146 Bakalauro studijos Programos į Suomija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Suomija for 2024Filter
    • Rovaniemi, Suomija

    Dieninės

    7 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar domitės Sportu? Ar norite dirbti tarptautinėje verslo aplinkoje? Ar norėtumėte sujungti savo aistrą sportui ir verslą, kad sukurtumėte Pathway su mėgstamu darbu? Tarptautinio sporto verslo vadybos studijų programa suteikia visapusišką edukacinę patirtį, skirtą pasiruošti sporto verslo sektoriui. Tarptautinio sporto verslo vadybos programoje turėsite galimybę ugdyti supratimą apie darnią sporto plėtrą, finansų valdymą, sporto rinkodarą, verslumą, sporto turizmą, renginių organizavimą ir verslo dizainą. Turėdami šį tvirtą pagrindą būsite pasirengę su pasitikėjimu ir pasiruošimu spręsti realaus gyvenimo iššūkius sporto pramonėje.

    • Jyväskylä, Suomija

    Dieninės

    42 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    JAMKTarptautinio verslo programa yra vienintelė EFMD bakalauro (anksčiau žinoma kaip EPAS) akredituota bakalauro programa tarp Suomijos taikomųjų mokslų universitetų. Jei norite įgyti kokybišką verslo išsilavinimą, bendraklasius iš viso pasaulio ir tobulinti savo anglų kalbos įgūdžius, tai yra kažkas jums! Tarptautinis verslas suteikia studentams žinių ir pagrindinių verslo valdymo įgūdžių, kurių jiems reikia norint sėkmingai nuolat besivystančioje pasaulinėje rinkoje. Visą laipsnį mokysitės anglų kalba. JAMK siūlo bakalauro studijų programas anglų kalba taip pat žaidimų verslo, turizmo, IRT, slaugos ir logistikos srityse.

    • Helsinki, Suomija

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Mikkeli, Suomija
    • Kouvola, Suomija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žaidimo dizaino absolventai žaidžia žaidimų gamybą, daugiausia dėmesio skiriant žaidimų planavimui ir kūrimui bei žaidimų pramonės aiškiam supratimui.

    • Helsinki, Suomija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    "Hanken" verslo bakalauro studijas sudarys įvairūs elementai, kurie buvo sukurti siekiant užtikrinti, kad mūsų studentai po studijų būtų pasirengę darbinei veiklai. Norime savo mokiniams suteikti įrankių, kurie padėtų klestėti nuolat besikeičiančiame pasaulyje ir padėtų įveikti iššūkius, su kuriais susiduriame. Anglų kalbos bakalauro studijos yra dieninės ir vykdomos vietoje.

    • Lappeenranta, Suomija

    Dieninės

    7 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turizmo ir svetingumo vadybos studijų programa paruošia jus teikti aukštos klasės, novatoriškas paslaugas, kurių šiandien reikalauja klientai. Tai padeda jums sukurti tvirtą pagrindą sėkmingai karjerai.

    • Kuopio, Suomija

    Dieninės

    7 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    BBA tarptautinio verslo programa siekiama ugdyti pasaulinio verslo ekspertus, kurie yra ypač kvalifikuoti užsienio prekybos ir MVĮ internacionalizacijos procese.

    • Jakobstad, Suomija

    Dieninės

    7 semestrai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Tarptautinio verslo bakalauro studijų programa Centria UAS suteikia mūsų studentams tvirtą verslo įgūdžių ir įrankių, skirtų valdyti verslą tarpkultūrinėje aplinkoje, bazę. Mokymo programa sukurta taip, kad suteiktų įvairiapusių verslo srities įgūdžių ir patirties. Jei jus domina darbas tarptautinėje įmonėje arba tarptautinėse pozicijose ir verslo aplinkoje, ši studijų programa skirta jums.

    • Joensuu, Suomija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar esate pasirengęs žengti pirmąjį žingsnį IT karjeros link? Informacinių technologijų bakalauro studijų programa suteikia pagrindinių informatikos žinių. Trejų metų programa apima studijas keliose srityse: pagrindinio ir išplėstinio programavimo, algoritmų, duomenų valdymo, programinės įrangos projektavimo ir žmogaus ir kompiuterio sąveikos.

    • Kajaani, Suomija

    Dieninės

    7 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tapkite tarptautinio svetingumo valdymo profesionalu! KAMK turizmo bakalauro laipsnis suteikia jums supratimą apie tvarų ir atsakingą turizmą, be to, kad sustiprintumėte savo verslo kompetenciją, kad sėkmingai KAMK tarptautinėje turizmo pramonėje. Laipsnis sujungia teoriją su praktika, kad mūsų absolventai įgytų reikiamų įgūdžių valdyti kokybišką turizmo patirtį ir plėtoti bei valdyti turizmo verslą verslumo požiūriu. Turizmo paslaugas sudaro daugybė skirtingų komponentų, tokių kaip apgyvendinimas, maitinimas, programų ir transporto paslaugos, taip pat renginių, konferencijų ir kongresų paslaugos. Studijuosite, kad įgytumėte išsamią į klientą orientuoto produkto kūrimo ir rinkodaros kompetenciją, taip pat žinias ir įgūdžius sėkmingai valdyti ir plėtoti turizmo verslą. Svarbi studijų dalis yra projektai, praktiniai mokymai ir baigiamieji darbai, kurie atliekami bendradarbiaujant su darbiniu gyvenimu, suteikiant jums tinklus ir įgūdžius įsidarbinti baigus studijas. Mes raginame jus ugdyti kompetenciją įvairiose turizmo srityse ir todėl planuoti asmeninį studijų kelią. Jūs specializuojatės svetingumo vadyboje, tačiau jūsų asmeninis studijų kelias taip pat gali apimti jūsų tarptautinės kompetencijos plėtojimą viename iš mūsų partnerių universitetų užsienyje, dvigubą diplomą Vokietijos partnerių universitete arba praktinį mokymą užsienyje. Taip pat galima pasirinkti, pavyzdžiui, kitų sričių studijų modulius, tokius kaip Arkties sportas ir turizmas, Renginių organizavimas ar Rinkodaros komunikacija.

    • Helsinki, Suomija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar domitės tvariu produktų kūrimu? Ar norėtumėte išmokti kurti, kurti ir analizuoti išmaniuosius ir tvarius produktus, pasirenkant tinkamas inžinerines medžiagas? Mechanikos ir tvarios inžinerijos programos laipsnis suteikia jums kvalifikaciją dirbti kaip šiuolaikinis inžinierius, kuris daugiausia dėmesio skiria tvariems ir skaitmeniniams sprendimams, kad rytojaus būtų neutralus anglies dioksidas.

    • Helsinki, Suomija

    Dieninės

    42 Mėnesiai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Studijos Humak University of Applied Sciences , pirmaujančioje aukštojoje nuotykių ugdymo aukštojoje mokykloje Suomijoje. Bendruomenės pedagogas studijuoja nuotykių ir lauko švietimo specialistus. Nuotykių ir lauko švietimas grindžiamas patirtinio ir veikla grindžiamo mokymosi metodika ir yra skirtas palaikyti asmenų, grupių ir bendruomenių augimą, vystymąsi, gerovę ir atstovavimą.

    • Seinäjoki, Suomija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Būdami žemės ūkio maisto produktų inžinieriumi gausite visapusišką maisto sistemų supratimą. Studijuodami galite sekti maisto gamybą nuo „lauko iki stalo“. Suprasite maisto perdirbimą iš daugelio perspektyvų ir įvairių žaliavų, tokių kaip daržovės, grūdai, gėrimai, taip pat pieno ir mėsos produktai. Įgysite gerus pagrindus dirbti įvairiose pareigose žemės ūkio maisto produktų srityje, pavyzdžiui, gamybos, kokybės kontrolės, tyrimų ir plėtros srityse, vadovaujančias pareigas, pardavimus ir rinkodarą ar net įmonės steigėju. Taip pat daugiadalykė ir tarptautinė SeAMK siūlo Žemės ūkio maisto inžinerijos studentams galimybę plėsti savo įgūdžius tarptautinėje žemės ūkio maisto pramonėje.

    • Lappeenranta, Suomija
    • Mikkeli, Suomija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Organizacijoms reikia tarptautinio verslo ekspertų, gebančių ištirti ir suprasti pasikeitusią pasaulinę aplinką. Šioje programoje sužinosite, kaip tapti tvaraus tarptautinio verslo valdymo ekspertu.

    • Oulu, Suomija

    Dieninės

    4 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Oulu yra gerai žinomas dėl savo IRT - technologijų ir naujovių. Tai galima pastebėti ir inžinerijos mokyklos technologijų srityje. Programinės įrangos kūrimo įgūdžiai ir verslo žinios yra ugdomi vykdant realaus pasaulio projektus. Visi realūs projektai ir praktiniai mokymai suteikia galimybę užmegzti ryšį su darbo gyvenimu jau studijų metu. IRT specialistų poreikis nuolat auga. Kaip IRT inžinierius, galite kurti ir realizuoti įvairius programinės įrangos sprendimus ir programas. Jūs taip pat galite dirbti kaip aktyvus savo darbo visuomenės narys ir ugdyti savo profesiją. Informacinių technologijų studijų programoje akcentuojamas interneto kūrimas. Studijas sudaro programinės įrangos kūrimas, interneto ir mobiliųjų programų bei daiktų interneto technologijos. Studijos organizuojamos kaip dienos mokymas mūsų miestelyje. Studijos skirtos tiek Suomijos, tiek užsienio studentams, norintiems siekti karjeros tarptautinėje darbo aplinkoje Suomijoje ar užsienyje. Studijos vyksta tik anglų kalba, jose yra paskaitos, praktiniai užsiėmimai, projekto ir grupės užduotys, taip pat individualūs pristatymai. Studijos yra glaudžiai susijusios su darbiniu gyvenimu ir vietinėmis įmonėmis. Tai užtikrina, kad studentai gali praktiškai pritaikyti paskaitose išmoktą teoriją.