212 Bakalauro studijos Programos į Prancūzija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Prancūzija for 2024Filter
    • Paris, Prancūzija
    • Madrid, Ispanija
    • + 1 more

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kompiuterių mokslų bakalauras rengia studentus būti stipriais komunikatoriais tarptautiniame kontekste, analitiškais ir kritiškais mąstytojais, turinčiais tvirtų matematinių, skaičiavimo ir duomenų analizės žinių bei sprendimų priėmimo ir problemų sprendimo įgūdžių bei socialiai atsakingus, aiškiai sutelkiant dėmesį į tvarumą.

    • Nice, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    BESIGN School siūlo savo studentams unikalią galimybę išsiskirti specializacija jau antraisiais bakalauro studijų metais. Ši specializacija bus vykdoma trečius metus. Studentai turi galimybę pasinerti į įdomių atradimų pasaulį su trimis skirtingomis specializacijos galimybėmis. BESIGN mokykloje dizaino švietimas išlieka visapusiškas, tačiau kiekvienas mokinys turi galimybę susikurti savo individualų mokymosi kelią, kad pasiektų savo unikalius tikslus.

    • Paris, Prancūzija
    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kviečiame įžengti į pasaulį, kuriame sportas ir jo vertybės yra visur. Įeikite į aistrų, emocijų ir pojūčių pasaulį. Integruokite į rinką, kuri nenustoja išradinėti savęs. Pasirinkus AMOS reiškia prisijungti prie pionieriškos sporto vadybos mokyklos Europoje, kuri nuo 2007 m. lydi savo aistringus studentus prisijungiant prie sporto pramonės. Siūlome mokymo kursus, po kurių gaunami aukšto lygio pripažinti sertifikatai.

    • Grenoble, Prancūzija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Grenoble IAE s bakalauras vadybos yra tiek 3. Išleidimo metai Ekonomikos ir vadybos laipsnį ir pirmas žingsnis į mūsų Graduate School of Management Pathway . Jo pašaukimas yra suteikti studentams galimybę įgyti pagrindinių vadybos įgūdžių, ruošiantis vadybos mokslų magistro laipsniui, suteikiant specializuotas ar generalines vadybines pozicijas. Visi valdymo aspektai yra nagrinėjami iš techninės perspektyvos, tačiau taip pat taikant konceptualų požiūrį, kurio tikslas - ugdyti atvirumą ir gebėjimą mąstyti, kurie yra svarbiausi vadovo pareigose. Vienerių metų vadybos bakalauras skirtas studentams, jau įgijusiems 120 ECTS kreditų su verslu susijusiam dalykui ir turinčiam minimalų B2 lygio anglų kalbos pažymėjimą.

    • Toulouse, Prancūzija
    • Barcelona, Ispanija
    • + 2 more

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Prancūzų kalba, Ispanų kalba

    „ TBS “ bakalauro programa yra 3 metų vadybos studijų kursas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama profesiniam ir tarpkultūriniam dalykui. Kursu siekiama būsimiems absolventams suteikti valdymo įgūdžių, reikalingų Prancūzijos ir viso pasaulio įmonių verslo reikalavimams patenkinti. Programa siūlo 3 metų vertingą patirtį ir susitikimus, paremtus mokymo programa, kuri kiekvienam studentui suteikia galimybę tęsti studijas arba pereiti tiesiai į naudingą profesinę karjerą.

    • Paris, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa, be elektronikos, fizikos ir humanitarinių mokslų, siūlo tarpdisciplininius matematikos, kompiuterių programavimo, algoritmų ir kompiuterių architektūros kursus. Tai yra 3 metų programa ir Paryžiuje 100% mokoma anglų kalbos. Studentai, lankantys šią programą, turės galimybę praleisti laive 1 semestrą.

    • Berlin, Vokietija
    • Paris, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis novatoriškas trejų/ketverių metų kursas skirtas ugdyti naujos kartos verslo lyderius, gebančius įveikti po-covidinio pasaulio iššūkius. Tarptautinis verslo ir vadybos kursas yra novatoriška programa, sprendžianti kylančias verslo ir vadybos tendencijas ir iššūkius, siekiant suformuoti naujus pasaulinius verslo lyderius.

    • Strasbourg, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Prancūzų kalba, Vokiečių kalba

    Pasirinkti tarptautinio verslo bakalaurą „EM Strasbourg“ reiškia įsipareigoti vykdyti kompetencijos programą ir aktyviai dalyvauti jūsų švietime. Mūsų tarptautinis vadybininkas siūlo aukšto lygio akademinį ir operatyvinį išsilavinimą atsakingiems vadybininkams mokyti. Nuo teorinių žinių iki praktinių žinių jūs lavinsite savo kalbos įgūdžius ir tobulėsite tarptautiniu mastu orientuotoje aplinkoje. Šiuos mokymus sudaro mažiausiai devynių mėnesių praktika Prancūzijoje ar užsienyje, siekiant sužinoti, kaip įmonė veikia, įgyti naujų įgūdžių ir patikslinti jūsų karjeros tikslus.

    • Paris, Prancūzija
    • Budapest, Vengrija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sužinokite pagrindines verslo sritis ir išsiugdykite aktualius, labai paklausius vadybos įgūdžius įvairiausioms tarptautinėms karjeroms. Mes jums pasiūlysime praktinę aplinką, vaidindami aktyvų vaidmenį mokydamiesi realaus pasaulio verslo ir stiprindami savo kūrybiškumą kartu su profesoriais, sukūrusiais unikalią mokymo patirtį su ESSCA pažangiosios pedagogikos institutu.

    • Châteauroux, Prancūzija
    • Baar, Šveicarija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Duomenimis pagrįsto sprendimų priėmimo eroje mūsų duomenų mokslų bakalauro programa yra jūsų vartai į dinamišką ir įdomią karjerą technologijų, matematikos ir verslo sankirtoje. Kadangi pasaulis vis labiau priklauso nuo duomenų, kad informuotų ir formuotų mūsų ateitį, profesionalai, galintys panaudoti duomenų galią, yra labai paklausūs.

    • Troyes, Prancūzija
    • Metz, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    Turizmo vadybos bakalauro laipsnis, vous serez opérationnel en tant que manager dans n'importe quelle filière du sekteur monial qu'est le turizmo.

    • Nantes, Prancūzija
    • Paris, Prancūzija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    BBA „Big Data & Management“ ruošia studentus užimti daugiafunkcines valdymo pozicijas. Jie įgis stiprių vadybos įgūdžių (finansų, vadybos, rinkodaros, strategijos) ir pažangių techninių įgūdžių rinkti, analizuoti ir naudoti duomenis verslo rezultatams. Šis kursas, kurį kartu sukūrė „Audencia“ ir „Centrale Nantes“, remiasi abiejų institucijų akademiniu meistriškumu, kad galėtų pasiūlyti programą, kuriai būtų skiriamas didelis tarptautinis ir profesinis dėmesys.

    • Paris, Prancūzija
    • Montreal, Kanada
    • + 6 more

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nekilnojamojo turto verslo vadybos bakalauro laipsnis anglų kalba dėstomas Paryžiaus miestelyje. Ši programa suteiks aukštai vertinamą profesinį išsilavinimą nekilnojamojo turto srityje. Jis buvo sukurtas glaudžiai konsultuojantis su atitinkamomis profesinėmis, politikos ir verslo bendruomenėmis ir yra skirtas intensyviai paspartinti profesinės karjeros pradžią. Įgysite išsamių žinių apie nekilnojamojo turto valdymą, pardavimą, bendro turto valdymą ir turto valdymą. Programa teikiama naudojant aktyvių mokymosi metodų derinį, o pramonės atstovai daug prisideda prie mūsų mokymo programos per svečių paskaitas ir seminarus. Nekilnojamas turtas yra dinamiška, bendraujanti ir daug uždirbanti profesija. Ji apima daugumą komercinės (pramoninės, biurų ir mažmeninės prekybos) ir gyvenamosios paskirties nekilnojamojo turto. Ateik ir mokykis su Groupe ESPI !

    • Lille, Prancūzija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    Komunikacijos bakalauras yra būtinas norint įgyti tvirtą bendrąją kultūrą, įsisavinant teisės, ekonomikos ir vadybos pagrindus bei ugdant pažangius bendravimo įgūdžius. Tai ne tik patobulins jūsų asmenybę, bet ir ugdys dinamišką verslumo dvasią.

    • Paris, Prancūzija
    • Madrid, Ispanija
    • + 3 more

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Unikali galimybė išgyventi tarpkultūrinį valdymą, gyvendama ir mokydama tris skirtingas šalis per trejus metus.