116 Bakalauro studijos Programos į Civilinė inžinerija į Europa for 2024

Bakalauro studijos Programos į Civilinė inžinerija į Europa for 2024Filter
    • Milan, Italija

    3 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    • Paphos, Kipras

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kipro Neapolio universiteto statybos inžinerijos bakalauras yra skirtas baigti absolventams, kurie sugebės įveikti šiuos iššūkius, savo ateitį statydami ant tvirtų pamatų. Programa suteikia kiekvienam studentui žinių ir įgūdžių, kad jie, baigę studijas, galėtų įstoti į profesiją arba pradėti magistrantūros studijas.

    • Warsaw, Lenkija

    Dieninės, Ištęstinės

    42 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Lenkas

    Civilinė inžinerija yra nepaliaujamai besivystanti pasaulio ekonomikos šaka, siūlanti plačias karjeros perspektyvas. Statybos krypties studijų metu įgytų žinių dėka absolventas gebės susidoroti su technologiniais, konstrukciniais, projektavimo iššūkiais, kuriuos kelia XXI a.

    • Mainz, Vokietija

    Dieninės

    1 semestras

    Stovykloje

    Anglų kalba, Vokiečių kalba

    Reikalavimai statybos inžinieriams keičiasi. Šiais laikais projektus perka įmonės visame pasaulyje, o juos tvarko tarptautinės komandos. Tvarus planavimas ir statyba tapo pagrindiniu tikslu, turinčiu vis didesnę tarptautinę reikšmę. Mes ruošiame jus šiems XXI amžiaus iššūkiams.

    • León, Ispanija

    Dieninės

    10 semestrai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mes mokome specialistus, turinčius papildomų įgūdžių, dirbti energetikos ir kasybos sektoriuose, projektuojant, planuojant ir nukreipiant kasybos operacijas bei energijos gamybos ir paskirstymo įmones.

    • Valencia, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Bendrieji įgūdžiai: Gebėjimas analizuoti ir sintezuoti, efektyviai priimti sprendimus sprendžiant problemas. Norint įgyti šią kompetenciją, reikia mokėti rinkti, analizuoti ir sintezuoti atitinkamus duomenis, kad būtų galima priimti sprendimus, kurie reiškia išspręstų problemų sprendimą arba jų aptikimą, nesvarbu, ar jie būtų teorinio ar praktinio pobūdžio, siekiant galutinio tikslo perduoti gautas išvadas.

    • Pécs, Vengrija

    Dieninės

    7 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa apima inžinerinį projektavimą, statinius ir statybos valdymą. Mokymas vyksta bendradarbiaujant su kitais projektavimo ir inžinerijos specialistais. Tikimasi, kad studentai turės gerų vizualinių įgūdžių, išmanys matematiką ir architektūros istoriją. Programoje pagrindinis dėmesys skiriamas architekto atsakomybei projektuojant pastatą, detaliam pastatų sistemų kūrimui ir komandiniam darbui. Šiuo studijų kursu siekiama suteikti studentams aiškų supratimą apie pagrindinius architektūros ir pastatytos aplinkos kontekstus, dizaino santykius tarp žmonių, architektūrinę erdvę ir aplinką – per gyvus projektus ir šiuolaikines situacijas.

    • Turin, Italija

    Dieninės, Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Civilinės ir aplinkos inžinerijos studijų kurso tikslas – parengti inžinierius, turinčius žinių ir įgūdžių, padedančių projektuoti, valdyti ir prižiūrėti civilines konstrukcijas ir infrastruktūrą, pvz., tiltus, užtvankas, kelius ir geležinkelius, vandens paskirstymo ir drenažo tinklus.

    • Limerick, Airijos sala

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Villaviciosa de Odón, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Statybos inžinerijos bakalauro studijų tikslas – parengti būsimus statybos inžinierius, turinčius globalią, tarptautinę ir novatorišką viziją. Jei studijuosite pagal šią ketverių metų trukmės bakalauro studijų programą Madrido miestelyje, būsite pasirengę kurti ir įgyvendinti inžinerinius projektus bet kurioje pasaulio vietoje ir aukščiausiu lygiu, nes, vadovaujant didžiosioms firmoms, sukūrėme mokymo programa, pritaikyta prie naujų socialinių aplinkybių ir įmonės poreikių.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    „Técnico“ statybos inžinerijos bakalauro (BSc) laipsnis yra įkvėpimas ir priemonė tiems, kurie nori dalyvauti įgyvendinant dideles svajones pasiekimais, turinčiais įtakos gyvenimo kokybei gerinti. Statybos inžinerijos pagrindinis tikslas yra projektuoti ir eksploatuoti konstrukcijas ir sistemas, kurios garantuoja efektyvų gamtos išteklių naudojimą ir valdymą, leidžia gyventojams tinkamai ir ekologiškai juos naudoti.

    • Baja, Vengrija

    Dieninės, Ištęstinės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programos tikslas – parengti atitinkamų žinių ir įgūdžių turinčius inžinierius, kurie leis jiems atlikti užduotis, susijusias su statyba, priežiūra, eksploatavimu, valdymu ir profesionaliu administravimu. Absolventai bus kvalifikuoti savarankiškai atlikti nesudėtingas planavimo ir tyrimo užduotis bei bendradarbiauti vykdant sudėtingesnius projektus.

    • Paris, Prancūzija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasaulinės inžinerijos bakalauro laipsnis yra bendra bakalauro studijų programa tarp CentraleSupélec (Prancūzija) ir McGill universiteto Inžinerijos fakulteto (Kanada). Per ketverius metus tarptautinė kohorta studijuoja intensyvią ir daugiadalykę inžinerijos programą, dėstomą anglų kalba prancūzakalbėje kultūroje. Mokiniai praleidžia dvejus metus CentraleSupélec, kur laikosi bendros mokymo programos ir gauna naudos iš prancūzų meistriškumo matematikos ir gamtos mokslų srityje Grande École. Tada jie dvejus metus praleidžia McGill, specializuojasi viename iš devynių srautų, siūlomų kaip programos dalis. Šia nauja bendra programa siekiama spręsti šiuolaikinio pasaulio iššūkius: aplinkosaugos, visuomenės ir įmonių. Mokymo programoje derinamos geriausios iš dviejų sistemų ir plėtojama mokslinė kompetencija bei geriausia pasaulinės inžinerijos praktika tiek daugiakultūrine, tiek daugiadisciplinine prasme.

    • Deventer, Olandija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Online Poland

    Dieninės

    7 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Statybos fakultetas yra vienas didžiausių Cracow University of Technology fakultetų ir yra vienas žymiausių Lenkijos fakultetų, ugdančių būsimus inžinierius. Mūsų fakultetas siūlo 14 specializacijų, įskaitant statybines ir inžinerines struktūras, kelių inžineriją, geležinkelių inžineriją, medžiagų ir konstrukcijų mechaniką, tiltus ir požemines konstrukcijas, technologijas ir statybos valdymą. Akredituota Europos inžinerinio mokymo akreditavimo tinklo