinką vietiniu ir pasauliniu mastu. Pradėti.

    • Sorengo, Šveicarija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vietos ir pasaulio visuomenės susiduria su įvairiomis aplinkos problemomis - nuo biologinės įvairovės nykimo iki klimato kaitos iki įvairių rūšių taršos. Norėdami išspręsti šias problemas, būsimi lyderiai turi suprasti mokslą, kuris yra už šių problemų, ir visuomeninį kontekstą, kuriame jie atsiranda. Aplinkos mokslai ir studijos (ESS) suteikia studentams žinių ir įgūdžių tapti šiais būsimais lyderiais dviem pagrindinėmis galimybėmis.

    • The City, Jungtinė Karalystė

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Chatham, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų bakalauro laipsnis Hons Environmental Science padės suprasti gyvųjų sistemų ir fizinio kraštovaizdžio bei jo procesų sąveiką ir tai, kaip visuomenė tai veikia. Naudodamiesi įvairiais moduliais tyrinėsite aplinkosaugos problemų sprendimus moksliniu, politiniu, teisiniu ir filosofiniu požiūriu. Dokumentuosite žmogaus poveikį kraštovaizdžiui ir tyrinėsite aplinkos konfliktus bei problemas.

    • Las Cruces, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis kursinis darbas parengia jus studijuoti ir tvarkyti ganyklas, taikant integruotą ekologinį požiūrį, ypatingą dėmesį skiriant ganyklų augalams, gyvuliams, laukinei gamtai, dirvožemiui ir vandens baseinams. Kursinis darbas taip pat puikiai tinka tiems, kurie nori tęsti studijas aukštojoje mokykloje. Bet kuris bakalauro studijų studentas, studijuojantis Range Science, turi uždirbti C ar aukštesnį diapazono mokslo (RGSC prefikso) kursų laipsnį, kad atitiktų laipsnio reikalavimus. Studentai, uždirbantys D arba F laipsnį diapazono mokslo (RGSC priešdėlis) kursą, turės kartoti tą kursą, kol studentas uždirbs C ar aukštesnį įvertinimą.

    • Kokkola, Suomija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos chemijos ir technologijų bakalauro studijų programa suteikia studentui plačias chemijos ir chemijos inžinerijos žinias bei puikias įsidarbinimo galimybes Suomijoje ir užsienyje.

    • León, Ispanija
    • Ponferrada, Ispanija

    Dieninės

    10 semestrai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mes mokome miško inžinierius, kurie taip pat turi aukštą aplinkos apsaugos technikos specializaciją.

    • Buffalo, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nuo klimato kaitos ir buveinių naikinimo iki oro ir vandens taršos mūsų planeta susiduria su vis daugiau aplinkosaugos iššūkių. Aplinkos mokslas – tarpdisciplininė sritis, jungianti ekologiją, biologiją, zoologiją, okeanografiją, geologiją, chemiją ir kitus mokslus, gali padėti kurti naujoves. Dažni karjeros keliai: ekologas, laukinės gamtos biologas, žemėtvarkos planuotojas. Kaip mūsų aplinkos mokslų programos studentas, tyrinėsite sudėtingus gamtos pasaulio procesus, kaip žmonės prisitaiko ir ką galime padaryti, kad sukurtume teigiamą poveikį. Be to, šiame procese įgysite praktinės praktinės patirties. Dirbsite aplinkai, aplinkos labui.

    • Klaipėda, Lietuvos Respublika

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos inžinerijos (aplinkos ir energetikos) studijų programa siekiama parengti bakalaurus, turinčius tarpdalykinį akademinį išsilavinimą, kuris galėtų būti pagrindu toliau ugdyti jų intelektinius gebėjimus ir mokslinį požiūrį į sudėtingų šiuolaikinės chemijos inžinerijos ir su juo susijusių problemų sprendimą. inžinerijos sritys. Specialistai geba analizuoti ir plėtoti cheminius ir technologinius procesus, kurti naujus produktus, kompleksiškai parinkti įrangą, atsižvelgdami į technologinius ir socialinius, ekonominius ir aplinkosaugos aspektus. Absolventai turi būti lankstūs, gebantys prisitaikyti prie greitai besikeičiančios chemijos pramonės, vertinti ir pasirinkti sprendimus; remdamiesi savo teorinėmis žiniomis ir praktiniais įgūdžiais, gebės tiek organizuoti įprastinius technologinius procesus, tiek priimti sprendimus, reikalaujančius naujų žinių. Jie turi būti motyvuoti nuolat atnaujinti savo žinias ir praktinius įgūdžius. Programos tikslai yra, kad katedros absolventai įsidarbintų arba studijuotų aukštojoje mokykloje, pažengtų pasirinktoje profesijoje ir visą savo karjerą būtų produktyvūs ir pilnaverčiai specialistai.

    • Limerick, Airijos sala

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Victoria, Kanada

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Jūs esate mokslo darbuotojas ir siekiantis aplinkosaugos profesionalų, siekiančių darbo vietoje parengtų techninių įgūdžių ir realaus pasaulio patirties. Akredituotas ECO Canada (Kanados aplinkosaugos karjeros organizacija), " Royal Roads University Aplinkos mokslų bakalauro laipsnis " Royal Roads University dėsto standartines laboratorijos ir lauko metodus komandinėje aplinkoje, kuri jus rengia kaip aplinkosaugos specialistų kvalifikacijos kėlimo kursą ( EPt).

    • Beauvais, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    • Lethbridge, Kanada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos mokslų bakalauras daugiausia dėmesio skiria natūralių Žemės sistemų ir mūsų, žmonių, sąveikos su jomis supratimui. Aplinkos mokslų bakalauro studijos suteiks jums tinkamą gamtos ir fizinių mokslų pagrindą, kurio reikia norint suprasti, kaip veikia natūralios ir žmogaus sukurtos sistemos. Tai suteiks jums plačią perspektyvą, kurios reikia norint įvertinti žmonijos vaidmenį pasauliniuose aplinkos pokyčiuose.

    • Chicago, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Suprasti aplinkos painiavą. Aplinkosaugos studijos yra daugiadisciplininis, į problemą orientuotas uždavinys, skirtas suteikti žinių apie aplinkosaugos problemas ir jų sprendimus.