746 Bakalauro studijos Programos į Kanada for 2024

Bakalauro studijos Programos į Kanada for 2024Filter
    • Montreal, Kanada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Teologijos bakalauro programa suteikia išsamų įvadą į krikščionybės istoriją, teologiją ir kultūrines tradicijas. Į šią programą kviečiami studentai iš įvairių konfesijų ir kultūrų. Jūs gilėsite į savo tikėjimo žinias, gilinsitės į dvasinį gyvenimą ir būsite pasirengę kritiniam mąstymui. BTh yra McGill universiteto studijų programa, kurią gali registruoti Presbyterian College. Jūs mokate už mokslą per Kolegiją ir dalyvaujate Kolegijos bendruomenės / pamaldose. Turėsite visus privalumus studijuodami premjeriniame Šiaurės Amerikos universitete, taip pat palaikysite krikščionių bendruomenę ir draugystę siekdami savo laipsnio. Tarptautiniai studentai, registruojami per Kolegiją, moka už mokslą, kuris atitinka Kanados studentų mokamus mokesčius.

    • Online Canada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Church Point, Kanada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    Ši programa leidžia studentui įgyti ir tobulinti įgūdžius, reikalingus valdymo funkcijoms vykdyti įmonėse. Mokymas suteikia bendrą mokymą, leidžiantį studentui būti veiksmingam visose įmonės srityse. Absolventas gali laisvai kalbėti prancūzų ir anglų kalbomis. Programa suteikia tvirtą akademinį mokymą tiems, kurie nori siekti aukštojo mokslo.

    • Paris, Prancūzija
    • Montreal, Kanada
    • + 6 more

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nekilnojamojo turto verslo vadybos bakalauro laipsnis anglų kalba dėstomas Paryžiaus miestelyje. Ši programa suteiks aukštai vertinamą profesinį išsilavinimą nekilnojamojo turto srityje. Jis buvo sukurtas glaudžiai konsultuojantis su atitinkamomis profesinėmis, politikos ir verslo bendruomenėmis ir yra skirtas intensyviai paspartinti profesinės karjeros pradžią. Įgysite išsamių žinių apie nekilnojamojo turto valdymą, pardavimą, bendro turto valdymą ir turto valdymą. Programa teikiama naudojant aktyvių mokymosi metodų derinį, o pramonės atstovai daug prisideda prie mūsų mokymo programos per svečių paskaitas ir seminarus. Nekilnojamas turtas yra dinamiška, bendraujanti ir daug uždirbanti profesija. Ji apima daugumą komercinės (pramoninės, biurų ir mažmeninės prekybos) ir gyvenamosios paskirties nekilnojamojo turto. Ateik ir mokykis su Groupe ESPI !

    • Kitchener, Kanada
    • Waterloo, Kanada
    • + 6 more

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinio verslo vadybos programa Conestogoje yra ketverių metų verslo administravimo bakalauro (Garbės) programa, skirta suteikti studentams įgūdžių, reikalingų valdyti tarptautinio verslo pastangas ir dirbti pasaulinėse įmonėse.

    • Langley City, Kanada
    • Richmond, Kanada

    Dieninės

    18 Mėnesiai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Kurkite esminius vadovavimo įgūdžius aukščiausio rango Kanados universitete

    • Winnipeg, Kanada

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    Mokslo bakalauro laipsnis, turintis bendrą biochemijos ir mikrobiologijos specialybę, leidžia studentams įgyti puikių žinių apie gyvenimo funkcionavimą mikroskopiniu mastu ir lavinti pažangius įgūdžius laboratorijoje.

    • Victoria, Kanada

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nežinomoje aplinkoje mums reikia turizmo ir svetingumo lyderių, galinčių paskatinti pokyčius ir diegti naujoves verslo srityje. Ne viską galima suplanuoti. Ši programa atskleis jums pasaulinės turizmo ir svetingumo pramonės galimybes, tendencijas ir problemas, suteiks jums įrankių ir žinių, kaip joje pasisekti.

    • Hamilton, Kanada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Filosofija naudojama paaiškinti ir aiškinti tokias svarbias sąvokas kaip tiesa, Dievas, mirtingumas, grožis, žinios ir tikrovė. Šios sąvokos vaidina svarbų vaidmenį mūsų supratimui ir pasaulio aiškinimui.

    • Ottawa, Kanada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Prancūzų kalba

    Ši programa, apjungianti vadybą ir socialinius mokslus, padeda atrasti naujų socialinių problemų sprendimo būdų, tokių kaip skurdas, diskriminacija ir klimato krizė. Šioje programoje jūs giliau suprasite šias giliai įsišaknijusias problemas, taip pat susijusias sistemas ir institucijas. Taip pat tyrinėsite organizacijų ir socialinių įmonių modelius, kurie gali padėti sutelkti jūsų bendruomenę teigiamiems ir tvariems pokyčiams.

    • Lethbridge, Kanada

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos mokslų bakalauras daugiausia dėmesio skiria natūralių Žemės sistemų ir mūsų, žmonių, sąveikos su jomis supratimui. Aplinkos mokslų bakalauro studijos suteiks jums tinkamą gamtos ir fizinių mokslų pagrindą, kurio reikia norint suprasti, kaip veikia natūralios ir žmogaus sukurtos sistemos. Tai suteiks jums plačią perspektyvą, kurios reikia norint įvertinti žmonijos vaidmenį pasauliniuose aplinkos pokyčiuose.

    • Ottawa, Kanada

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Vancouver, Kanada

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    LaSalle College Vancouver yra nedaugelis mokyklų Kanadoje, siūlančių mados dizaino bakalauro laipsnį. Pasirinkę dėstymo modelį, grįstą „LaSalle“ koledžo šaknimis Monrealyje, Kanados mados sostinėje, studentai iš geriausių pramonės atstovų mokosi įgūdžių ir mokymo, reikalingo sėkmingai kurti karjerą dinamiškame mados pasaulyje. Studentai studijuoja mados dizaino pagrindus, įskaitant siuvimą, plokščių piešinių piešimą, piešimą, tekstilės gaminius ir kompiuterio rašymo brėžinius.

    • Regina, Kanada

    Dieninės

    76 savaites

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Statybos vadybos bakalauro (BCM) studijų programa yra unikali Saskačevane, suteikdama studentams galimybę papildomai dvejus metus studijuoti baigus bakalaurantą. Programa buvo sukurta atsižvelgiant į pramonės poreikius ir pasaulines tendencijas, susijusias su apmokytais statybos pramonės specialistais.

    • Nantes, Prancūzija
    • Montreal, Kanada

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinė klasė / 3 metai DN MADE kviečia prancūzų studentus, tarptautinius studentus ir studentus akademinių mainų semestre iš mūsų partnerių mokyklų, kurie nori baigti prancūzų bakalauro laipsnį iki trečiųjų (tai yra paskutiniai) bakalauro studijų metais. studijos. Ši programa suteikia ypatingą galimybę tobulėti tarpkultūriniame kontekste ir bendradarbiauti su tarptautiniais studentais grupiniuose projektuose, kuriuos prižiūri profesionalūs dizaineriai.