146 Bakalauro studijos Programos į Kolumbija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Kolumbija for 2024Filter
    • Ibagué, Kolumbija
    • Greenville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Organizacinė Lyderystė bakalauras buvo sukurta siekiant suteikti žinių ir įgūdžių, teorijos ir taikomųjų programų, susijusių su žmogiškųjų išteklių administravimo koncentracija (BOLS / HRA) laipsnių

    • Rionegro, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Uniremingtono verslo mokslų fakulteto Rinkodaros administravimo programos specialistas (tiesioginis modalumas) yra pasaulinės vizijos specialistas, įgyjantis išsamų, administracinį, humanistinį, kultūrinį ir etinį mokymą. Jis turi platų socialinės atsakomybės jausmą, kuris atsispindi jo profesinėje veikloje ir nuolatiniuose santykiuose su jį supančiomis bendruomenėmis. Jis yra profesionalas, pasirengęs laiku ir atsakingai įsikišti formuojant ir įgyvendinant tikslingą įmonės pobūdžio politiką, strategiją ir procedūras, taikant integruotą koncepciją, kuria siekiama sukurti vertę iš valdymo ir verslo valdymo, orientuoto į planavimą, perspektyvos, verslo procesų, skirtų produktų ir paslaugų skatinimui ir platinimui, organizavimas, valdymas, valdymas ir valdymas, siekiant patenkinti esamų ir potencialių vartotojų poreikius. sukurti konkurencinius pranašumus organizacijos ir visuomenės labui.

    • SANTANDER, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Profesinė Santandero technologinių vienetų rinkodaros programa profesinės praktikos srityje, turinti savo techninį ir mokslinį pagrindą studijų ir socialinių mokslų srityse, siekiant diagnozuoti, tirti, projektuoti, projektuoti, formuoti, vykdyti, transformuoti, vertinti projektus , siūlyti sprendimus, strategijas ir rinkodaros taktikas, taikant kiekybiniams ir kokybiniams kintamiesiems taikomus modelius, pasikliaujant informacinių sistemų technologijomis, siekiant optimizuoti sprendimų priėmimą, užtikrinantį vietos, regioninės, nacionalinės įmonės ir tarptautinės konkurencingumą.

    • Bogotá, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokykite logistikos vadybininkus, kurie elgiasi išskirtinai, korporatyviai ir socialiai atsakingai, kad jie būtų pripažinti už savo darbą, veiklą ir rezultatus. Siūlykite aukštos akademinės kokybės programą, kurios turinys atitiktų dabartinius šalies poreikius, pabrėždamas žmogišką ir etinį studento formavimąsi ir jų įsipareigojimą tarnauti visuomenei. Skatinkite mokinį tirti logistikos srityje, paskatinkite studentą nuolat siūlyti logistikos patobulinimus, naudojant procesus, kurie sukuria vertę visoje tiekimo grandinėje. Išugdyti studente žinias apie logistikos megatrendes, aplinkos logistikos atvejus, grąžinimo logistiką, virtualią integraciją (vidinę komunikaciją), bendradarbiavimo santykius, be kitų verslo galimybių.

    • Bogotá, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Ryšių ir kompiuterių sistemų priežiūros ir priežiūros technologijų studijų tikslas yra pertvarkymas ir komercializavimas trijose pagrindinėse srityse: technologijos, sprendimai ir paslaugos, susijusios su valdymo sprendimų, sistemų, prietaisų, įrangos projektavimu, priežiūra, remontu ir kūrimu. ir elektroniniai prietaisai su programomis, gautomis iš ryšių ir plataus vartojimo elektronikos sektoriaus.

    • Armenia, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    EAM universiteto institucijos Skaitmeninio vizualinio dizaino programos studentas ugdo gebėjimą tiksliai suprasti savo aplinką per nejudančius ar judančius vaizdus per skaitmeninį pasaulį, į kurį pasaulis vis labiau įsilieja, įtraukdamas visą populiaciją. jautrus vizualumui. „Visual Digital Design“ programa apima visas veiklas ir disciplinas, kurioms būdingas neatskiriamas 2D ir 3D skaitmeninio turinio kūrimas ir dizainas kinui, televizijai. Vaizdo žaidimai ir mobiliosios programos apėmė plačią šios naujos oranžinės eros dizaino ir skaitmeninio turinio sritį.

    • Cundinamarca, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    San Chosė aukštojo mokslo fondas turi puikią visapusiškų ir profesionalių dėstytojų grupę konkrečiose projektavimo ir rengimo srityse, kurie turi reikiamų įgūdžių ir kompetencijų, kurių reikalauja darbo rinka, be to, ji siūlo savo studentams praktinius seminarus, aprūpintus būtinomis priemonėmis. kad jie įgytų reikšmingą mokymąsi savo akademiniame procese, siekdami tiek asmeninio, tiek socialinio indėlio, nes mūsų studentai yra ugdomi turintys didelį socialinės atsakomybės jausmą ir siekia teigiamai paveikti savo aplinką. Kuo mes skiriamės? Nuo pirmojo semestro San Chosė aukštojo mokslo fondo mados dizaino studentai ugdo gebėjimą kurti įvairių tipų aprangą, turėdami meninį, tiriamąjį ir argumentuotą ryšį su aukšto lygio tekstilės medžiagomis, padedančiomis išspręsti rinkos poreikius. Vykdant studentų lydėjimo procesus, verslo stažuotės vyksta profesijoje pripažintų dizainerių dirbtuvėse, todėl studentai gali dalyvauti dideliuose renginiuose su savo apranga

    • Barranquilla, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mūsų tikslas yra apmokyti specialistus, turinčius įgūdžių ir žinių tiekimo grandinės procesuose, kad jie efektyviai pasiektų tarptautiškumo procesus, suprastų ir atliktų įvairias operacijas, susijusias su nacionaline ir tarptautine logistika. Nuolat tobulinti visą planavimo, organizavimo, rinkodaros ir platinimo veiklą, sukuriant vertę logistikos grandinei. Gebėjimas valdyti logistiką ne tik veiklos požiūriu, bet ir administraciniu bei valdymo požiūriu, nustatant erdvės, techninių, žmogiškųjų ir finansinių išteklių poreikius, kad būtų pasiektas esminis paslaugų tobulinimas per bendrą produktų kokybę ir paklausos patenkinimas.

    • Bogotá, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Jame siūlomos alternatyvos teritorijai kurti, planuoti, projektuoti ir organizuoti, vadovaujant ir valdant projektus, kurie prisideda prie miestų ir regionų gerinimo ir augimo, taip pat planuojamos ir projektuojamos žmonių gyvenvietės su perspektyvia, novatoriška ir tvaria vizija.

    • Colombia, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Didžiausias iššūkis, su kuriuo susiduriame ugdydami veiksmingą krikščionišką vadovavimą, yra mokymo stoka. Trukmė: 3 metai.

    • Sabaneta, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    PROGRAMOS TIKSLAS: Mokykite specialistus, kurie lavina profesinius veiklos įgūdžius, kad jie galėtų analizuoti, planuoti, vykdyti ir vertinti organizacijų rinkodaros procesus, kad galėtų priimti sprendimus, siekiant patenkinti poreikius ir norus, sukuriant pridėtinę vertę klientams ir vartotojams.

    • Cundinamarca, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    San Mateo universiteto fondo gastronomijos profesionalas turi įgūdžių: prižiūrėti ir tikrinti gastronomijos ir gėrimų veiklą iš administracijos. Aiškinkite ir standartizuokite kulinarinius receptus pagal esamas tendencijas ir įmonės reikalavimus. Kontroliuokite gastronomijos gamybos procesų kokybę taikydami apibrėžtas sistemas. Atlikite gastronominės operacijos išlaidų ir išlaidų analizę, planavimą ir kontrolę. Vadovaukitės žmogiškais virtuvės talentais, remdamiesi pardavimo prognozėmis, gamybos poreikiais ir įmonės politika. Organizuokite organizacinius ir planavimo gebėjimus, leidžiančius tinkamai teikti reikiamas paslaugas ir nuolat ieškoti naujovių. Suvokti maisto organoleptines savybes ir pokyčius, kuriuos jie patiria dėl technologinių ir kulinarinių procesų.

    • Bucaramanga, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Baigęs CORPORATION ESCUELA TECNOLÓGICA DEL ORIENTE BACHELOR'S GYDYMĄ VAIKŲ PEDAGOGIJOJE programą, galės: ✔ Aiškinti ir taikyti normas ir kokybės standartus, reglamentuojančius kompleksines Kolumbijos vaikų priežiūros programas tiek šeimoje, tiek institucijoje aplinka. ✔ Padėti kurti apsauginę ir įtraukią ugdymo aplinką, atsižvelgiant į kūdikių socialinio ir kultūrinio konteksto ypatumus tiek pradinio, tiek ikimokyklinio ugdymo metu. ✔ Tiesioginiai mokymo projektai, atitinkantys kūdikio savybes ir poreikius, atsižvelgiant į jų visapusišką žmogaus vystymąsi įvairiais ankstyvojo ugdymo lygiais. ✔ Didaktinė dizaino medžiaga atitinka kūdikio vystymosi etapus ir pagrindinę ankstyvos vaikystės bei pradinio ugdymo veiklą. ✔ Dizaino didaktinė medžiaga atitinka kūdikio vystymosi etapus, jų matmenis ir ikimokyklinio ugdymo mokymo gaires. ✔ Vadovauti švietimo projektų rengimui institucijoms, kurios atitinka nacionalines ir tarptautines gaires, susijusias su visapusiška vaikų priežiūra ir labiausiai pažeidžiamų bendruomenių socialine įtrauktimi. ✔ Dalyvaukite mokslinių tyrimų procesuose, kuriuose pateikiami aplinkos ugdymo problemų, susijusių su vaikų priežiūra pradiniame ir ikimokyklinio ugdymo lygmenyse, sprendimai.

    • Villavicencio, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Tapkite techniškai kompetentingu agronominės inžinerijos specialistu, turinčiu tvirtą etinį išsilavinimą, humanistinį sąmoningumą, pasiryžusį skatinti pokyčius tvaraus žemės ūkio link ir turintis drausmės įpročių savarankiškai mokytis, nuolat tyrinėti ir perduoti technologijas šioje srityje. nacionaliniu ir tarptautiniu mastu, pakeiskite savo aplinką ir prisidėkite prie geresnės ateities kūrimo. Turėsite prieigą prie mūsų laboratorijų, „El Remanso“ gamybos padalinio ir mūsų nacionalinių bei tarptautinių sutarčių dėl stažuočių, semestrų užsienyje ir mokslinių tyrimų projektų.

    • Bogotá, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Sistemų inžinerijos programa orientuota į specialistų, gebančių planuoti, vykdyti ir vadovauti kompiuteriniams projektams naudojant naujas technologijas, mokymą. „TEINCO“ sistemų inžinierius įgyja įgūdžių kurti individualią programinę įrangą ir IT sprendimus, pagrįstus „Business Intelligence“, kad duomenys būtų paversti informacija ir numatomas elgesys naudojant „Big Data“, „Machine Learning“ ir „Deep Learning“ (stulpai, palaikantys dirbtinį intelektą -IA).