6 Bakalauro studijos Programos į Jordanija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Jordanija for 2024Filter
    • Amman, Jordanija

    Anglų kalba, Avestanas

    Kompiuterijos katedra siūlo kibernetinio saugumo bakalauro programą. Baigę šios programos laipsnio reikalavimus, studentai įgis kibernetinio saugumo bakalauro laipsnį, kuris paruošia aukštos kvalifikacijos specialistus kibernetinio saugumo srityje.

    • Amman, Jordanija

    Anglų kalba, Avestanas

    Tai ketverių metų bakalauro programa, suteikianti mokslo bakalauro (bakalauro) laipsnį informatikos srityje. Mūsų pagrindinės užduotys yra ugdyti naujos kartos technikos specialistus įgūdžių ir žinių bazės, reikalingos norint sukurti ir valdyti technologijas pagrindžiančias įmones, kurios užtikrins būsimą ekonomikos augimą ir pagerins gyvenimo lygį, įgūdžių ir žinių bazės.

    • Balqa Governorate, Jordanija

    Anglų kalba, Avestanas

    Verslo mokyklos rinkodaros skyrius buvo įsteigtas siekiant patenkinti augančią paklausą darbo rinkoje, kuriai būdinga stipri ir precedento neturinti konkurencija, ypač atsižvelgiant į didėjančią globalizacijos, privatizavimo ir atvirų rinkų tendenciją.

    • Balqa Governorate, Jordanija

    Anglų kalba, Avestanas

    Grafinio dizaino katedra buvo įkurta 2000 m. Antrojo semestro pradžioje. Tai yra praktinė specialybė, apjungianti technines ir technologines žinias bei įgūdžius, kurie suteiks studentams galimybę tapti grafikos dizaineriais, sugebančiais sugalvoti kūrinius naudojant vaizdines priemones. , pavyzdžiui, žurnalai, laikraščiai, knygos, vyniojimas ir animacija. Tai taip pat leidžia jiems pradėti daugiafunkcines reklamos kampanijas.

    • Amman, Jordanija

    Anglų kalba, Avestanas

    B.Sc. elektronikos inžinerijos programoje yra akredituota ABET inžinerijos akreditavimo komisijos, http://www.abet.org. Ši programa orientuota į elektroniką kaip į elektrotechnikos arenos specialybę. Tai suteikia studentams naujausius mikroelektronikos ir programų kursus. Tai apima analizę ir projektavimą naudojant naujausius tarptautinius įrankius ir šiuolaikinės pramonės pritaikytą programinę įrangą. Mokymo programa buvo sukurta siekiant įtvirtinti pagrindines pagrindines elektrotechnikos sritis, tokias kaip kompiuteriai, ryšiai, maitinimas ir valdymas. Studentai įgyja reikalingų praktinių įgūdžių, kurie yra kartu su išmoktomis įvairių sričių teorinėmis žiniomis.

    • Balqa Governorate, Jordanija

    Anglų kalba, Avestanas

    Architektūros katedra buvo įkurta 2008/2009 mokslo metų antrojo semestro pradžioje. Katedros akademinį personalą sudaro grupė iškilių dieninių absolventų iš prestižiškiausių universitetų ir įvairių akademinių architektūros mokyklų. Tai taip pat apima kūrybingus ir patyrusius architektus, turinčius reikiamos patirties, kad studentams suteiktų šiuolaikinių mokslo žinių.