327 Bakalauro studijos Programos į Malaizija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Malaizija for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši unikali 4 metų apskaitos studijų programa buvo sukurta bendradarbiaujant su Certified Practicing Accountants (CPA Australia). Programa skirta suteikti trumpesnį kelią studentams įgyti profesinę kvalifikaciją ir pripažinimą. Baigę šešis CPA profesinius segmentus paskutiniais metais (4 metai), studentams bus suteiktas UniRazak apskaitos bakalauro (Hons) akreditavimas.

    • Petaling Jaya, Malaizija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kompiuterių mokslų bakalauro (intelektualios sistemos) (Hons) programa suteikia studentams įvairių žinių ir techninių įgūdžių, susijusių su esminiais faktais, sąvokomis, principais ir teorijomis, susijusiomis su dirbtinėmis intelektualiomis sistemomis. Studentai mokysis modulių, kuriuose daugiausia dėmesio bus skiriama išmaniosioms sistemoms, duomenų mokslui ir analitikai, mašininiam mokymuisi, daiktų internetui ir intelektualių sistemų integravimui, natūralios kalbos apdorojimui ir mobiliųjų platformų programavimui.

    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • Lagos, Nigerija
    • + 14 more

    Dieninės, Ištęstinės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Dvigubo atestavimo programa skirta studentams, norintiems pradėti profesinę karjerą verslo ir vadybos srityje. Šis verslo vadybos kursas padės jums išsiugdyti analizės ir vertinimo įgūdžius, kuriuos galima pritaikyti realiose situacijose. Plėtosite savo žinias ir supratimą apie įvairias funkcines verslo sritis, įskaitant valdymą, rinkodarą, žmogiškuosius išteklius, finansus ir operacijų valdymą globaliame kontekste. Jūs taip pat turėsite įgūdžių, reikalingų sėkmingai dirbti versle, tokių kaip verslumas, skaitmeninis raštingumas, bendradarbiavimo ir bendravimo įgūdžiai.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Naftos inžinerijos technologijos bakalauras (eksploatavimas ir sauga) su pagyrimų programa, kuri taiko naftos ir dujų inžinerines technologijas (eksploatavimas ir sauga) pasroviui skirtose gamyklose. Sukurkite universalų inžinierių ir technologą, turintį pakankamai teorinių žinių ir techninių pajėgumų dirbant naftos ir dujų gamyklose.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programinės įrangos inžinerijos bakalauro (Hons) studentai išmoks pagrindinių įgūdžių, reikalingų kiekvienam IT specialistui, ir pagrindinio supratimo apie programavimą, problemų sprendimo įgūdžius, algoritminius įgūdžius, matematikos metodus, sistemų analizę ir projektavimą.

    • Chukai, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Bakalauro Inžinerijos technologijos (pagyrimu) Mechatronikos ne tati University College pabrėžia apie pagrindines elektros ir elektronikos kursus, kaip antai grandinių teorijos, elektronikos sistemos, skaitmeninės elektronikos, mikrovaldikliu ir įterptųjų sistemų.

    • Shah Alam, Malaizija

    Dieninės

    8 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Elektros ir elektronikos inžinerijos katedra buvo įkurta 1996 metais ir greitai auga, nes tada.

    • Johor Bahru, Malaizija
    • Southampton, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    4 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Aeronautikos ir astronautikos pasaulis yra neįtikėtinai dinamiškas ir apima pažangiausią dizainą su kruopštaus tyrimo metodika. Aeronautikos ir astronautikos su Mempingo University of Southampton Malaysia ruošia jus suprojektuoti būsimus orlaivius, variklius, palydovus ir kitus erdvėlaivius.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Suvokdami nuolat besikeičiančią komunikacijos srities prigimtį, mūsų programa siekiama paruošti studentus, turinčius reikiamų įgūdžių ir žinių, o svarbiausia - ugdyti juos, kad jie taptų veiksmingais komunikatoriais ateičiai.

    • Kajang, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Elektronikos inžinerijos yra sparčiai auganti lauke. Programa yra sustiprintas su praktinės patirties ir pramonės vietą su nustatytais pramonės šakose. Elektronikos inžinerijos programa yra skirta pasiruošti karjeros visame pasaulyje.

    • Shah Alam, Malaizija
    • George Town, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Siūlomų Vadybos ir žmogiškųjų išteklių departamento Verslo vadybos koledžo bakalauro programa ir apskaita yra pritaikyta specialiai studentams, kurie domisi siekti savo karjeros naują pasaulinėje scenoje tarptautinių įmonių. Ši programa taip pat skirta teikti su verslo ir valdymo įgūdžius, kalbos kompetencijos ir kultūrinio sąmoningumo, reikalingų sėkmingai studentams tokioje tarptautinėje verslo aplinkoje. Be to, laipsnis siūlo įdomų derinys verslo ir vadybos temomis, pridėjus kalba tyrimą, privalomą pirmaisiais metais ir neprivaloma vėliau. Su papildomą kalba su valdymo įgūdžių mišinio, absolventai galės užtikrinti geras perspektyvas darbo rinkoje, taip pat turės galimybę siekti aukštesnio laipsnio.

    • Shah Alam, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa bus išmokyti studentus analizuoti Korporatyvinės komunikacijos klausimus iš akademinių ir praktinių perspektyvų ir mokyti studentus efektyviai bendrauti verslo pasaulyje, tai būtų vietos ir pasauliniu mastu.

    • Durian Tunggal, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Žinoma aptaria problemas ir sąvokas, pavyzdžiui, formavimą įmonių požiūriu žmonės, galimybė, kontekstą ir spręsti. Studentai bus įrengta valdymo, technologijų ir technopreneurship žinių.

    • Shah Alam, Malaizija
    • Kuala Lumpur, Malaizija
    • + 1 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    BAC siūlo JK perdavimo programą (verslo), kur studentai turi galimybę užbaigti arba 1 +2 (1 metų tuo BAC ir 2 metai partnerėje universitete) arba 2 + 1 (2 metai esant BPK ir 1 metus universiteto partnerio).

    • Batu Pahat, Malaizija
    • Subang Jaya, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    INTI centras Art & Design (ICAD) yra mūsų visiškai naujas fakulteto INTI Subang Campus, siūlanti karjeros orientuota programas garantuotus state-of-the-art įrenginių, stiprių pramonės ryšius ir pasaulinius išteklius tikrai pasaulinės klasės švietimas.