Peržiūrėti bakalauro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos - Europoje - 2020

Bakalauro studijos - tai pirmosios pakopos akademinės studijų programos, kurias studentams siūlo viso pasaulio aukštosios mokyklos. Dauguma bakalauro studijų paprastai trunka nuo trejų iki ketverių metų, tačiau kai kurios bakalauro studijos, priklausomai nuo studento pasirinktos aukštosios mokyklos bei studijų specialybės, gali trukti ir iki septynerių metų.Europa yra šešta pagal d… Skaityti daugiau

Bakalauro studijos - tai pirmosios pakopos akademinės studijų programos, kurias studentams siūlo viso pasaulio aukštosios mokyklos. Dauguma bakalauro studijų paprastai trunka nuo trejų iki ketverių metų, tačiau kai kurios bakalauro studijos, priklausomai nuo studento pasirinktos aukštosios mokyklos bei studijų specialybės, gali trukti ir iki septynerių metų.

Europa yra šešta pagal dydį žemynas ir apima 47 šalis ir asorti priklausomos teritorijos, salos ir teritorijos. Ji ribojasi su Viduržemio jūra į pietus, Azijoje į rytus, ir Atlanto vandenyne į Vakarus.

Peržiūrėti visas bakalauro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos - Europoje - 2020

Skaityti mažiau
Kitos šios studijų srities programos: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spain

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, ... Skaityti daugiau

Gastronomijos bakalauro laipsnis skirtas mokyti specializuotus kulinarijos technikos specialistus, bet ir kvalifikuotą vadovauti gastronomijos verslui. Ketverių metų mokymai, kurie leis mūsų absolventams vadovauti Gastronomijos ateičiai. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 September 2020
Dieninės
4 metai
Anglų, Ispanų
Su bendrabučiu
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada, Spain

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mok ... Skaityti daugiau

Pagrindinės išvados iš tyrimo buvo taip: - Yra didėja tendencija dėl profesinių kvalifikacijų gastronomijos sektoriaus reikalavimą. Tai profesionalus požiūris reiškia, kad mokymas yra dabar reikalaujama iš susijusių techninių sričių serijos. Šiandien kulinarija reikia vertinti iš perspektyvos, kuris peržengia maisto paruošimo praktika. Tai reiškia, kad dabar yra tinkamas mokymosi aplinkoje, kuri gali būti sėkmingai derinamas kulinariją ir verslo, maisto ruošimo ir investicijų grąža poreikis. Kulinarijos raida lėmė, kad iš mokslo ir techniniais klausimais, kad vos prieš keletą metų turėjo nieko bendro su kepimo kaip profesija serijos dalyvavimą. Turime išplėsti mokymo horizontus būsimų specialistų, kad galėtume aprūpinti juos priemonėmis ir žinių jiems reikia duoti MTP + I į gastronomijos formulę, kaip konkurencingumo veiksniu jų praktikoje. Mūsų tikslas yra mokyti specialistai, kurie specializuojasi kulinarijos metodų, taip pat aukštos kvalifikacijos valdyti svetingumo įstaigą, arba šioje šalyje ar užsienyje. Tai ne tik teikti būsimus virėjai su visų pusių mokymo klausimas, mūsų tikslas yra praturtinti ir ugdyti savo profesinius gabumus ir sudaryti joms sąlygas projektuoti ir valdyti kulinarijos verslą visoje svetingumo diapazone. Mes mokome savo studentus pasiekti aukščiausią lygį, gaminant specialistai, kurie žino, kaip parengti verslo planus ir įdėti procesus, teikti tinkamą rūšies paslaugų savo tikslinių klientų. Taigi, siekia suteikti studentams žinių, įgūdžių ir gebėjimų, kurie leis jiems pasiekti meistriškumą kulinarijos kartu su kulinarijos valdymą. - Maitinimas. Perduoti žinias apie maisto produktų ir kulinarijos metodų, atsižvelgiant nuodugniai pažvelgti į pobūdį, kilmę ir atsekamumą maisto produktų ir gėrimų ir principų savo procesus. Mokymai studentams iš kokybės ir saugos žaliavų, maisto gaminimo ir saugojimo, kulinarinio metodus ir procesus bei sveiką mitybą disciplinas. Skaityti mažiau
Bakalauras
Rugsėjis 2020
Dieninės
4 metai
Anglų
Su bendrabučiu
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne, Switzerland
Bakalauras
01 February 2020
Dieninės
3 metai
Anglų
Su bendrabučiu
 
Fontys University of Applied Sciences
Eindhoven, Netherlands + 2 Daugiau

Šiuolaikiniuose prekybos centruose rasti šviežių produktų laikoma visiškai normalia. Bet kaip jie patenka į vartotojų pirkinių krepšius? Kaip jie gaminami, supakuojami, parduo ... Skaityti daugiau

Šiuolaikiniuose prekybos centruose rasti šviežių produktų laikoma visiškai normalia. Bet kaip jie patenka į vartotojų pirkinių krepšius? Kaip jie gaminami, supakuojami, parduodami, gabenami ir parduodami? Kas plėtoja naujas maisto koncepcijas? Ir labai svarbu, kaip garantuojama, kad viskas yra geros būklės, sveika ir "naudinga už pinigus"? Skaityti mažiau
Bakalauras
01 September 2020
Dieninės
48 mėnesiai
Anglų, Vokiečių
Su bendrabučiu
 
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Austria

Tarptautinės vyno verslo bakalauro studijų programos turinys apima verslo, teisines, vynuogių auginimo ir vyno gamybos temas.

Tarptautinės vyno verslo bakalauro studijų programos turinys apima verslo, teisines, vynuogių auginimo ir vyno gamybos temas. Skaityti mažiau
Bakalauras
Rugsėjis 2020
Dieninės
6 semestrai
31 March 2020
Anglų
Su bendrabučiu
 
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Paris, France

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pavalgyti ... Skaityti daugiau

Kulinarijos meno bakalauras pasirenka kompetencijos ugdymo kelią ir per trejus metus įgyja visas reikalingas kulinarines žinias ir valdymo kompetencijas, kad pavyktų pavalgyti kaip virėja ir (arba) tarptautinės restoranų pramonės vadybininkas arba atidaryti savo įmonę . Skaityti mažiau
Bakalauras
02 September 2020
Dieninės
3 metai
Anglų, Prancūzų kalba
Su bendrabučiu
 
Aspira University College
Split, Croatia + 2 Daugiau

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės ... Skaityti daugiau

Kroatija sėkmingai kuria vienos iš sparčiausiai augančių Viduržemio jūros regiono gurmanų vietų statusą. Jos augimas ir vystymasis grindžiamas turtinga skrandžio-vynininkystės tradicija, taip pat vis daugiau įvairių restoranų, siūlančių kokybišką vietinės kulinarijos ir vynininkystės pasirinkimą. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 October 2020
Dieninės
Ištęstinės
3 metai
01 May 2019
Anglų
Su bendrabučiu
 
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Yssingeaux, France

"Ducasse" švietimo bakalauras Prancūzijos "Pastry Arts" leidžia trims metams įgyti visą būtiną praktinę patirtį ir valdymo kompetenciją, kad būtų patenkinti aukšti tešlos gami ... Skaityti daugiau

"Ducasse" švietimo bakalauras Prancūzijos "Pastry Arts" leidžia trims metams įgyti visą būtiną praktinę patirtį ir valdymo kompetenciją, kad būtų patenkinti aukšti tešlos gaminių lūkesčiai. Pasirinkite švietimo kelią tobulumo, kad sėkmingai atliktumėte savo karjerą kaip verslininkas - konditerijos virėja. Skaityti mažiau
Bakalauras
02 September 2020
Dieninės
3 metai
15 July 2019
Anglų
Su bendrabučiu
 
University of Parma
Altavilla Vicentina, Italy + 1 Daugiau

Bakalauro studijų programa, Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos, rengia studentus tapti ekspertų maisto sistemų vadovais. Programa suteikia studentams tarpdisci ... Skaityti daugiau

Bakalauro studijų programa, Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos, rengia studentus tapti ekspertų maisto sistemų vadovais. Programa suteikia studentams tarpdisciplinines žinias, reikalingas verslui, aplinkai ir gamtos išteklių valdymui žemės ūkio maisto sektoriuje. Profesionalumas atitinka tvaraus vystymosi strategiją, išdėstytą Europos Komisijos komunikate „Inovacija tvariam augimui: bioekonomika Europai“. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 October 2020
Dieninės
3 metai
Italų
Su bendrabučiu
 
Varna University of Management
Varna, Bulgaria

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia k ... Skaityti daugiau

"Hospitality and Culinary Arts" programa yra vienintelė Rytų Europos akademinė studijų programa, tinka visiems, kurie aistringai trokšta valgio gaminimo, ir siekia karjeros plėtros kaip profesionalaus virėjo arba nori tapti kitu pasauliniu "Michelin" žvaigždės turėtoju. Kaip šio kurso dalis, jums bus žengtas žingsnis už standartinių kulinarinių menų studijas ir artės prie tikrosios meno ir kulinarijos revoliucijos, įtraukiant eksperimentinius kepimo metodus. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 October 2020
Dieninės
3 metai
Anglų
Su bendrabučiu
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkey

Gastronomija ir kulinarinis menas apima meno ir kultūros filosofiją, taip pat yra valgymo-gėrimo mokslas. Kulinarijos menas, kuris ilgą laiką buvo tarp įvairių tarptautinių un ... Skaityti daugiau

Gastronomija ir kulinarinis menas apima meno ir kultūros filosofiją, taip pat yra valgymo-gėrimo mokslas. Kulinarijos menas, kuris ilgą laiką buvo tarp įvairių tarptautinių universitetų ir institutų programų, taip pat buvo pagrindinis dėmesys Turkijoje. Tam didelę įtaką turėjo tai, kad keičiasi kultūrinė struktūra ir turizmas yra sparčiausiai besivystantis Turkijos sektorius. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 September 2020
Dieninės
8 mėnesiai
Anglų
Su bendrabučiu
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Netherlands + 2 Daugiau

Graduate Management Admission Test arba International Food Business programa yra unikali daugeliu atžvilgių, bet visų pirma ir, nes jis siūlo olandų ir Kanados universiteto, k ... Skaityti daugiau

Graduate Management Admission Test arba International Food Business programa yra unikali daugeliu atžvilgių, bet visų pirma ir, nes jis siūlo olandų ir Kanados universiteto, kuris tiek pasiūlyti savo bakalauro studentams baigusiems šią programą studentai mokosi tiek Kanadoje ir Nyderlanduose per 4 studijų metus. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 September 2020
Dieninės
4 metai
Anglų
Su bendrabučiu
 
Mediterranea University of Reggio Calabria
Reggio Calabria, Italy

Maisto pramonė ir technologijos

Maisto pramonė ir technologijos Skaityti mažiau
Bakalauras
01 October 2020
Dieninės
3 metai
Anglų
Su bendrabučiu
 
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
Galway, Ireland + 2 Daugiau

Jūs turėsite galimybę derinti mokymo poziciją svetingumo ir turizmo pramonei aukštesnįjį išsilavinimą ir sutelkti savo ankstyvus tyrimus ...

Jūs turėsite galimybę derinti mokymo poziciją svetingumo ir turizmo pramonei aukštesnįjį išsilavinimą ir sutelkti savo ankstyvus tyrimus ... Skaityti mažiau
Bakalauras
01 September 2020
Dieninės
3 metai
Su bendrabučiu
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Netherlands + 2 Daugiau

Tai 4 metus Bakalauro laipsnis daugiausia dėmesio bus skiriama verslumui ir naujovėms Europos maisto verslo. Pirmieji dveji metai, gausite verslo valdymo, rinkodaros ir maisto ... Skaityti daugiau

Tai 4 metus Bakalauro laipsnis daugiausia dėmesio bus skiriama verslumui ir naujovėms Europos maisto verslo. Pirmieji dveji metai, gausite verslo valdymo, rinkodaros ir maisto produktų kūrimo pamatas. Skaityti mažiau
Bakalauras
01 September 2020
Dieninės
4 metai
Anglų
Su bendrabučiu