close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Palyginti Ištęstinės studijos bakalauro programas - Kulinarijos menas - Europoje - 2020/2021

Bakalauro laipsnis yra povidurinio laipsnis, suteikiamas baigus 120 kreditų. Ji paprastai trunka aštuonis semestrus baigti bakalauro laipsnį. Pildant bakalauro kursą, kandidatai turi studijuoti bendruosius kursus ir pasirinko pagrindinį konkretų objektą. Bakalauro laipsnis taip pat gali būti vadinamas tam tikrose šalyse bakalaureato.Europoje, viena iš pasaulyje 's septynių žemynų… Skaityti daugiau

Bakalauro laipsnis yra povidurinio laipsnis, suteikiamas baigus 120 kreditų. Ji paprastai trunka aštuonis semestrus baigti bakalauro laipsnį. Pildant bakalauro kursą, kandidatai turi studijuoti bendruosius kursus ir pasirinko pagrindinį konkretų objektą. Bakalauro laipsnis taip pat gali būti vadinamas tam tikrose šalyse bakalaureato.

Europoje, viena iš pasaulyje 's septynių žemynų, paprastai žinomas kaip vakarinėje pusiasalio Eurazijos. Antras mažiausias žemynas, su 10.180.000 (km2), plotas pertvarkomos 50 šalių.

Jau šiandien pradėkite ieškoti savo geriausių Ištęstinės studijos bakalauro programų - Kulinarijos menas - Europoje - 2020/2021

Skaityti mažiau
Kitos šios studijų srities programos: 
format_list_bulleted Filtrai

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada , Ispanija

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mok ... +

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mokymas yra dabar reikalaujama iš susijusių techninių sričių serijos. Šiandien kulinarija reikia vertinti iš perspektyvos, kuris peržengia maisto paruošimo praktika. Tai reiškia, kad dabar yra tinkamas mokymosi aplinkoje, kuri gali būti sėkmingai derinamas kulinariją ir verslo, maisto ruošimo ir investicijų grąža poreikis. Kulinarijos raida lėmė, kad iš mokslo ir techniniais klausimais, kad vos prieš keletą metų turėjo nieko bendro su kepimo kaip profesija serijos dalyvavimą. Turime išplėsti mokymo horizontus būsimų specialistų, kad galėtume aprūpinti juos priemonėmis ir žinių jiems reikia duoti MTP + I į gastronomijos formulę, kaip konkurencingumo veiksniu jų praktikoje. Mūsų tikslas yra mokyti specialistai, kurie specializuojasi kulinarijos metodų, taip pat aukštos kvalifikacijos valdyti svetingumo įstaigą, arba šioje šalyje ar užsienyje. Tai ne tik teikti būsimus virėjai su visų pusių mokymo klausimas, mūsų tikslas yra praturtinti ir ugdyti savo profesinius gabumus ir sudaryti joms sąlygas projektuoti ir valdyti kulinarijos verslą visoje svetingumo diapazone. Mes mokome savo studentus pasiekti aukščiausią lygį, gaminant specialistai, kurie žino, kaip parengti verslo planus ir įdėti procesus, teikti tinkamą rūšies paslaugų savo tikslinių klientų. Taigi, siekia suteikti studentams žinių, įgūdžių ir gebėjimų, kurie leis jiems pasiekti meistriškumą kulinarijos kartu su kulinarijos valdymą. - Maitinimas. Perduoti žinias apie maisto produktų ir kulinarijos metodų, atsižvelgiant nuodugniai pažvelgti į pobūdį, kilmę ir atsekamumą maisto produktų ir gėrimų ir principų savo procesus. Mokymai studentams iš kokybės ir saugos žaliavų, maisto gaminimo ir saugojimo, kulinarinio metodus ir procesus bei sveiką mitybą disciplinas. -
Bakalauras
Dieninės
4 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
IMI International Management Institute Switzerland
Liucerna , Šveicarija

ICI bakalauro studijų programos yra patvirtintos Oksfordo Brooko universiteto (Jungtinė Karalystė).

ICI bakalauro studijų programos yra patvirtintos Oksfordo Brooko universiteto (Jungtinė Karalystė). -
BA
Dieninės
2 metai
Anglų
Vas. 2021
Universiteto miestelis
 
Aspira University College
Zagrebas , Kroatija +1 Daugiau

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės ... +

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės tradicija, taip pat vis daugiau įvairių restoranų, siūlančių kokybišką vietinės kulinarijos ir vynininkystės pasirinkimą. -
Bakalauras
Dieninės
Dalinės
3 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 

Laimėkite iki 10 000,00  stipendiją

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis
Varna University of Management
Varna , Bulgarija

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia k ... +

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia karjeros plėtros kaip profesionalaus virėjo arba nori tapti kitu pasauliniu "Michelin" žvaigždės turėtoju. Kaip šio kurso dalis, jums bus žengtas žingsnis už standartinių kulinarinių menų studijas ir artės prie tikrosios meno ir kulinarijos revoliucijos, įtraukiant eksperimentinius kepimo metodus. -
Bakalauras
Dieninės
3 - 4 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paryžius , Prancūzija

Prancūzijos konditerijos meno bakalauras „Ecole Ducasse“ suteikia jums galimybę per 3 metus įgyti visą reikiamą patirtį ir vadybos kompetenciją, kad atitiktumėte didelius kond ... +

Prancūzijos konditerijos meno bakalauras „Ecole Ducasse“ suteikia jums galimybę per 3 metus įgyti visą reikiamą patirtį ir vadybos kompetenciją, kad atitiktumėte didelius konditerijos srities lūkesčius. Pasirinkite sėkmingą verslininko karjeros kelią - konditerijos virėjas. -
Bakalauras
Dieninės
3 metai
Anglų
Lapk. 2020
Universiteto miestelis
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg , Šveicarija

Kandidatai turi būti ne jaunesni kaip 18 metų, turintys kulinarijos, svetingumo ar verslo diplomą / aukštesnįjį diplomą arba turintys 2–3 metų kulinarinės virtuvės patirtį ir ... +

Kandidatai turi būti ne jaunesni kaip 18 metų, turintys kulinarijos, svetingumo ar verslo diplomą / aukštesnįjį diplomą arba turintys 2–3 metų kulinarinės virtuvės patirtį ir atitinkantys IELTS 5.5. Tai yra papildomas laipsnis, apimantis verslo / vadybos modulius, tačiau akcentuojantis kulinarijos dalykus. -
BSc
Dieninės
20 savaitės
Anglų
Universiteto miestelis
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Ispanija

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, ... +

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, kurie leis mūsų absolventams vadovauti Gastronomijos ateičiai. -
Bakalauras
Dieninės
4 metai
Anglų, Ispanų
Universiteto miestelis
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Ciurichas , Šveicarija

ABMS yra sertifikuota EFMD EOCCS, Šveicarijos nacionalinė švietimo kokybė (EduQua) ir ASIC UK. WSB yra Europos valstybės pripažintas universitetas, o KNU yra Europos viešasis ... +

ABMS yra sertifikuota EFMD EOCCS, Šveicarijos nacionalinė švietimo kokybė (EduQua) ir ASIC UK. WSB yra Europos valstybės pripažintas universitetas, o KNU yra Europos viešasis universitetas, įkurtas prieš 200 metų ir įskaitantis į 500 geriausių pasaulio universitetų. Jūs pereiti kiek jūsų protas bus jums kaip bakalauro studentas AMT. Ši vykdomoji bakalauras (Ebba) mitybos ir kulinarijos menas (Food Service Management) Žinoma yra pagamintas studentams, kurie tiesiogiai dirbo po vidurinės mokyklos mažiausiai 3 metus užimant vadovaujamas pareigas, absolventai tikimasi derinti teoriją su praktika ir parodyti garsą žinias apie jų valdymo pramonėje. Studentai pasirengę su naudinga sveikatos žinių patekti į darbo rinką ir efektyviau ir veiksmingiau prisidėti prie organizacijos viduje sveikatos priežiūros srityje. Vykdomasis bakalauras (Ebba) mitybos ir kulinarijos menas yra studijų programa, skirta studentams, kurie nori sustiprinti savo įgūdžius sveikatos ir maisto daugiausia dėmesio skiriant vadybinių elementų. Ši studijų programa bus sudaryta iš 12 tyrimo mėnesių, kurioje studentai bus mokomi per paskaitų. Kokie privalumai? Turėdami vykdomąjį bakalaurą su pagyrimu, jūsų galimybės gauti magistro laipsnį paprastai yra didesnės, ir tai padės jums rasti geresnį darbą. If you dont norite padaryti disertaciją, jums bus apdovanotas ne pagyrimu vykdomasis bakalauro. -
Bakalauras
Dieninės
Dalinės
Anglų
Internetinės
 
Antalya Bilim University
Antalija , Turkija

Gastronomija ir kulinarinis menas apima meno ir kultūros filosofiją, taip pat yra valgymo-gėrimo mokslas. Kulinarijos menas, kuris ilgą laiką buvo tarp įvairių tarptautinių un ... +

Gastronomija ir kulinarinis menas apima meno ir kultūros filosofiją, taip pat yra valgymo-gėrimo mokslas. Kulinarijos menas, kuris ilgą laiką buvo tarp įvairių tarptautinių universitetų ir institutų programų, taip pat buvo pagrindinis dėmesys Turkijoje. Tam didelę įtaką turėjo tai, kad keičiasi kultūrinė struktūra ir turizmas yra sparčiausiai besivystantis Turkijos sektorius. -
Bakalauras
Dieninės
8 mėnesiai
Anglų
Universiteto miestelis
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Liucerna , Šveicarija

BHMS verslas

Bakalauras
Dieninės
3 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
Ozyegin University
Ormanas Sokakas , Turkija

Bakalauro gastronomijos ir kulinarijos meno programa skirta tiems studentams, kurie nori siekti profesinės karjeros kulinarinio meno ir maisto paslaugų srityje.

Bakalauro gastronomijos ir kulinarijos meno programa skirta tiems studentams, kurie nori siekti profesinės karjeros kulinarinio meno ir maisto paslaugų srityje. -
BSc
4 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
Mediterranean College, Athens
Atėnai , Graikija

Kurso tikslas - suteikti virėjui

Kurso tikslas - suteikti virėjui -
BA
Dieninės
Graikų
Universiteto miestelis
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paryžius , Prancūzija

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pavalgyti ... +

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pavalgyti kaip virėja ir (arba) tarptautinės restoranų pramonės vadybininkas arba atidaryti savo įmonę . -
Bakalauras
Dieninės
3 metai
Anglų, Prancūzų kalba
Universiteto miestelis
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Ciurichas , Šveicarija

Tuo bakalauro pabaigoje mitybos ir kulinarijos menas (Food Service Management) studijų programą absolventai tikimasi derinti teoriją su praktika ir parodyti tvirtą žinių apie ... +

Tuo bakalauro pabaigoje mitybos ir kulinarijos menas (Food Service Management) studijų programą absolventai tikimasi derinti teoriją su praktika ir parodyti tvirtą žinių apie mitybos ir kulinarijos menas (Food Service Management) valdymo pramonėje. -
Bakalauras
Dieninės
Dalinės
Anglų
Internetinės
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia