169 Bakalauro studijos Programos į Barselona, Ispanija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Barselona, Ispanija for 2024Filter
    • Barcelona, Ispanija

    Ištęstinės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ideali programa įgyti verslo supratimą apskritai ir apie tarptautinę viziją paslaugų įmonėms ir mažesnėms įmonėms, visų pirma svarbu. Studentai iš viso pasaulio studijuoti šį kursą Londone, nes jos tarptautinės reikšmės - mes dabar siūlo tą patį globaliai orientuota į Barseloną. Galite imtis neprivaloma stažuotę per trejus metus ir grįžti užbaigti paskutiniai metai kaip keturių metų - suteikti jums pranašumą absolventas darbo rinkoje.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo administravimo bakalauras yra 3 metų novatoriška programa, skirta suteikti studentams pažangiausių įgūdžių ir realaus pasaulio patirties, kad jie taptų lyderiais nuolat besikeičiančiame verslo pasaulyje.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Global BBA & Bachelor in AI for Business atitinka tarptautinį bakalauro laipsnio formatą, plačiausiai priimtą studijų formatą pasaulyje ir pripažįsta tarptautinių kompanijų. Priklausomai nuo pasirinktos specializacijos, studentai gali patekti į darbo rinką iš karto po studijų arba tęsti magistrantūros studijas.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Prancūzų kalba, Ispanų kalba

    Vadybos bakalauras iš TBS Education yra oficialus Prancūzijos aukštojo mokslo universitetinis tarptautinio verslo ir verslo administravimo, ypač vadybos ir rinkodaros, laipsnis. Šis tarptautinio verslo laipsnis, skirtas vidurinį išsilavinimą įgijusiems studentams, suteikia jiems visus pirmaujančios akredituotos verslo mokyklos išteklius. Ji taip pat suteikia absolventams paleidimo pultą, kad jie galėtų sėkmingai dirbti profesiniame pasaulyje.

    • Geneva, Šveicarija
    • Barcelona, Ispanija
    • + 1 more

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa skirta suteikti studentams įrankius suprasti pasaulinės rinkos galimybes ir iššūkius. Studentai mokosi tarptautinio verslo strategijų ir daugiakultūrio verslo valdymo pagrindų, atsižvelgdami į verslo požiūrį į globalizaciją.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turizmo ir svetingumo vadybos bakalauro laipsnis yra 4 metų universitetinis laipsnis (240 ECTS), kuris moko būsimus turizmo ir svetingumo vadybininkus. Tai sujungia įgūdžių valdyti ir vadovauti įmonėms ugdymą su įgūdžių, susijusių su svetingumu, ugdymu.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    ESEI trejų metų bakalauro studijų programa (BA Hons) paruošia studentus sėkmingai karjerai įvairiose pramonės šakose ir yra akredituota Anglijos Ruskin universiteto (JK).

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Dvigubas verslo administravimo laipsnis + pasaulinio valdymo, ekonomikos ir teisinės tvarkos bakalauras globalizuotame pasaulyje, žinojimas, kaip analizuoti geopolitiką, ekonomiką ir tarptautinius santykius, daro didelę įtaką priimant verslo sprendimus. Prisijunkite prie šios dvigubo laipsnio programos ir tapkite naujos verslo lyderių kartos dalimi: vadybos ekspertu, gebančiu suprasti ir reaguoti į politines ir ekonomines problemas, su kuriomis susiduria įmonės ir institucijos visame pasaulyje.

    • Barcelona, Ispanija
    • Bangkok, Tailandas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „Harbour.Space“ duomenų mokslų programa rengia studentus tapti šios srities pramonės lyderiais. Naudodama naujovišką mokymo programą, patyrusius profesorius, realaus pasaulio patirtį ir panašiai mąstančių asmenų tinklą, programa „Harbour.Space Data Science“ yra šios naujos žmogaus žinių srities pionierė. Ugdykite analitinius ir programavimo įgūdžius, reikalingus vertingoms žinioms iš duomenų išgauti.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba, Anglų kalba

    CETT-UB turizmo bakalauro laipsnis 100% anglų kalba yra unikali galimybė formuoti savo ateitį. Dėka žinių ir patirties, kurią įgysite studijų metu, vadovausite ir vadovausite visoms turizmo ir svetingumo sektoriaus įmonėms. Įsivaizduokite mokyklą su viešbučiu ir restoranu – pramonės profesionalų, studentų ir klientų susitikimų vietą. Tiesioginė CETT patirtis. Kurkite savo ateitį ir studijuokite pas mus, kad gautumėte turizmo laipsnį.

    • Toulouse, Prancūzija
    • Barcelona, Ispanija
    • + 2 more

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Prancūzų kalba, Ispanų kalba

    „ TBS “ bakalauro programa yra 3 metų vadybos studijų kursas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama profesiniam ir tarpkultūriniam dalykui. Kursu siekiama būsimiems absolventams suteikti valdymo įgūdžių, reikalingų Prancūzijos ir viso pasaulio įmonių verslo reikalavimams patenkinti. Programa siūlo 3 metų vertingą patirtį ir susitikimus, paremtus mokymo programa, kuri kiekvienam studentui suteikia galimybę tęsti studijas arba pereiti tiesiai į naudingą profesinę karjerą.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo vadybos ir rinkodaros programa suteikia jums reikiamų žinių ir įrankių, kurie padės tobulėti šiuolaikinėje postmodernistinės rinkodaros aplinkoje. Būsite supažindinti su pagrindiniais šios srities pagrindais ir suprasite, kaip veikia rinkodara ir sąveikaujama su skirtingais realaus verslo skyriais ir klientais. Gebėjimas derinti skirtingų verslo disciplinų elementus yra gyvybiškai svarbus siekiant karjeros, be to, būtina absolvento, kaip sėkmingo „rinkodaros“, vystymosi raktas.

    • Vic, Ispanija
    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar norite turėti nuodugnų įžvalgų ir tarptautinę perspektyvą apie XXI amžiaus ir globalizuoto pasaulio iššūkius? Pasaulinių studijų laipsnis UVIC yra skirtas jums. Suprasite sudėtingiausias aktualijas (politines, socialines, ekonomines, kultūrines, darbo ir kt.) ir prisidėsite prie vis labiau besikeičiančios, globalėjančios ir susietos visuomenės kūrimo bei tobulinimo.

    • Online Spain

    Dieninės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Šveicarijos verslo administravimo bakalauro vadybos mokykla (BBA) skirta studentams, norintiems įgyti žinių ir įžvalgų, reikalingų norint pradėti karjerą tarptautiniame versle. Mes ruošiame naujos kartos pasaulinius verslo lyderius, puoselėdami tarptautinę ir kultūriškai įvairią mokymosi aplinką, kurioje klesti naujoviškas ir verslus protas. Verslo administravimo bakalauro laipsnis yra dieninės, 180 ECTS programos, kuri yra padalinta į trejus metus. Mūsų anglų kalbos pamokos yra dinamiškos ir interaktyvios su dėstytojais, kurie yra savo srities ekspertai. Mūsų studentai taip pat įgyja tiesioginės patirties bendraudami su pramonės lyderiais ir lankydamiesi kai kuriose pirmaujančiose pasaulio tarptautinėse įmonėse. Verslo administravimo bakalauro laipsnis yra išsamus laipsnis, kuris paruoš jus įvairioms verslo pasaulio funkcijoms, todėl būsite vertingas bet kurios organizacijos turtas. Ši programa ugdo verslo sumanumą ir verslumo mąstymą, reikalingą verslui vykdyti pasauliniu mastu. Studentai apims tarptautines derybas, kultūras ir kalbas, tyrinėdami tarptautinių organizacijų sudėtingumą su jų sudėtingomis hierarchijomis, socialinėmis sistemomis ir administraciniais iššūkiais. Swiss School of Management Barcelona BBA verslo studijų programa yra trejų metų programa (180 ECTS). Programa kasmet imama spalio, sausio ir balandžio mėnesiais.

    • Madrid, Ispanija
    • Barcelona, Ispanija
    • + 1 more

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Verslo administravimas ir vadyba skaitmeninėje srityje įgyja reikiamų įgūdžių, reikalingų verslo praktikai įsisavinti naujosios skaitmeninės ekonomikos prizmėje ir kurti įmonėms verslo modelius, pagrįstus jų skaitmenine transformacija. Papildomus įgūdžius galėsite lavinti papildydami savo laipsnį vienu iš mūsų specializacijos diplomų arba per 5 metus įgydami dvigubą laipsnį, derindami oficialų laipsnį su aukštesniu laipsniu.