177 Bakalauro studijos Programos į Architektūros studijos 2024

Bakalauro studijos Programos į Architektūros studijos 2024Filter
    • Valencia, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros laipsnio studentų laukia unikali, tarptautinė, įtraukianti patirtis, pagrįsta pažangiomis techninėmis žiniomis ir studijų kelionėmis. 40 kursų, 10 krypčių ir bendras mokymosi šaltinis, skirtas kelionėms, programa apima penkerius metus.

    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Architektūros karjera skirta kūrybingiems, entuziastingiems ir iniciatyviems žmonėms, kuriems patinka kurti ir tobulinti juos supančias erdves ir miestus.

    • Brisbane, Australija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pradėkite savo kelionę tapti architektu, turėdami paklausiausią Kvinslando architektūros laipsnį*. Jus mokys realaus pasaulio architektai, dirbantys šioje srityje, ir atliksite iki 100 valandų realioje architektūros praktikoje. Sutelkiant dėmesį į naujoves dizaino ir tvaraus vystymosi srityje, QUT architektūros laipsnis suteiks jums įgūdžių ir patirties, reikalingos kuriant mūsų ateities miestus ir struktūras.

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Karalienės universitetas, priklausantis „Russell Group“, yra viena geriausių vietų architektūros studijoms JK. 2019 m. Nacionalinėje 62 architektūros mokyklų studentų apklausoje už bendrą pasitenkinimą buvome užimti 4 vietą. Pagal 2019 metų „Guardian“ lentelę iš 55 architektūros mokyklų po šešių mėnesių buvome užimti 4 vietą pagal pridėtinę vertę ir (bendrą) 6 vietą už karjerą. 2019 m. JK iš 55 mokyklų pagal „Universiteto vadovą“ buvome užimti (bendrą) 2 vietą (bendrą) ir bendrą 8 vietą.

    • Berlin, Vokietija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų Architektūros programa siekia suteikti studentams įgūdžių ir specializuotų žinių, reikalingų kūrybiškiems ir atsakingiems sprendimams architektūros srityje taikyti. Programa padeda studentams suprasti savo, kaip architektų, vaidmenį ir atsakomybę bet kokiame fiziniame ir kultūriniame kontekste, nesvarbu, ar jis būtų vietinis, ar tarptautinis.

    • Madrid, Ispanija
    • Berzosa, Ispanija
    • + 1 more

    Dieninės

    4 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Mes esame dizainas. Mūsų Architektūros mokyklos architektūriniuose projektuose siūloma atkurti teritoriją per avangardinę perspektyvą, tvirtai įsipareigojant vietai ir kraštovaizdžiui visais lygmenimis. Esame eksperimentuojantys dėl mūsų eksperimentinių seminarų, kurie sustiprina trumpalaikės architektūros, prototipų kūrimo ir apšvietimo, dalykų, išskiriančių studentų išsilavinimą, mokymą. Mes žali. Mokymai tokiose srityse kaip teritorija ir energetika pabrėžia tvarų požiūrį į miesto projektų kūrimą. Mobilumo valdymas, anglies pėdsakas ir energijos vartojimo efektyvumas lemia parametrus kuriant ir kuriant naują ir geresnį pasaulį.

    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    Architektūra yra sudėtinga disciplina, derinanti mokslinį ir techninį griežtumą su meno kūrybiškumu ir estetika. Universidad CEU San Pablo per 5 metus įgysite vientisą ir subalansuotą išsilavinimą visose srityse: techniniuose, humanitariniuose ir projektuose. Mūsų universitetinis laipsnis gavo esminį NAAB atitiktį ir pranoksta tarptautinius kokybės standartus. Atsižvelgdama į naujausius šios srities pokyčius, ją valdo profesionalų kolektyvas, kuris prisideda prie savo profesinės veiklos vertės.

    • Paphos, Kipras

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros programa siūlo bakalauro laipsnį po ketverių nuolatinių studijų metų ir Architektūros diplomą po penkerių metų nuolatinių studijų.

    • Gdańsk, Lenkija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mokymo programa skirta žmonėms, norintiems studijuoti architektūrą. Jis buvo sukurtas siekiant ugdyti būsimus architektus techninėmis žiniomis ir ugdyti jų supratimą apie estetines ir į žmogų orientuotas vertybes. Tai leidžia studentams ugdyti įgūdžius, susijusius su urbanizuotų teritorijų formavimu tiek mažosios architektūros elementais, tiek komunalinių paslaugų objektų, tiek daugialypių urbanistinių projektų.

    • Monterrey, Meksika
    • Guadalajara, Meksika
    • + 2 more

    Dieninės, Ištęstinės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Iki 2030 m. 60 % pasaulio gyventojų gyvens miestuose, o tai bus iššūkis architektams: kurti erdves ir pastatus, kurie pagerintų gyvenimo kokybę, pasitelkus funkcionalius, patogius, estetiškus ir tvarius pasiūlymus. Būdamas architektas, galėsi dirbti daugiadisciplinėse komandose, siekiančiose pakeisti žmogaus buveinę; dalyvauti iniciatyvose ir projektuose, kuriais siekiama sukurti erdves, kurios prisidėtų prie socialinės ir ekonominės plėtros.

    • Warsaw, Lenkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Lenkas

    Architektūra – tai studijų kryptis, jungianti pastatų plastikinių, meninių ir estetinių savybių projektavimo ir formavimo žinias ir įgūdžius. Tai taip pat mokslas apie pastato kompozicijų įterpimą į erdvę, kurioje gyvename.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    La Salle architektūros mokykla (ETSALS) - Ramon Llull universitetas siūlo architektūros ir statybų mokymosi patirtį, dirbant su pirmaujančių architektų talentu Barselonoje ir visame pasaulyje.

    • Fairmont, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Fairmont State yra vienintelis Vakarų Virdžinijos universitetas, siūlantis architektūros studijų laipsnius. Architektūros programos misija – ugdyti siekiančius architektus būti kūrybingais mąstytojais, kurie siekia architektūros kaip integracinio proceso. Dizainas, istorija, teorija, kultūra, tvarumas ir praktikos realijos yra interpretuojamos tiek unikalaus Apalačų regiono charakterio ir dinamikos, tiek šiuolaikinės pasaulinės bendruomenės viduje.

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūra – tai pastatų projektavimas ir statyba, derinant meną, matematiką, mokslą ir logistiką. Architektūros studijų metu išmoksite nupiešti tikslius pastatų projektus ranka arba kompiuterine programine įranga. Galite studijuoti modulius, tokius kaip tvari architektūra ir ateities statyba.

    • Villaviciosa de Odón, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros bakalauro laipsnis Universidad Europea Madride yra penkerių metų programa, skirta suteikti studentams žinių ir įgūdžių vadovauti architektūros projektams visame pasaulyje. Architektūros laipsnis, kurio bendra vertė yra 300 ECTS, užtikrina, kad baigsite studijas, turėdami žinių apie naujausius skaitmeninius įrankius pramonėje, pvz., BIM metodiką, piešimą, projektus ir urbanistiką.