51 Bakalauro studijos Programos į Buenos Airės, Argentina for 2024

Bakalauro studijos Programos į Buenos Airės, Argentina for 2024Filter
    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mechatronika yra nauja inžinerijos sritis, gimusi iš tiksliosios mechanikos, elektronikos, automatinio valdymo ir informacinių technologijų derinio, skirto procesams ir produktams projektuoti, tobulėjant technologijoms gamybos sektoriuje. Taigi, „Mechatronics Engineering“ rengia specialistus, gebančius sukurti, kurti, kurti ir automatizuoti programuojamus ir protingus produktus ar procesus, pritaikytus aukštųjų technologijų įrangai, siekiant pagerinti pramonės šakų efektyvumą ir konkurencingumą. Ko išmoksi lenktynių metu? Studijuodami mechatroniką gausite išsamų elektroninės, mechaninės ir pramoninės kompiuterių inžinerijos mokymą. Per įvairius dalykus, kuriuos jungia ši daugiadalykė sritis, lavinsite įgūdžius, kad galėtumėte kurti, kurti, optimizuoti ir automatizuoti įrangą, procesus ar aukštųjų technologijų ir „žvalgybos“ produktus; pagerinti pramonės našumą ir konkurencingumą.

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Žmonių, persikėlusių iš vienos vietos į kitą dėl priežasčių, nesusijusių su atostogomis, judėjimas buvo pagrindinis turizmo pradžios pagrindas. XX amžiaus viduryje, prasidėjus kongresų, suvažiavimų, mugių ir pan. Karštinei, padaugėjo turizmo, ir vien dėl šios koncepcijos milijonai žmonių šiandien keliauja po pasaulį. Štai kodėl mes siūlome šį mokymą visiems, besidomintiems turizmo projektų kūrimu ir koordinavimu: OPE (profesionalus renginių organizatorius) Kelionių agentai, gidai ir turizmo technikai Viešbučių savininkai, užeigų ir (arba) rančų savininkai ir šiluminių kompleksų valdytojai provincijos turizmo ir apskritai verslo sekretoriatų administracijos darbuotojai.

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Suprasti scenografinės erdvės valdymą remiantis tekstu, sukuriant visapusišką estetinį pojūtį. Profesinis tobulėjimas oficialiose ir nepriklausomose teatro kompanijose, oficialiuose teatruose, valstybinėse organizacijose, televizijos studijose, kino kūrimo įmonėse. Šis veiksmas gali vykti įvairiais kūrybinio darbo momentais: projektavimas, realizavimas, surinkimas, apdaila.

    • 1601, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Interjero dizaino karjera yra trejų metų aukštoji technika, turinti modalumą akis į akį. Aukštesniosios interjero dizaino technikos absolventas galės veikti savarankiškai arba kartu su kitais specialistais, vykdydamas individualių namų, daugiabučių namų, kultūros ir komercinių patalpų interjero dizaino projektus ir baldų dizainą. ir objektai.

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    • Išanalizuoti rinkos tyrimus. • Sukurti produktų ir paslaugų skatinimo strategijas ir platinimo kanalus. • Parengti pramonės, kasybos ir žemės ūkio, prekybos, energetikos, transporto ir infrastruktūros politikos projektus. • Patarti dėl rinkos sąlygų.

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokymai: mokymai teikia pirmenybę teoriniams aspektams, tačiau juos integruoja į metodologinius klausimus ir pasaulio realybės bei, pageidautina, nacionalinio pobūdžio klausimus. Universiteto mokymo specifika yra kelti ir aptarti teorines vizijas, bet ištirti jų aktualumą. Ekonomikos teorijoje - mikroekonomikoje, makroekonomikoje, augime ir plėtroje, pinigų teorijoje, valstybės finansuose - mokymai yra pagrįsti (atsižvelgiant į nurodytą socialinę perspektyvą) kitomis disciplinomis. Teisės institutų, vadovaujančių viešajam gyvenimui, išmanymas; pasaulio ekonomikos ir mūsų šalies istorijos; sociologinės teorijos kaip konkretaus indėlio į socialinės visumos pažinimą; ekonominė geografija ir lyginamoji skirtingų ekonomikų sistemų ir veikimo modelių analizė kaip kelias į šiuolaikinę tikrovę. Matematikos mokymas yra pagrindinis reikalavimas, todėl bakalauro laipsnio bendrojo ciklo metu reikia mokytis dalykų, kurie yra tinkama ekonomistų kalba ir kurių žinios leidžia analizuoti, suprasti ir bendrauti tarp specialistų.

    • 427, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokyti fizinės terapijos absolventus, mokomus reabilitacijos srityje, turintiems aukštą mokslinį lygį, humanistinę filosofiją, tvirtus etikos principus, kurie identifikuojami su asmens sveikatos ir bendruomenės problemomis ir kurie veikia skatindami, prevenciškai ir reabilituodami, įgūdžių, įgūdžių ir požiūrio plėtojimas siekiant pagerinti ir išlaikyti gyvenimo kokybę

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Matematikos dėstytojo vidurinio mokymo bakalauras yra mokytojas, kuris: atsižvelgiant į discipliną, jis apima matematikos gamybos mechanizmus ir gali išsamiai paklausti matematikos žinių, susijusių su vidurinės mokyklos mokymo programos temomis. . Norėdami studijuoti ar planuoti mokymo projektus, nustatykite ir apsvarstykite kelis susijusius didaktinius aspektus: sąvokos reikšmių įvairovė, reprezentacijos funkcija, socialinės sąveikos vaidmuo, problemų, teorijos ir technikos santykis gamybos procesuose, vertė kolektyvinių diskusijų, sudėtingumas, be kita ko, įtraukti pagrindą į mokyklos matematikos darbą. Savo klasės srityje jis gali parengti mokymo projektą tam tikra tema, turėdamas aiškų tikslą paremti matematinę savo mokinių produkciją, numatydamas įvairius galimus scenarijus savo klasėje. Įgyvendindami savo pasiūlymą, galite interpretuoti studentų, pateikiančių hipotezes apie idėjas, kuriomis jie grindžiami, kūrinius.

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokytojai rengia mokymo kvalifikaciją viduriniame ugdymo lygyje. Karjeros planą sudaro trys sritys: viena skirta bendrajam mokymui, viena - disciplinos mokymui ir kita - profesinei veiklai vykdyti.

    • 1201, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Vizualiųjų menų komunikatorius ir tos pačios krypties absolventas gali dirbti realizuodami vizualiuosius menus apskritai ir ypač tuos, kurie susiję su žiniasklaida, nacionalinių ir tarptautinių renginių organizavimu kaip operatoriaus ar vadovo lygiu; masinės informacijos priemonės: televizija, radijas, žurnalistinė, kinematografinė; kaip operatorius ar organizatorius; įmonės, kurios dirba su multimedija; Valstybinės ar privačios įstaigos, kurios planuoja veiklą, susijusią su vaizduojamojo meno plėtra, ir švietimo įstaigos, kurioms reikalingi įvaizdžio analizės specialistai.

    • Balvanera, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    UNM architektas, be savo vidaus ir išorės įrangos, galės suprojektuoti, nukreipti ir vykdyti žmonių gyvenamosioms vietovėms skirtų darbų: pastatų, pastatų grupių ir jų sudarytų erdvių statybas. Profesinė kompetencija taip pat leis jam atlikti atsparias konstrukcijas ir papildomas instaliacijas, atitinkančias architektūros darbus, taip pat atgauti, atnaujinti, atnaujinti ir pritaikyti pastatus.

    • 602, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    BIM (pastatų informacijos modeliavimas) procesai šiandien yra informacijos valdymo paradigma bet kokio masto ir dalyko statybos projektuose. Jo poveikis pramonei tampa vis labiau pastebimas, o poveikis akivaizdesnis augant specialistų, galinčių valdyti šiuos pokyčius, paklausai. Konvergencija siekiant priimti BIM procesus kaip privalomus viešuosiuose konkursuose jau yra realybė keliose vadinamojo centrinio lygio šalyse ir daugumoje bus tokia trumpa. Savo ruožtu šis poveikis apibrėžia naujas pareigas, vaidmenis ir specialybes, kad būtų galima efektyviai valdyti BIM pagrįstus procesus; dėl kurių būtina priimti sprendimą tinkamai treniruotis, ty orientuotis į jų vaidmenį savo specialybės procesuose.

    • 111, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Architektūrinės apraiškos sieja nuolatinį žmogaus poreikį planuoti ir organizuoti savo veiklą su paieškomis ir kultūrinėmis išraiškomis, apibūdinančiomis gyvenimą bendruomenėje; natūralios aplinkos pavertimas skirtingomis aplinkomis ir pastatytomis formomis. Šiuolaikiniame pasaulyje dinamiškas keitimasis informacija, techniniais ištekliais ir meno tendencijomis architektūroje ir kosmoso disciplinose sukuria naujų asimiliacijų, transformacijų ir kūrybos formų, turinčių įtakos kraštovaizdžiui, urbanistinei ir architektūrinei aplinkai bei meno kūriniui. .

    • Buenos Aires, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Sistemų bakalauras, baigęs Universidad CAECE turi tvirtas žinias informatikos, programavimo ir duomenų struktūrų, programinės įrangos inžinerijos ir programavimo paradigmų srityse. Jo orientacija aiškiai nukreipta į programinę įrangą kaip produktą. Jūs esate apmokytas būti programinės įrangos kūrimo ir tobulinimo specialistu.

    • Buenos Aires, Argentina
    • Resistencia, Argentina

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Žurnalistikos bakalauras teikia tvirtus akademinius, kritiškus, griežtus ir daugybinius mokymus žiniasklaidoje ir viešųjų bei privačių organizacijų komunikacijos srityse. Absolventai mokomi veikti įvairiose žurnalistų valdymo hierarchijose, kiekvienoje jų specialybėje ir žiniasklaidoje: televizijoje, radijuje, audiovizualiniame, grafiniame ir skaitmeniniame. Gyvenimo programoje didelis dėmesys skiriamas daugialypiams naujiems rašymo ir transmedijos pasakojimams, kurie kūrybiškai integruoja ilgametę žurnalistų kompetenciją su skaitmeninėmis technologijomis, taikomomis profesinėje srityje.