47 Bakalauro studijos Programos į Rusija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Rusija for 2024Filter
    • Kursk, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pagrindinės profesinės veiklos rūšys: vaistų ir biologiškai aktyvių vaistų bei medicinos prietaisų kūrimas, gamyba ir sertifikavimas. Medicininių ir kosmetikos gaminių, pagrįstų gyvais daiktais, modeliavimas ir įsigijimas (įskaitant sportinę kosmetiką ir maisto papildus sportinei mitybai). Augalų organizmų biotechnologija.

    • Kursk, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pagrindinis socialinio darbo bakalauro profesinės veiklos tikslas laikomas rūpesčiu gyvenimo kokybe ir asmens asmens, šeimos, visuomenės galimybių atskleidimu, o socialinis darbas gali būti laikomas asmenine paslauga padėti žmonėms. Socialinio darbo bakalauras yra kviečiamas teikti tiesioginę pagalbą socialiai neapsaugotoms gyventojų grupėms per viešąsias ir valstybines organizacijas, padėti tiems, kuriems reikia medicininės ar labdaros pagalbos, įveikti gyvenimo krizes.

    • Moscow, Rusija
    • Saint Petersburg, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa skirta studentams, norintiems suprasti tarptautinę ir vidaus politiką, ir pasiruošti karjeros formoms vyriausybės ir politikos formavimo, tarptautinių verslo ir nevyriausybinių organizacijų ar tolesnio studijų.

    • Moscow, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinių santykių bakalauras yra anglų kalba dėstoma lygiagrečių studijų programa, kuri sujungia HSE ir Londono universiteto akademines stipriąsias puses ir suteikia studentams galimybę įgyti Rusijos ir Didžiosios Britanijos laipsnius. Per ketverius metus studentai mokosi įvairiausių dalykų, įskaitant politikos mokslus, istoriją, ekonomiką ir užsienio kalbas. Programos absolventai yra gerai pasirengę pradėti savo karjerą versle, valstybės tarnyboje ar akademinėje bendruomenėje arba tęsti mokslus, siekdami magistro laipsnio Rusijoje ar tarptautiniu mastu.

    • Moscow, Rusija

    Dieninės

    Stovykloje

    Rusijos tautų draugystės universitetas skelbia priėmimą inovatyvių bakalauro studijų programa rusų kalba užsienio studentams

    • Kazan, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba, Vokiečių kalba, Prancūzų kalba, Rusų kalba, Italų kalba, Kinų kalba

    Vadovaujantis Rusijos universitetas, mokantis rusų kalbą kaip užsienio, kviečia kreiptis į unikalią bakalauro programą „Rusų kaip užsienio kalba“, sukurtą pagal KIU profesorių metodiką. Metodika įrodo savo veiksmingumą jau 5 metus. 98% studentų sėkmingai baigia programą. Unikali metodika numato, kad studijų pradžioje reikia naudoti savo gimtąją kalbą. Studijoms nereikia mokėti jokios tarpinės kalbos. Visi profesoriai yra sertifikuoti tarptautiniai testeriai, kurie skirtingu tikslu rengia ir laiko egzaminus rusų kalba kaip užsienio kalbos mokėjimas (A0-C2). Paskutiniame kurse studentai gali išlaikyti nemokamą užsienio kalbos valstybinį tarptautinį rusų kalbos egzaminą. Šis pažymėjimas turi neribotą galiojimo laiką ir patvirtina, kad bet kurioje šalyje yra baigtas rusų kalbos mokėjimas. Programa tinka visiems, kurie domisi rusų kalba ir rusų studijomis. Absolventai gali dirbti vertėjais ir kalbotyros kursų mokytojais bet kurioje šalyje. Programa skirta užsienio studentams įgyti specializuotų rusų kalbos kalbinių įgūdžių. Mokymų tikslas - įgyti teorinių žinių ir praktinių įgūdžių rusų kalbos srityje tolesniam profesionaliam vertimo naudojimui ir pedagoginei specializacijai dirbant su užsienio auditorija.

    • Moscow, Rusija
    • Saint Petersburg, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa siekiama parengti specialistus, kurie renka ir apdoroja duomenis naudodami naujausias technologijas ir metodiką. Pirmakursiai studijuoja humanitarinius, socialinius mokslus ir keletą papildomų kursų, kurie padeda ugdyti kritinį mąstymą, praktinius įgūdžius, sociologinio tyrimo metodiką.

    • Moscow, Rusija

    Dieninės

    Stovykloje

    Rusijos tautų draugystės universitetas skelbia priėmimą į bakalauro ir magistro programą "Rusijos ir kaimyninių regionų" į mokymo srityse

    • Moscow, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Rusų kalba

    Programos tikslas yra parengti absolventus įvairioms profesinėms veikloms, tokioms kaip valdymo sprendimų priėmimas, rinkos tyrimai, finansinė analizė ir apskaita, valdymo komunikacija ir tt Programa pabrėžia tarptautinius valdymo ir verslo aspektus pasaulinės rinkos aplinkoje. Mokymas vyksta rusų (1 ir 2 kursai) ir anglų (3 ir 4 kursai) kalbomis.

    • Kazan, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Programa rengia lyderius, aukšto lygio vadovus. Į projektą orientuoti mokymai yra skirti ugdyti pagrindines kompetencijas, būtinas šiuolaikiniams vadovams tarptautinėje verslo aplinkoje. Daug dėmesio skiriama tradiciniams verslo kursams, tarptautinės ekonominės aplinkos ypatumams, taip pat asmeniniam tobulėjimui, kuris yra privalumas švietimo praktikoje.

    • Novosibirsk, Rusija

    Stovykloje

    Rusų kalba

    Šios specializacijos metu studentai yra visiškai pasinėrę į įvairių žanrų radijo programų kūrimo procesą: naujienų biuletenius, analitines programas, pokalbių laidas, muzikos leidinius. Kiekvienas studentas gali išbandyti save kaip reporterį, laidų vedėją, redaktorių ar garso inžinierių. Šios programos dėstytojai yra praktikuojantys radijo žurnalistai, garso inžinieriai ir redaktoriai, dirbantys Novosibirsko radijo stotyse.

    • Irkutsk, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Rusų kalba

    Programa orientuota į specialistų mokymą kalbotyros (rusų kalbos), tarpkalbinio ir tarpkultūrinio bendravimo, taip pat naujų informacinių technologijų srityje. Programa skirta tik užsienio piliečiams.

    • Irkutsk, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiais laikais visos šalys linkusios plėtoti ir atnaujinti savo orlaivių parką. Ši moderni bakalauro studijų programa ruošia kvalifikuotus aviacijos įrangos priežiūros specialistus, orientuotus į nuolatinį aviacijos įrangos remonto ir eksploatavimo technologijų tobulinimą, lemiantį stabilų oro linijų vystymąsi.

    • Moscow, Rusija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Rusų kalba

    Programa skirta hidromechanikos, hidropneumatikos ir specialios paskirties variklių specialistams rengti. Mokomasis mokymas apima taikomąją hidromechaniką, siurblius ir hidraulines turbinas, įvairios paskirties hidraulines pavaras, pneumatines pavaras, robotiką, mechatroniką. Studentas taip pat studijuoja didelio efektyvumo, aplinką tausojančių stūmoklinių ir kombinuotų vidaus degimo variklių, variklių su išoriniu šilumos tiekimu sausumos, vandens ir oro transporto priemonėms, antžeminių, povandeninių ir kosminių elektrinių, mažosios mechanizacijos priemonių kūrimą, tyrimus ir priežiūrą. .

    • Korolyov, Rusija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Rusų kalba

    Specializacija siekiama paruošti aukštos kvalifikacijos specialistus, turinčius kompetencijas vykdyti meninę, kūrybinę, projektinę veiklą, tenkinančią naudingumą ir estetinius žmogaus poreikius taikomose veiklos srityse, kurias lemia mokymo profilis.