32 Bakalauro studijos Programos į Cheminės inžinerijos studijos į Azija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Cheminės inžinerijos studijos į Azija for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos inžinerija užima unikalią padėtį sąsajoje tarp molekulinių mokslų ir inžinerijos. Labai glaudžiai susijusi su pagrindiniais chemijos, biologijos, matematikos ir fizikos dalykais - ir glaudžiai bendradarbiaujant su kitais inžinerijos disciplinais, tokiais kaip medžiagų mokslas, kompiuterija, mechanika, elektrotechnika ir civilinė inžinerija - chemijos inžinerijos pasiūlymai ...

    • Academic City, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų chemijos inžinerijos programos tikslas - suteikti studentams aiškų chemijos inžinerijos pagrindų supratimą, kad jie galėtų pereiti į profesinio inžinieriaus atestuotojo statusą. Be mokslo, matematikos ir inžinerijos pagrindų, mūsų studentai įgyja praktinių įgūdžių, kurie yra labai geidžiami pramonės.

    • Chukai, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Bakalauro Chemijos inžinerija technologijos (pagyrimu) yra skirtas gaminti absolventams galimybę dirbti naftos ir dujų pramonėje, chemijos ir OLEO cheminės medžiagos.

    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ketverių metų B.Tech Chemijos inžinerija programa suteikia teorinių žinių, inžinerijos principus, patikrintas technologijas, praktinę patirtį, ir atitinkamų įgūdžių studentams išspręsti į chemijos inžinerijos srityje problemas.

    • Ras Al Khaimah, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos inžinerija yra plati tarpdisciplininis filialas inžinerijos, kuri apjungia žinias matematikos ir gamtos mokslų - ypač chemijos, plėtoti inžinerines programas, kurie apima platų pramonės šakų, ty, gamybos, farmacijos, sveikatos apsaugos, projektavimo ir statybos, celiuliozės ir popieriaus , naftos chemijos, maisto perdirbimo, Specialty Chemicals, polimerai, biotechnologijos ir aplinkos saugos ir sveikatos pramonė, among others. Studentai su chemijos ir talentą matematikos ir problemų sprendimo paprastai aistra gerai chemijos inžinerija.

    • Wenzhou, Kinija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Wenzhou University chemijos inžinerijos programa (Tarptautinė) skirta mokyti studentus, kurie domisi tradicinėmis ir naujai atsirandančiomis chemijos inžinerijos sritimis.

    • Manila, Filipinai

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa suteikia tvirtą pagrindą dėl pagrindinių ir besivystančių mokslo sritys chemija. Ji suteikia žinių

    • Shah Alam, Malaizija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos inžinerija yra disciplina, susijusi su produktų ir medžiagų gamybos, transformavimo ar transportavimo procesų kūrimu, kūrimu ir projektavimu. Jis sujungia gamtos, eksperimentinių ir gyvosios gamtos mokslų žinias, taip pat matematikos ir ekonomikos aspektus, kad ištirtų problemas ir sukurtų sprendimus tokioms problemoms kaip sauga, efektyvumas ir tvarumas. Chemijos inžinieriai yra naujų medžiagų ir ateities technologijų pionieriai; jie projektuoja chemijos gamybos įrangą ir kuria bei valdo pramoninius procesus, kurie žaliavas paverčia pačiais naudingiausiais produktais.

    • Muscat, Omanas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos inžinerija yra produktų ir procesų, kuriuose vyksta cheminiai ir fiziniai pokyčiai, planavimo, projektavimo ir kūrimo tyrimas. Cheminės inžinerijos BEng ugdo jūsų inžinerinius įgūdžius, tvirtai chemijos pagrindu.

    • Doha, Kataras

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Taikomosios chemijos ir apdirbimo inžinerijos bakalauras (B.Sc. CPE) – tai taikomojo mokslo laipsnis, kurio mokymosi rezultatai glaudžiai susiję su darbo rinka. Programa suteikia studentams žinių, įgūdžių ir kompetencijų, reikalingų karjerai chemijos, naftos pramonėje. Programa moko studentus projektuoti, įdiegti, eksploatuoti, prižiūrėti ir šalinti chemijos ir perdirbimo įrenginius bei gamyklas. Studentai įgyja išsamių žinių apie procesų veikimą, procesų valdymą ir technologijas bei įrangos projektavimą. Šis įgūdžių rinkinys, sutvirtintas užbaigus Capstone projektą ir stažuotę, parengia absolventus įdomiai karjerai chemijos ar naftos pramonėje.

    • Xuzhou, Kinija

    Stovykloje

    Mokymo tikslai: ugdyti profesines žinias apie naujas energetines medžiagas, nanomedžiagas, katalizines medžiagas, neorganines medžiagas, tokias kaip struktūra ir veikimas, perdirbimas ir paruošimas, medžiagos struktūra ir eksploatacinės savybės, tvirtas inžinerinės praktikos galimybes ir inovacijų supratimą. Aukštos kokybės taikomasis techninis personalas, užsiimantis naujų medžiagų projektavimu, tyrimais ir plėtra, technologine transformacija, analize ir bandymais bei inžineriniu valdymu fotovoltinės energijos, naujų energiją naudojančių transporto priemonių, naftos ir naftos chemijos, nanokatalitinių medžiagų ir naujų statybinių medžiagų srityse . Pagrindiniai kursai: medžiagų mokslo ir inžinerijos pamatai, medžiagų paruošimas ir sintezės projektavimas, medžiagų apdorojimo principai, medžiagų apibūdinimo metodai, kompiuterių taikymas medžiagų moksle, naujos energetinės medžiagos ir taikymas, baterijų medžiagos ir technologijos. Užimtumo kryptis: naujos energijos baterijų medžiagos, nanomedžiagos, nafta ir naftos chemijos, aviacijos ir kosmoso, statybinės medžiagos, mašinos, elektroninė informacija, metalurgija ir kitos pramonės šakos, užsiimančios naujų medžiagų gamyba, kokybės tikrinimu, procesų ir įrangos projektavimu, tyrimais ir plėtra, ir naujų medžiagų valdymas Valdymo darbai.

    • Mukim Gadong A, Brunėjus

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Chemijos inžinerija-tai saugių, aplinkai nekenksmingų, energiją taupančių procesų, kurie paverčia žaliavas į naudingus produktus, kuriais mes pasitikime savo kasdieniame gyvenime, projektavimas, veikimas ir optimizavimas.

    • Guiyang, Kinija

    Stovykloje

    Šis pagrindinis rengia aukštos kokybės taikomuosius talentus, kurie sugeba visapusiškai ugdyti moralę, intelektą, fiziškumą ir grožį, turi humanistinę dvasią, mokslinę dvasią ir tautos vienybės dvasią ir gali tarnauti vietos ekonominei ir socialinei plėtrai.

    • Huainan, Kinija

    Stovykloje

    Šis pagrindinis ugdo pagrindines chemijos, chemijos inžinerijos ir technologijos teorijas ir pagrindines žinias; priima pagrindinius chemijos ir cheminių eksperimentų įgūdžius, inžinerinę praktiką, mokslinius tyrimus ir cheminio projektavimo metodus; turi galimybę užsiimti chemijos gamybos technologijų valdymu ir moksliniais tyrimais, Inžinerinio projektavimo, technologijų plėtros ir produktų rinkodaros galimybės.

    • Nagasaki, Japonija

    Dieninės

    Stovykloje

    Chemijos ir medžiagų inžinerijos programa ugdo inžinierius, kurie gali atverti kelią į savo ateitį, įgydami tarptautiškumą ir pagrindinius gebėjimus kurti naujas, vertingas chemines medžiagas, medžiagas ir medžiagas, taip pat plėtodami aplinką tausojančias energijos konversijos technologijas, pasiekdami abi pagrindines ir specializuotos žinios inžinerijos mokslo (pvz., matematikos ir fizikos), chemijos, bioinžinerijos ir medžiagų inžinerijos srityse.