close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Palyginti Ištęstinės studijos bakalauro programas - Maisto ir gėrimų studijos - 2020/2021

Bakalauro laipsnis yra povidurinio laipsnis, suteikiamas baigus 120 kreditų. Ji paprastai trunka aštuonis semestrus baigti bakalauro laipsnį. Pildant bakalauro kursą, kandidatai turi studijuoti bendruosius kursus ir pasirinko pagrindinį konkretų objektą. Bakalauro laipsnis taip pat gali būti vadinamas tam tikrose šalyse bakalaureato.Prašyti daugiau informacijos apie Ištęstinės studijo… Skaityti daugiau

Bakalauro laipsnis yra povidurinio laipsnis, suteikiamas baigus 120 kreditų. Ji paprastai trunka aštuonis semestrus baigti bakalauro laipsnį. Pildant bakalauro kursą, kandidatai turi studijuoti bendruosius kursus ir pasirinko pagrindinį konkretų objektą. Bakalauro laipsnis taip pat gali būti vadinamas tam tikrose šalyse bakalaureato.

Prašyti daugiau informacijos apie Ištęstinės studijos bakalauro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos - 2020/2021

Skaityti mažiau
format_list_bulleted Filtrai

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada , Ispanija

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mok ... +

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mokymas yra dabar reikalaujama iš susijusių techninių sričių serijos. Šiandien kulinarija reikia vertinti iš perspektyvos, kuris peržengia maisto paruošimo praktika. Tai reiškia, kad dabar yra tinkamas mokymosi aplinkoje, kuri gali būti sėkmingai derinamas kulinariją ir verslo, maisto ruošimo ir investicijų grąža poreikis. Kulinarijos raida lėmė, kad iš mokslo ir techniniais klausimais, kad vos prieš keletą metų turėjo nieko bendro su kepimo kaip profesija serijos dalyvavimą. Turime išplėsti mokymo horizontus būsimų specialistų, kad galėtume aprūpinti juos priemonėmis ir žinių jiems reikia duoti MTP + I į gastronomijos formulę, kaip konkurencingumo veiksniu jų praktikoje. Mūsų tikslas yra mokyti specialistai, kurie specializuojasi kulinarijos metodų, taip pat aukštos kvalifikacijos valdyti svetingumo įstaigą, arba šioje šalyje ar užsienyje. Tai ne tik teikti būsimus virėjai su visų pusių mokymo klausimas, mūsų tikslas yra praturtinti ir ugdyti savo profesinius gabumus ir sudaryti joms sąlygas projektuoti ir valdyti kulinarijos verslą visoje svetingumo diapazone. Mes mokome savo studentus pasiekti aukščiausią lygį, gaminant specialistai, kurie žino, kaip parengti verslo planus ir įdėti procesus, teikti tinkamą rūšies paslaugų savo tikslinių klientų. Taigi, siekia suteikti studentams žinių, įgūdžių ir gebėjimų, kurie leis jiems pasiekti meistriškumą kulinarijos kartu su kulinarijos valdymą. - Maitinimas. Perduoti žinias apie maisto produktų ir kulinarijos metodų, atsižvelgiant nuodugniai pažvelgti į pobūdį, kilmę ir atsekamumą maisto produktų ir gėrimų ir principų savo procesus. Mokymai studentams iš kokybės ir saugos žaliavų, maisto gaminimo ir saugojimo, kulinarinio metodus ir procesus bei sveiką mitybą disciplinas. -
Bakalauras
Dieninės
4 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau , Austrija

Tarptautinės vyno verslo bakalauro studijų programos turinys apima verslo, teisines, vynuogių auginimo ir vyno gamybos temas.

Tarptautinės vyno verslo bakalauro studijų programos turinys apima verslo, teisines, vynuogių auginimo ir vyno gamybos temas. -
Bakalauras
Dieninės
6 semestrai
Anglų
Rgs. 2021
31 Kov. 2021
Internetu ir universiteto miestelyje
Universiteto miestelis
Internetinės
 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo , Olandija

Šiuolaikiniuose prekybos centruose rasti šviežių produktų laikoma visiškai normalia. Bet kaip jie patenka į vartotojų pirkinių krepšius? Kaip jie gaminami, supakuojami, parduo ... +

Šiuolaikiniuose prekybos centruose rasti šviežių produktų laikoma visiškai normalia. Bet kaip jie patenka į vartotojų pirkinių krepšius? Kaip jie gaminami, supakuojami, parduodami, gabenami ir parduodami? Kas plėtoja naujas maisto koncepcijas? Ir labai svarbu, kaip garantuojama, kad viskas yra geros būklės, sveika ir "naudinga už pinigus"? -
Bakalauras
Dieninės
48 mėnesiai
Anglų, Vokiečių
Rgs. 2021
01 Bir. 2021
Universiteto miestelis
 

Laimėkite iki 10 000,00  stipendiją

Susipažinkite su mūsų siūlomomis stipendijų galimybėmis
IMI International Management Institute Switzerland
Liucerna , Šveicarija

ICI bakalauro studijų programos yra patvirtintos Oksfordo Brooko universiteto (Jungtinė Karalystė).

ICI bakalauro studijų programos yra patvirtintos Oksfordo Brooko universiteto (Jungtinė Karalystė). -
BA
Dieninės
2 metai
Anglų
Vas. 2021
Universiteto miestelis
 
Aspira University College
Zagrebas , Kroatija +1 Daugiau

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės ... +

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės tradicija, taip pat vis daugiau įvairių restoranų, siūlančių kokybišką vietinės kulinarijos ir vynininkystės pasirinkimą. -
Bakalauras
Dieninės
Dalinės
3 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
University of Pécs
Pécs , Vengrija

Kaip plačiai žinoma, per pastaruosius dešimtmečius turizmas tapo vienu didžiausių ir sparčiausiai augančių ekonomikos sektorių pasaulyje. Kaip sakoma UNWTO (Pasaulio turizmo o ... +

Kaip plačiai žinoma, per pastaruosius dešimtmečius turizmas tapo vienu didžiausių ir sparčiausiai augančių ekonomikos sektorių pasaulyje. Kaip sakoma UNWTO (Pasaulio turizmo organizacija) naujausiose ataskaitose, ši pramonės šaka tapo pagrindine socialinės ir ekonominės pažangos varomąja jėga, sukuriant darbo vietas ir įmones, eksporto pajamas ir infrastruktūros plėtrą tiek išsivysčiusiose, tiek besivystančiose šalyse. Naujesni ir naujesni regionai ir rinkos atsiranda tiek dėl atvykstamojo, tiek išvykstančio turizmo, o konkurencija ir diversifikacija tapo svarbiausiais pasaulinio turizmo proceso klausimais. -
BSc
Dieninės
3 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp , Olandija

Tarptautinio maisto ir gėlių pasaulyje garsėja Olandijos „Agro -Food“ sistema. Nyderlandai yra verslūs, novatoriški ir vadovaujantys tvarumu. Tai antra pagal dydį maisto ir gė ... +

Tarptautinio maisto ir gėlių pasaulyje garsėja Olandijos „Agro -Food“ sistema. Nyderlandai yra verslūs, novatoriški ir vadovaujantys tvarumu. Tai antra pagal dydį maisto ir gėlių gaminių eksportuotoja pasaulyje. Tarptautinės žinios ir patirtis yra pagrindinės bakalauro verslo administravimo (BBA) sąvokos: tarptautinis maisto ir gėlių verslas. -
BBA
Dieninės
4 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Praha , Čekija

BPK studijų programa Žemės ūkio ir maisto yra pirmasis lygis universitetinių studijų. Programos koncepcija leidžia mokslinį supratimą apie biologinių principų, žemės ūkio, ori ... +

BPK studijų programa Žemės ūkio ir maisto yra pirmasis lygis universitetinių studijų. Programos koncepcija leidžia mokslinį supratimą apie biologinių principų, žemės ūkio, orientacijos dabartinę žemės ūkio technologijas ir gauti pagrindines žinias apie kokybės ir žemės ūkio produktų perdirbimo ir maisto. -
BSc
Dieninės
3 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
University of Parma
Parma , Italija

Bakalauro studijų programa „Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos“ paruošia studentus maisto ekspertų vadybininkais. Programa suteikia studentams tarpdalykinių ži ... +

Bakalauro studijų programa „Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos“ paruošia studentus maisto ekspertų vadybininkais. Programa suteikia studentams tarpdalykinių žinių, reikalingų darbui versle, aplinkos ir gamtos išteklių valdyme žemės ūkio ir maisto sektoriuje. Šis profesinis profilis atitinka tvaraus vystymosi strategiją, išdėstytą Europos Komisijos komunikate „Naujovės tvariam augimui skatinti: Europos bioekonomika“. -
Bakalauras
Dieninės
3 metai
Italų
Internetu ir universiteto miestelyje
Universiteto miestelis
Internetinės
 
Sunway University
Šahas Alamas , Malaizija

Bakalauro (Hons) kulinarinio valdymo integruotas patirtinis mokymasis akademiniu griežtumu pasiruošti konkurencinei kulinarijos pramonei.

Bakalauro (Hons) kulinarinio valdymo integruotas patirtinis mokymasis akademiniu griežtumu pasiruošti konkurencinei kulinarijos pramonei. -
BSc
Dieninės
3 metai
Anglų
Sau. 2021
Universiteto miestelis
 
Varna University of Management
Varna , Bulgarija

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia k ... +

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia karjeros plėtros kaip profesionalaus virėjo arba nori tapti kitu pasauliniu "Michelin" žvaigždės turėtoju. Kaip šio kurso dalis, jums bus žengtas žingsnis už standartinių kulinarinių menų studijas ir artės prie tikrosios meno ir kulinarijos revoliucijos, įtraukiant eksperimentinius kepimo metodus. -
Bakalauras
Dieninės
3 - 4 metai
Anglų
Universiteto miestelis
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paryžius , Prancūzija

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pavalgyti ... +

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pavalgyti kaip virėja ir (arba) tarptautinės restoranų pramonės vadybininkas arba atidaryti savo įmonę . -
Bakalauras
Dieninės
3 metai
Anglų, Prancūzų kalba
Spal. 2020
Universiteto miestelis
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg , Šveicarija

Kandidatai turi būti ne jaunesni kaip 18 metų, turintys kulinarijos, svetingumo ar verslo diplomą / aukštesnįjį diplomą arba turintys 2–3 metų kulinarinės virtuvės patirtį ir ... +

Kandidatai turi būti ne jaunesni kaip 18 metų, turintys kulinarijos, svetingumo ar verslo diplomą / aukštesnįjį diplomą arba turintys 2–3 metų kulinarinės virtuvės patirtį ir atitinkantys IELTS 5.5. Tai yra papildomas laipsnis, apimantis verslo / vadybos modulius, tačiau akcentuojantis kulinarijos dalykus. -
BSc
Dieninės
20 savaitės
Anglų
Universiteto miestelis
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Ispanija

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, ... +

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, kurie leis mūsų absolventams vadovauti Gastronomijos ateičiai. -
Bakalauras
Dieninės
4 metai
Anglų, Ispanų
Universiteto miestelis
 
Budapest Metropolitan University
Budapeštas , Vengrija

Ši bakalauro programa suteikia išsamų pagrindą visais svarbiais turizmo ir viešojo maitinimo dalykais. Tai, kas daro programą išskirtine, yra daugybė specializacijų, prieinamų ... +

Ši bakalauro programa suteikia išsamų pagrindą visais svarbiais turizmo ir viešojo maitinimo dalykais. Tai, kas daro programą išskirtine, yra daugybė specializacijų, prieinamų studentams, įskaitant sveikatos ir sveikatingumo turizmo vadybą, MICE turizmo vadybą ir kelionės tikslo valdymą, pagrįstą turtinga patirtimi, kurią vietinė turizmo pramonė įgijo turėdama visame pasaulyje žinomą Vengriją dėl savo turtingas terminio gydomojo vandens turtas ar jo vieta tarptautinėje odontologijos turizmo srityje pirmaujanti. -
BA
Dieninės
8 semestrai
Anglų
Universiteto miestelis
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia