69 Bakalauro studijos Programos į Architektūros studijos į Europa for 2024

Bakalauro studijos Programos į Architektūros studijos į Europa for 2024Filter
    • Valencia, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros laipsnio studentų laukia unikali, tarptautinė, įtraukianti patirtis, pagrįsta pažangiomis techninėmis žiniomis ir studijų kelionėmis. 40 kursų, 10 krypčių ir bendras mokymosi šaltinis, skirtas kelionėms, programa apima penkerius metus.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    Architektūros projektavimo bakalauro studijų tikslas – suformuoti absolventus, kurie įsisavintų teorinius pagrindus ir veiklos priemones, reikalingas projektuojant architektūrą įvairiais masteliais ir atkreiptų dėmesį į statomos aplinkos transformacijos procesų sudėtingumo keliamas sąlygas.

    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Architektūros karjera skirta kūrybingiems, entuziastingiems ir iniciatyviems žmonėms, kuriems patinka kurti ir tobulinti juos supančias erdves ir miestus.

    • Berlin, Vokietija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų Architektūros programa siekia suteikti studentams įgūdžių ir specializuotų žinių, reikalingų kūrybiškiems ir atsakingiems sprendimams architektūros srityje taikyti. Programa padeda studentams suprasti savo, kaip architektų, vaidmenį ir atsakomybę bet kokiame fiziniame ir kultūriniame kontekste, nesvarbu, ar jis būtų vietinis, ar tarptautinis.

    • Paphos, Kipras

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros programa siūlo bakalauro laipsnį po ketverių nuolatinių studijų metų ir Architektūros diplomą po penkerių metų nuolatinių studijų.

    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    Architektūra yra sudėtinga disciplina, derinanti mokslinį ir techninį griežtumą su meno kūrybiškumu ir estetika. Universidad CEU San Pablo per 5 metus įgysite vientisą ir subalansuotą išsilavinimą visose srityse: techniniuose, humanitariniuose ir projektuose. Mūsų universitetinis laipsnis gavo esminį NAAB atitiktį ir pranoksta tarptautinius kokybės standartus. Atsižvelgdama į naujausius šios srities pokyčius, ją valdo profesionalų kolektyvas, kuris prisideda prie savo profesinės veiklos vertės.

    • Madrid, Ispanija
    • Berzosa, Ispanija
    • + 1 more

    Dieninės

    4 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Mes esame dizainas. Mūsų Architektūros mokyklos architektūriniuose projektuose siūloma atkurti teritoriją per avangardinę perspektyvą, tvirtai įsipareigojant vietai ir kraštovaizdžiui visais lygmenimis. Esame eksperimentuojantys dėl mūsų eksperimentinių seminarų, kurie sustiprina trumpalaikės architektūros, prototipų kūrimo ir apšvietimo, dalykų, išskiriančių studentų išsilavinimą, mokymą. Mes žali. Mokymai tokiose srityse kaip teritorija ir energetika pabrėžia tvarų požiūrį į miesto projektų kūrimą. Mobilumo valdymas, anglies pėdsakas ir energijos vartojimo efektyvumas lemia parametrus kuriant ir kuriant naują ir geresnį pasaulį.

    • Warsaw, Lenkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Lenkas

    Architektūra – tai studijų kryptis, jungianti pastatų plastikinių, meninių ir estetinių savybių projektavimo ir formavimo žinias ir įgūdžius. Tai taip pat mokslas apie pastato kompozicijų įterpimą į erdvę, kurioje gyvename.

    • Gdańsk, Lenkija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mokymo programa skirta žmonėms, norintiems studijuoti architektūrą. Jis buvo sukurtas siekiant ugdyti būsimus architektus techninėmis žiniomis ir ugdyti jų supratimą apie estetines ir į žmogų orientuotas vertybes. Tai leidžia studentams ugdyti įgūdžius, susijusius su urbanizuotų teritorijų formavimu tiek mažosios architektūros elementais, tiek komunalinių paslaugų objektų, tiek daugialypių urbanistinių projektų.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    La Salle architektūros mokykla (ETSALS) - Ramon Llull universitetas siūlo architektūros ir statybų mokymosi patirtį, dirbant su pirmaujančių architektų talentu Barselonoje ir visame pasaulyje.

    • Pécs, Vengrija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa moko studentus pritaikyti savo sudėtingas žinias architektūros ir miestų planavimo srityse, taip pat įvairiapusiškoje aplinkos formavimo srityje (architektūrinis projektavimas, miestų ir kraštų planavimas, pastatyto paveldo išsaugojimas, struktūrinis projektavimas, statyba darbo, valdymo ir administravimo užduotys, konsultacijos su valdžios institucijomis, mokymas ir kt.) Be to, studentai yra pasiruošę profesinės planavimo licencijai, kai jie įgijo būtiną praktinę patirtį, kaip reikalaujama atitinkamuose teisės aktuose.

    • Villaviciosa de Odón, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros bakalauro laipsnis Universidad Europea Madride yra penkerių metų programa, skirta suteikti studentams žinių ir įgūdžių vadovauti architektūros projektams visame pasaulyje. Architektūros laipsnis, kurio bendra vertė yra 300 ECTS, užtikrina, kad baigsite studijas, turėdami žinių apie naujausius skaitmeninius įrankius pramonėje, pvz., BIM metodiką, piešimą, projektus ir urbanistiką.

    • Online Poland

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pirmojo laipsnio (bakalauro) anglų kalbos architektūros programa apima 8 semestrus ir atitinka naujausius architektūros švietimo standartus. Ji, kaip vienintelė Lenkijoje, pelnė dvi tarptautines akreditacijas: Karališkąjį britų architektų institutą ir Europos Sąjungos pranešimą.

    • Newcastle upon Tyne, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Su plačia pirmaujančių profesionalų patirtimi, aukštos kokybės tyrimais ir išskirtine įranga; Niukaslas yra puiki vieta studijuoti architektūros laipsniui. Mūsų akredituotas architektūros bakalauro laipsnis yra pirmasis jūsų žingsnis siekiant profesionalaus architekto kvalifikacijos, todėl išeisite su savo dizaino stiliumi ir išskirtiniu darbo būdu.

    • Leeds, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūra yra dinamiškas dalykas, apimantis įvairiausias veiklas, pradedant studijos dizainu ir modelių kūrimu, baigiant meno, istorijos ir kultūros studijomis. Tam reikia fantazijos ir praktinių bei techninių įgūdžių. Šiame kurse svarbiausia bus laikas, kurį praleisite dizaino studijoje. Norėdami suprojektuoti ir kurti savo projektus, galėsite naudotis mūsų plačiomis studijos patalpomis, įskaitant dirbtuves ir kompiuterinio modeliavimo programinę įrangą, apdovanojimų pelniusiame transliavimo centre. Reikalingas portfelis Visi tinkami kandidatai turės pateikti aplanką, kuriame yra meno kūriniai ar meno kūrinių nuotraukos kartu su rašytiniais vertinimais, kurie parodo jūsų bendras žinias ir entuziazmą architektūros srityje. Kreipiantis į pareiškėjus, jiems bus pateiktos tolesnės rekomendacijos.