56 Bakalauro studijos Programos į Aviacija į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Bakalauro studijos Programos į Aviacija į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Kearney, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pakilkite į naujas aukštumas su aviacijos laipsniu iš UNK, vienos iš labiausiai prieinamų koleginių aviacijos programų šalyje.Programa apima pagrindinę aviacijos, techninių ir verslo kursų grupę, taip pat akcentuojamą sritį: Valdymas tiems, kurie domisi karjera vietoje.

    • Lynchburg, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Išsiskirkite dėl visų tinkamų priežasčių. Liberty University buvo pripažintas viena didžiausių tikėjimu grįstų kolegiškų aviacijos programų Šiaurės Amerikoje. Jei norite skristi komercinėms oro linijoms ar korporatyvinėms organizacijoms, mes teikiame aeronautikos programas, skirtas jums paruošti sėkmę!

    • Melbourne, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žmogiškuosius veiksnius galima apibūdinti kaip studijų sritį, nagrinėjančią mokslą, susijusį su žmogaus elementu žmogaus ir mašinos sąveikoje. Studentai, siekiantys žmogiškųjų veiksnių laipsnio, yra tikrai tarpdisciplininiai, studijuojantys psichologijos, inžinerijos, mokslo ir dizaino aspektus, ypač kai tai susiję su aviacijos sauga.

    • Hesston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šios studijų programos absolventai gali kreiptis dėl riboto oro transporto piloto (R-ATP) pažymėjimo išskraidę 1000 skrydžio valandų pagal 14 CFR 61.160 dalies nuostatas.

    • Kent, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    • Santee, Jungtinės Amerikos Valstijos

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    SDC anketa Prisijungę aviacijos vadybos studijų programa skirta subalansuoti svarbius verslo sumanumo būtiną kursinių aviaciją.

    • Columbus, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Loretto, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Hampton, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Hampton University siūlo skrydžio mokymo bakalauro (BS) studijų programą. Baigę programą „Flight Education“ studentai turės įgyti privataus, instrumentinio, komercinio ir sertifikuoto skrydžio instruktoriaus pažymėjimus, nes jie įeis į darbo rinką ir pasiruošę ieškoti piloto darbo aviacijos pramonėje. Šiuos laipsnius turintys studentai gali dirbti komercinės aviacijos srityje tokiose kompanijose kaip United Airlines ar JetBlue.

    • Murfreesboro, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    MTSU turi turtingą studentų mokymo skraidyti istoriją, kilusią nuo Antrojo pasaulinio karo, kai skrydžio mokymai vyko miestelyje. Šiandien profesionalų pilotų programos absolventai skraido į visas pagrindines JAV oro linijas, dešimtis regioninių oro linijų bendrovių ir į korporacijas bei vyriausybines agentūras. Norėdami pasiruošti šioms galimybėms, Pro Pilot studentai turi baigti skrydžio operacijų kursinius darbus ir įgyti piloto pažymėjimą iki komercinio kelių variklių sertifikato su instrumentų kvalifikacija imtinai.

    • Boca Raton, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Įgykite aviacijos valdymo laipsnį Lynn University ir pasiruoškite jaudinančiai patirčiai. Šioje programoje jūsų studijos bus sutelktos į pagrindinę aviacijos pramonės verslo struktūrą. Jūs išmoksite valdyti ir prižiūrėti veiklą, kartu stebėdami verslo ateitį. Jūs susipažinsite su finansais, tvarkaraščiais ir taisyklėmis, turinčiomis įtakos aviacijos specialistų sprendimų priėmimo procesui.

    • Kent, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aeronautikos mokslų bakalauro, nepilotuojamų orlaivių sistemų skrydžio operacijų misija yra paruošti studentus sėkmei įvairiose su UAS susijusiose srityse, mokant studentus būtinų įgūdžių ir žinių, kad jie galėtų sėkmingai dirbti pramonėje.

    • Farmingdale, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Farmingdale State College aviacijos departamentas siūlo pagrindinę kolegialios aviacijos programą Long Ailende ir regione.

    • Granite City, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    SWIC aviacijos techninės priežiūros mokymai yra patvirtinti FAA ir paruošia jus atlikti visus bandymus, reikalingus norint gauti FAA orlaivio korpuso ir jėgainės (A&P) sertifikatus. FAA pažymėjimai reikalingi karjerai aviacijos priežiūros srityje.

    • Ontario, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Stovykloje

    Anglų kalba

    TVCC rengia privataus piloto mokymus ir dirba su „Silverhawk Aviation“ instrumentų, komercijos, sertifikuoto skrydžio instruktoriaus I ir CFII instruktorių mokymais. „Silverhawk“ yra akredituota FAA sertifikuota skrydžių mokykla. Šis laipsnis suteikia mokymus profesionaliems pilotams įsidarbinti sraigtasparnių pramonėje. Sėkmingai baigę studentai galės ieškoti darbo pramonėje kaip kvalifikuoti pilotai pradinio lygio sraigtasparnių darbuose. Tai suteiks abiturientams galimybę ateityje pereiti prie pažangesnių ir gerai apmokamų sraigtasparnių darbų. Šis laipsnis skirtas studentams, norintiems įsidarbinti. Jis nėra skirtas perkelti į ketverių metų įstaigą, nors kai kuriuos kursus galima perkelti. Studentai, norintys perduoti kursinius darbus, yra labai skatinami glaudžiai bendradarbiauti su savo TVCC patarėju, kad parengtų perkėlimo planą ir nustatytų pasirinktą perkėlimo įstaigos patarėją ir susisiektų su juo. Norint baigti studijas, reikia ne mažiau kaip 93 kreditų ir minimalaus pažymių vidurkio - 2,0. Pastaba: Prieš pasirinkdami šią programą, prašome susitikti su patarėju.