Filter
Bakalauro laipsniai
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Bakalauro laipsnis - Maisto ir gėrimų studijos 2019

Bakalauro laipsnis yra bakalauro mokslo programa, kuri reikalauja metų pasišventimo, intensyvaus kursinių ir asmeninio tobulėjimo uždirbti. Pelningiausi bakalauro gali būti padaryta apie dvejų iki ketverių metų dieninio mokymo, tačiau uždirbti bakalauro laipsnį gali trukti visą gyvenimą naudą.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų bakalauras? Ši mokymo programa suteikia studentams žinių ir mokymo jiems reikia už maisto ir svetingumo paslaugas karjerą. Per griežti klasių mokiniai mokosi, kaip tvarkyti kasdienių operacijų maisto tarnybą, kaip kurti meniu ir iškelti teisingą kainodarą, ir kaip bendrauti ir koordinuoti darbuotojų. Priklausomai nuo mokyklos, stažuotės, gali būti reikalaujama, kad studentams užsidirbti jų laipsnį.

Iki baigė bakalauro laipsnį maisto ir gėrimų tyrimus, studentai gali parodyti galimus darbdavius, kad jie turi pasišventimo ir žinių, reikalingų tobulėti darbo vietoje. Studentai taip pat gali būti suteikta galimybė priimti svarbius verslo ir asmeninius ryšius, kurie gali padėti nulemti ateities karjerą.

Kaina gauti bakalauro Maistas ir gėrimai studijų priklauso nuo įvairių veiksnių. Studentai patariama tirti galimą mokyklas užtikrinti, kad mokslo programa sutaptų su jų švietimo tikslų.

Pelningiausi bakalauro Maistas ir gėrimai tyrimai gali padėti absolventams įsidarbinti restoranai, kepyklos, ligoninių valgyklas, mokyklose, vykdomųjų restoranų, vyriausybinių agentūrų, maitinimas virtuvės, viešbučių, barų ir kitų maitinimo paslaugų parametrus.Be šių įvairių nustatymų, galimi profesijas absolventams yra restoranas vadovai, maitinimo prižiūrėtojams, inventorizacijos specialistai, maitinimo paslaugų gamybos specialistai, arba maisto saugos ir sanitarijos darbuotojus.

Su internetu ir neakivaizdinių klasių galima rasti daugelyje mokyklų, turinčių užimtas gyvenimą, neturėtų atgrasyti jus nuo gauti išsilavinimą. Norėdami pradėti savo bakalauro maisto ir gėrimų studijų ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau
Kitos šios studijų srities programos:

23 Rezultatai Maisto ir gėrimų studijos

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų moky ... [+]

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, kurie leis mūsų absolventams vadovauti Gastronomijos ateičiai.

InformacijaOficialus rengimas: bakalauro laipsnis gastronomijoje.Adresas: Studentai, kurie nori verstis savo karjera Gastronomija su verslo valdymo įgūdžius.Studijų trukmė: 4 metai.Iš viso Crédits: 240 ECTSKalba: anglų kalba: 1 metai. Ispanų: 2, 3, 4 metai *Įsikūręs į: Castellón de la Plana (Ispanija)

* Pirmieji metai gali būti ispanų ar anglų kalba

Pristatymas

CEU Cardenal Herrera universiteto gastronomijos bakalauro laipsnis - tai išsamus socialinių, kultūrinių ir verslo studijų rezultatas, susijęs su dabartine kulinarijos praktikos padėtimi ir jos išvystymu tiek gastronomijos, tiek komerciniais tikslais. Pagrindinės tyrimo išvados buvo tokios:... [-]

Ispanija Castellón de la Plana
Rugsėjis 2019
Anglų,Ispanų
Dieninės
4 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Paul Smith's College

Bakalauro laipsnis kulinarinio meno & Service Management - Mūsų absolventai yra daugialypis lyderiai pasirengę įžengti į gaivinantį maisto ir gėrimų pramonei. Hands-o ... [+]

Bakalauro laipsnis kulinarinio meno & Service Management

Mūsų absolventai yra daugialypis lyderiai pasirengę įžengti į gaivinantį maisto ir gėrimų pramonei. Hands-on mokymo vyksta mūsų šešių komercinės kokybės maisto laboratorijose, du on-campus restoranų ir studentą paleisti mažmeninės duonos lizdo. Kursinių taikoma realiame pasaulyje per semesterlong serijos HOTEL, kulinarijos ir maisto paslaugų darbo patirtį. Studentai plėtoti įgūdžius pagal fakulteto priežiūra dirbant išjungti kampusie su profesionalais, suteikiant studentams mokamų įsidarbinimo galimybes, kurie palaiko savo karjeros tikslų. Ką mokytis?

Išplėstinė kulinarijos būdai atsirandančias tendencijas mitybos, sanitarijos ir maisto paslaugų operacijų estetinis dėkingi už jutimo suvokimo kvapai, aromatai, plokščių pristatymų ir atmosferą rinkodaros, pardavimų ir klientų aptarnavimo moksliniai tyrimai ir plėtra strateginio planavimo ir finansų valdymas planavimas ir operacijos vadovavimas ... [-]
Jungtinės Amerikos Valstijos Paul Smiths
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University CEU - Cardenal Herrera

... [+]

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mokymas yra dabar reikalaujama iš susijusių techninių sričių serijos.

Šiandien kulinarija reikia vertinti iš perspektyvos, kuris peržengia maisto paruošimo praktika. Tai reiškia, kad dabar yra tinkamas mokymosi aplinkoje, kuri gali būti sėkmingai derinamas kulinariją ir verslo, maisto ruošimo ir investicijų grąža poreikis. Kulinarijos raida lėmė, kad iš mokslo ir techniniais klausimais, kad vos prieš keletą metų turėjo nieko bendro su kepimo kaip profesija serijos dalyvavimą. Turime išplėsti mokymo horizontus būsimų specialistų, kad galėtume aprūpinti juos priemonėmis ir žinių jiems reikia duoti MTP + I į gastronomijos formulę, kaip konkurencingumo veiksniu jų praktikoje. ... [-]
Ispanija Moncada
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
4 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS verslas ... [+]

Apžvalga

Programa suteikia studentams išplėstinę praktinę ir profesinę kompetenciją mokytis šioje srityje, kad jie galėtų užimti atlygį turinčias absolventų pareigas. Tai taip pat naudinga žmonėms, norintiems gauti reikiamų specializuotų žinių, kai ketinama atidaryti savo kulinarijos ar maitinimo verslą.

BHMS valdo programą su RGU, kuris apdovanoja bakalauro laipsnį studentams, sėkmingai baigusiems trečius metus, ir perduoda visus modulius. BHMS yra 1928 m. Įkurtos „Bénédict Switzerland“ mokyklų grupės narė, kurios misija yra suteikti suaugusiųjų švietimą žmonėms, norintiems sėkmingai dirbti. Bénédict mokykla yra viena iš didžiausių Šveicarijos privačių švietimo organizacijų ir kasmet moko daugiau nei 15 000 pilno ir ne visą darbo dieną dirbančių studentų. Jūs ir jūsų bendraamžiai mokosi iš specialaus fakulteto, kuris, be savo akademinių įgaliojimų, atneša žinių ir patirties kulinarijos ir verslo srityse. Tai užtikrina, kad tai, ką mokosi klasėje, yra šiuolaikiškas ir gali būti pritaikytas realiose situacijose kasdienio maitinimo ar maisto paslaugų aplinkoje. Robert Gordon universitetas, įkurtas 1881 m. Aberdyne kaip kolegija, tapo šiuolaikiniu, šiuolaikišku universitetu 1992 m. lygiu.... [-]

Šveicarija Lucerne
Registracija galima
Anglų
Dieninės
3 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Fontys University of Applied Sciences

Šiuolaikiniuose prekybos centruose rasti šviežių produktų laikoma visiškai normalia. Bet kaip jie patenka į vartotojų pirkinių krepšius? Kaip jie gaminami, supakuojami, p ... [+]

Kas yra "Fresh Business"?

Šiuolaikiniuose prekybos centruose rasti šviežių produktų laikoma visiškai normalia. Bet kaip jie patenka į vartotojų pirkinių krepšius? Kaip jie gaminami, supakuojami, parduodami, gabenami ir parduodami? Kas plėtoja naujas maisto koncepcijas? Ir labai svarbu, kaip garantuojama, kad viskas yra geros būklės, sveika ir "naudinga už pinigus"? Visi šie klausimai ir daugelis kitų turi atsakyti naujojo verslo profesionalai.

Pasaulio tarptautinės šviežios verslas apima visą pirminę šviežių produktų gamybą visose mąstančiose srityse: nuo mėsos per pieną, gėles, augalus, grybus ir riešutus iki visų rūšių vaisių ir daržovių. Be gamybos, taip pat pirmieji pirminių produktų perdirbimo etapai yra mūsų šviežio verslo pasaulio dalis. Tačiau nepamirškite viso aplinkinių tiekėjų, konsultantų ir logistikos paslaugų teikėjų, kurie yra neatskiriama šios dinaminės verslo srities dalis. Taip, jis susijęs su produktais ir paslaugomis, tačiau iš esmės jis visada susijęs su žmonėmis. Žmonės, kurie tai vertina kaip iššūkį, kad atitiktų tikruosius vartotojų poreikius visame pasaulyje: sveiką ir saugų maistą ir gražią bei asmeninę dekoruotą "gyvenamąją erdvę".... [-]

Olandija Venlo
Rugsėjis 2019
Anglų,Vokiečių
Dieninės
48 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
IMC University of Applied Sciences Krems

Tarptautinės vyno verslo bakalauro studijų programos turinys apima verslo, teisines, vynuogių auginimo ir vyno gamybos temas. ... [+]

Sukurti - skonis - parduoti

Kokia yra geresnė vieta tarptautinės vyno verslo valdymo pagrindų studijoms nei vienos svarbiausių vynuogių auginimo regionų Austrijoje? Išsami informacija apie verslą ir teisę, o taip pat apie anglų kalbos mokymą reiškia, kad mūsų absolventai yra visiškai pasirengę imtis verslo administravimo užduočių - taip pat ir tarptautinėje arenoje, nes kursai rengiami tik anglų kalba.

Kurso turinysVerslo administravimas, ekonomika, teisėTarptautinis vyno verslasĮrankiai ir metodaiPraktinis mokymasŽvilgsniuTrukmė: 3 metai / 6 semestraiForma: dieninėMokymo kalba: anglųAkademinis laipsnis: Menų verslo bakalauro laipsnis (BA)Įleidimas: kasmet, kiekvienais metais rugsėjįStudijų mokesčiai: per semestrą 363,36 EUR ES / EEZ piliečiams, 3900 EUR - ne ES / EEZ piliečiams... [-]
Austrija Krems an der Donau
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
6 semestrai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Universidad Tecmilenio

Plėtoja susijusius kulinarijos alternatyvas dabartinei maisto poreikius. ... [+]

Magistras profilis

Absolventas karjeros Maitinimas, galėsite:

Nustatykite meniu skirtingiems maisto tarnybos (restoranų, mokyklų, ligoninių, pramonės virtuvės) su skirtingų biudžetų, mitybos reikalavimus ir gamybos apimtis. Ir naudojant metodus, tinkamus paruošimo ir maisto išsaugojimo metodus ir naujoviškas kulinarijos koncepcijų plėtrą. Tvarkyti kulinarijos verslo operacijas, įskaitant išlaidų kontrolės, santechnikos kontrolės maisto ir įrenginių, rinkodaros ir žmogiškųjų išteklių valdymo. Naujoves metodus ir naudojimo ingredientų, skirtų avangardo kūrimo ir susiję su dabartinių poreikių maisto patiekalus. Konceptualizuoti ir valdyti gastronomijos renginių įvairiose aplinkose ir situacijose dalyvauja įvairių jutimo patirtimi. Planuoti, organizuoti ir valdyti maisto ir gėrimų paslaugų, įskaitant dizaino įrenginių, personalo valdymo, renginių koncepcijos ir valdymo restoranų ir barų. lauko darbai ... [-]
Meksika Monterrey
Liepa 2020
Ispanų
Dieninės
8 semestrai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pava ... [+]

Pasirinkę kulinarinio meno bakalauro laipsnį, išsirinkite tobulumo ugdymo kelią ir per trejus metus įgykite reikiamų kulinarinių žinių ir vadybos kompetencijų, kad galėtumėte sėkmingai dirbti kaip virėjai ir (arba) tarptautinės restoranų pramonės vadybininkas, arba atidaryti savo įmonę .

Programos akcentaiSukurkite dvejopus įgūdžius technikoje ir valdymePasinaudokite aukšto lygio žiniomis perduodant aukštos kvalifikacijos dėstytojusUnikalūs mokymo metodai, jungiantys mažų grupių nustatymus ir aukštą praktikos lygį, kad būtų naudinga individualizuota tolesnė veikla, efektyvus mokymasis ir optimizuotas mokymasRealios profesinės gyvenimo situacijos per stažuotes, verslo žaidimus ir studijų pabaigąPrisijunkite prie tarptautinės švietimo programos su anglų kalbos mokymuProgramos turinys... [-]
Prancūzija Paris
Rugsėjis 2019
Anglų,Prancūzų kalba
Dieninės
3 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Aspira University College

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vyninink ... [+]

Gastronomijos studijų programa

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės tradicija, taip pat vis daugiau įvairių restoranų, siūlančių kokybišką vietinės kulinarijos ir vynininkystės pasirinkimą. Norint sukurti virškinimo vyno produktą, reikia aukštos kvalifikacijos darbuotojų, apmokytų kurti aukščiausios kokybės produktus, atitinkančius naujausius pokyčius ruošiant ir pristatant maisto ruošimo metodus, atsižvelgiant į turizmo poreikius ir poreikius. turgus. Su šiuo nauju kursu, Aspira universiteto koledžas skatina gerą gastronomiją ir, kaip vienintelė aukštojo mokslo institucija, moko studentus tapti Kroatijos gastronomijos plėtros turėtojais.... [-]

Kroatija Zagreb Split
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
3 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

"Ducasse" švietimo bakalauras Prancūzijos "Pastry Arts" leidžia trims metams įgyti visą būtiną praktinę patirtį ir valdymo kompetenciją, kad būtų patenkinti aukšti tešlos ... [+]

"Ducasse" švietimo bakalauras Prancūzijos "Pastry Arts" leidžia trims metams įgyti visą būtiną praktinę patirtį ir valdymo kompetenciją, kad būtų patenkinti aukšti tešlos gaminių lūkesčiai. Pasirinkite švietimo kelią tobulumo, kad sėkmingai atliktumėte savo karjerą kaip verslininkas - konditerijos virėja .

Programos akcentaiSukurkite dvejopus įgūdžius technikoje ir valdymePasinaudokite aukšto lygio žiniomis perduodant aukštos kvalifikacijos dėstytojusUnikalūs mokymo metodai, jungiantys mažų grupių nustatymus ir aukštą praktikos lygį, kad būtų naudinga individualizuota tolesnė veikla, efektyvus mokymasis ir optimizuotas mokymasRealios profesinės gyvenimo situacijos per stažuotes, verslo žaidimus ir studijų pabaigąPrisijunkite prie tarptautinės švietimo programos prancūzų ir anglų kalbomisProgramos turinys... [-]
Prancūzija Yssingeaux
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
3 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Parma

Bakalauro studijų programa, Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos, rengia studentus tapti ekspertų maisto sistemų vadovais. Programa suteikia studentams tarp ... [+]

Bakalauro laipsnis - Maisto ir gėrimų studijos 2019.

Bakalauro studijų programa, Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos, rengia studentus tapti ekspertų maisto sistemų vadovais. Programa suteikia studentams tarpdisciplinines žinias, reikalingas verslui, aplinkai ir gamtos išteklių valdymui žemės ūkio maisto sektoriuje. Profesionalumas atitinka tvaraus vystymosi strategiją, išdėstytą Europos Komisijos komunikate „Inovacija tvariam augimui: bioekonomika Europai“.

Tiksliau sakant, kursų rengimas yra skirtas tam, kad studentai būtų aprūpinti įvairiomis funkcijomis, kurios apimtų tiekimo grandinės ir ekonomikos supratimą bei verslo valdymo įgūdžius su technologine patirtimi maisto tiekimui ir išsaugojimui bei aplinkos tvarumui. Rezultatas - tarpdisciplininis studijų planas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama metodologiniams aspektams ir pagrindiniams įgūdžiams, kurie ir toliau bus naudingi ateityje.... [-]

Italija Parma
Spalis 2019
Italų
Dieninės
3 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Varna University of Management

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir sie ... [+]

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia karjeros plėtros kaip profesionalaus virėjo arba nori tapti kitu pasauliniu "Michelin" žvaigždės turėtoju. Kaip šio kurso dalis, jums bus žengtas žingsnis už standartinių kulinarinių menų studijas ir artės prie tikrosios meno ir kulinarijos revoliucijos, įtraukiant eksperimentinius kepimo metodus.

Savo "Hospitality and Culinary Arts" programoje įgysite ypatingų maisto ruošimo įgūdžių ir išsamių žinių apie gaminį pagal klasiką ir šiuolaikines tendencijas, pvz., Vietinių produktų, mėsos ir žuvies, sveiko maisto gaminimo, tvarių jūros gėrybių, "nuo nosies iki uodegos" virimas ". Įsitikinkite, kad visas šias žinias naudosite savo stiliaus, įkvėpimo ir meninių idėjų prizmės.... [-]

Bulgarija Varna
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
3 - 4 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Torrens University Australia

... [+]

Specialūs Patekimo į rinką reikalavimai

Tyrimas Maisto ir gėrimų vadybininkas Operations Manager [-]
Australija Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Naujoji Zelandija Auckland  + 5 Daugiau
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
3 - 6 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS yra sertifikuota EFMD EOCCS, Šveicarijos nacionalinė švietimo kokybė (EduQua) ir ASIC UK. WSB yra Europos valstybės pripažintas universitetas, o KNU yra Europos vi ... [+]

ABMS yra sertifikuota EFMD EOCCS, Šveicarijos nacionalinė švietimo kokybė (EduQua) ir ASIC UK. WSB yra Europos valstybės pripažintas universitetas, o KNU yra Europos viešasis universitetas, įkurtas prieš 200 metų ir įskaitantis į 500 geriausių pasaulio universitetų. Jūs pereiti kiek jūsų protas bus jums kaip bakalauro studentas AMT.

Ši vykdomoji bakalauras (Ebba) mitybos ir kulinarijos menas (Food Service Management) Žinoma yra pagamintas studentams, kurie tiesiogiai dirbo po vidurinės mokyklos mažiausiai 3 metus užimant vadovaujamas pareigas, absolventai tikimasi derinti teoriją su praktika ir parodyti garsą žinias apie jų valdymo pramonėje. Studentai pasirengę su naudinga sveikatos žinių patekti į darbo rinką ir efektyviau ir veiksmingiau prisidėti prie organizacijos viduje sveikatos priežiūros srityje.... [-]

Šveicarija Zürich
Registracija galima
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
1 metai
Internetinės
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Antalya Bilim University

Gastronomy and Culinary Arts incorporates a philosophy of art and culture as well as being a science of eating-drinking. Culinary Arts, which has long been among the prog ... [+]

Overview

Gastronomy and Culinary Arts incorporates a philosophy of art and culture as well as being a science of eating-drinking. Culinary Arts, which has long been among the programs of various international universities and institutes, has also been a focal point in Turkey. The fact that cultural structure is changing and tourism is the most rapidly developing sector in Turkey have played a significant role in this outcome. In this regard, the objective of Gastronomy and Culinary Arts is to train chefs who can offer samples of local and international cuisine and become candidates for being cuisine chefs and managers in the food and drink sector. They are also expected to contribute to increasing the number of qualified and educated individuals who are much needed in accommodation and food and drink industries. These individuals are being trained in a way to improve their communication and administrative knowledge and skills, and they will generally have roles in the service industry.... [-]

Turkija Antalya
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
8 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba