112 Bakalauro studijos Programos į Taivanas for 2024

Bakalauro studijos Programos į Taivanas for 2024Filter
    • Taipei, Taivanas
    • Kaohsiung, Taivanas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • 135號, Taivanas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Yuan Ze University siūlo Vadybos ir socialinių mokslų bakalauro programas pagal Vadybos kolegiją bei Humanitarinių ir socialinių mokslų kolegiją.

    • Tainan, Taivanas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    The Bachelor Degree Program in International Finance and Business Management offers a four-year program to nurture students in the field of international financial management and business management with good English communication skills.

    • Ulaanbaatar, Mongolija
    • Nantun District, Taivanas
    • + 1 more

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Dvigubi Laipsniai, kai vienas laipsnis, gautos iš Finansų ir ekonomikos instituto ir kitas laipsnis, gautos iš London School of Business & Finance

    • Hsinchu, Taivanas

    Dieninės

    Stovykloje

    "NCTU EECS Bakalauro Garbės programa " yra Taivano bakalauro tarpdisciplininio mokslo pradininkas.Ši programa sukuria lankstų ir kūrybinio mokymosi aplinką EECS srityje ir tai yra svarbus žingsnis NCTU siekia sustiprinti savo aukštojo

    • Taichung, Taivanas

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • New Taipei, Taivanas

    Huafan University mechatroninės inžinerijos programa sukurta siekiant mokyti studentus, turinčius esminių įgūdžių, konkuruoti aukštųjų technologijų daugiadisciplininėje pasaulio arenoje.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Bakalauro lygio kursams Žurnalistikos katedra ketina suteikti studentams įvairius profesinius įgūdžius, apimančius (1) sudėtingą daugialypės ir skaitmeninės žiniasklaidos taikymą; (2) pilietinės žurnalistikos, glaudžiai susijusios su vietos bendruomenėmis, įgyvendinimas; (3) galimybė rengti pranešimus apie funkcijų ataskaitas; (4) gebėjimas gaminti naujienas anglų kalba; ir 5) pasirengimas praktikos programai, glaudžiai integruotai į darbo vietą. Planuodamas mokymo programą, kuri ketina sujungti profesinius įgūdžius su akademinėmis žiniomis, kartu su liberaliąja mokymosi atmosfera, Žurnalistikos katedra ketina ugdyti studentus kūrybiškumu, platesne vizija ir aštriu naujienų pojūčiu. Dvigubas dėmesys teorijai ir praktikai, Žurnalistikos katedros magistro lygio kursų tikslas yra ugdyti būsimus žurnalistus ir komunikacijos mokslininkus, turinčius kritinio mąstymo, akademinių žinių ir aistringai rūpinantis visuomene. Siekdamas suteikti savo studentams galimybę pritaikyti nuolat besikeičiančias technologijas, remdamas universiteto misiją „laisvė ir demokratija“, Žurnalistikos magistrantūros institutas moko studentų profesinius įgūdžius pagal aukščiausius akademinius standartus. Be to, ugdymo turinio planavimas apima skaitmeninius įgūdžius ir naujienų paieškos galimybes bei laikosi žurnalistikos principų ir žurnalistų misijos.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Psichologijos katedra siekia ugdyti ir mokyti studentus kaip profesionalus, gebančius bendrauti su kitais gyvenimo ir darbo klausimais tiek žodžiu, tiek raštu.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Mitybos mokykla buvo oficialiai įkurta 105 rugpjūčio mėnesį ir yra pirmoji ir vienintelė „Mitybos akademija“ šalyje. Yra „Sveikatos ir mitybos departamentas (bakalauras, magistras, ne visą darbo dieną ir doktorantūra)“, „Maisto saugos magistras“, „Maisto saugos departamentas“ ir „Metabolizmo ir nutukimo mokslo institutas“ ir 2 A ligoninės lygmeniu. tyrimų centras: „Mitybos medicinos tyrimų centras“ ir „Vyresnysis mitybos tyrimų centras“, daugiausia dėmesio skiriant mitybai ir sveikatai, kartu su mokyklos medicinos ir sveikatos profesiniu fondu, investuojantys į akademines maisto saugos, ligų mitybos, medžiagų apykaitos ir nutukimas. Ligoninės Sveikatos ir mitybos skyrius buvo įkurtas pavadinimu „Gyvenimas yra sveikas, o sveikata - mityba“, o tai paaiškina sveikatos ir mitybos svarbą gyvenimui. Sveikatos ir mitybos departamentas buvo įkurtas 1968 m. Daugiau nei 40 metų. Bėgant metams ji išugdė daugybę mitybos specialistų. Dietologų licencijų išlaikymo rodiklis ir mitybos specialistų bei mitybos prižiūrėtojų dalis gydymo įstaigose užima pirmąją vietą šalyje. Sveikatos ir mitybos departamentas pasisako už asmeninės mitybos racionalizavimą. Prevencinės medicinos požiūriu, jos tikslas - ugdyti profesionalius talentus, skirtus mitybos gydymui, mitybos tyrimams, mitybos švietimui, maitinimo vadybai ir grupiniam maistui, ir tikisi ugdyti daugiau profesionalų, užsiimančių „Mitybos taikymo profesionalais“. .

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Nuo tada, kai 1996 m. Buvo pertvarkytas Mokslo ir technologijų universitetas, mokykla buvo labiau orientuota į bendrų mokyklos reikalų raidos reformas ir naujoves, kuriant aukštos kokybės mokymosi aplinką ir aktyvinant patikimą administracinę paramą, padedant mokytojams siekti puikaus mokymo. tyrimus ir padėti studentams pasiekti puikių mokymosi rezultatų. Mokyklos tikslas ir vizija yra tokie: „Ugdykite verslo talentus, naudodamiesi humanitariniais mokslais, socialine priežiūra, profesinėmis žiniomis, tarptautine vizija, ir įgūdžiais, ir etika, ir tapkite žaliai orientuotu aukštos kokybės pramonės mokslo ir technologijų universitetu“. Mokyklos humanitarinė mokykla paveldi mokyklos plėtros tikslus ir viziją. Jo ugdymo tikslai ir vizija yra šie: „Ugdykite išskirtinius kūrybinius talentus humanistine priežiūra, praktiniais sugebėjimais ir tarptautiniu požiūriu“. Todėl šio skyriaus ugdymo tikslai yra nustatyti pagal mokyklos ir kolegijos tikslus taip: 1, Ugdyti kraštovaizdžio projektavimo ir planavimo veiklos gebėjimus. 2. Praktiniai kraštovaizdžio inžinerijos gebėjimai. 3. Ugdyti kraštovaizdžio tvarkymo įgūdžius. 4. Sukurkite skaitmeninės aplinkos modeliavimo galimybes.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Tyrimų planavimą, akademinį ir įmonių bendradarbiavimą vykdo „Automobilių ir mechatronikos pramonės technologijų tyrimų centras“. Pirmiausia įsteigiama „Automobilių technologijų tyrimų centro“ reikalinga erdvė ir įranga. Pirmajame etape mūsų motorolerių ir nedidelio masto benzininio variklio galios ir taršos analizė atliekama siekiant suderinti su motorolerių variklių EFI reaktyvinės sistemos kūrimu, pakaitinių kuro sistemų ir išmetamųjų dujų valymo sistemos kūrimu. padėti gamintojams ištirti variklio valymą. Kartu centras taip pat padeda Medicinos technologijų centrui tobulinti „Walcabs“ kūrimą ir pagerinti degalų taupymo konkurse naudojamo variklio našumą. Tada taip pat sukuriamos ir įdiegiamos tarpšakinės programos, tokios kaip tikslioji inžinerija, automobilių mašinos ir elektra, kūrybiškumo projektavimas, robotinių mašinų kūrimo įranga, mikroprocesorius ir automatiškai valdomi instrumentai. Suplanavę tyrimus, mokytojai raginami savo pasiekimus paversti naujomis žiniomis, kurias mokiniai gali išmokti. Kita vertus, mokytojai taip pat skatinami taikyti patentą savo mokslinių tyrimų pasiekimams, siekiant sustiprinti intelektinės nuosavybės teisių ir patentų sampratą.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Finansų departamentas siekia ugdyti finansų specialistus visais atžvilgiais. Mes mokome savo studentus įgyti įgūdžių klasėje ir už jos ribų, atlikti nepriklausomus tyrimus, atlikti neprivalomas stažuotes privačiose ar valstybinėse institucijose, ugdyti lyderystės įgūdžius per pasirinktą veiklą, taip pat išmokti valdyti savo būsimą karjerą. Mes norime, kad mūsų studentai būtų aukšto lygio finansų ekspertai. Į mokymo programas įtraukta teorija ir praktika. Be puikių akademinių fakultetų įvairiose finansų srityse, kviečiame bankų, apsaugos ar draudimo įmonių vadovus pasidalyti savo patirtimi su mūsų studentais, kad padidėtų jų konkurencingumas. Kad pasiektume savo misiją, mūsų skyrius turi šešias charakteristikas: Teorinio ir praktinio mokymo integravimas Gebėjimų stiprinimas tarptautiniuose finansuose Finansinių įstatymų ir atitinkamų reglamentų pabrėžimas Realistiškos mokymosi aplinkos kūrimas Užsienio kalbos įgūdžių ugdymas Profesinių licencijų ir sertifikatų įgijimas

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    National University Of Tainan elektros inžinerijos programa buvo įkurta 2005 m. Sparčiai augant pramonei, talentingų technologijų auginimas yra labai svarbus Taivano ekonominiam vystymuisi. Naujai įkurtame Pietų Taivano mokslo parke yra daug įvairių pažangių inžinerijos galimybių. Jis yra tik trisdešimt minučių kelio automobiliu nuo mūsų pagrindinio miestelio. 2008 ir 2009 m. Ryšių inžinerijos institutas ir Elektrooptinės inžinerijos institutas buvo atitinkamai prijungti prie Elektrotechnikos katedros ir nuo to laiko sustiprino mūsų švietimo pasiūlymus. 2011 m. Rudenį katedra integravo tris institutus į Elektrotechnikos institutą ir pradėjo teikti doktorantūros programą. Mūsų tikslai yra: Supažindinti studentus su visomis pagrindinėmis elektros inžinerijos sritimis ir sudaryti jiems sąlygas užsiimti pažangiais moksliniais tyrimais ir plėtra su elektros energija susijusiose pramonės šakose. Suvaidinti svarbų vaidmenį sparčiame Taivano mokslo ir technologijų augime ir ugdyti mūsų studentus, kad jie būtų kvalifikuoti MTTP inžinieriai.

    • Taipei, Taivanas

    Stovykloje

    Mokykla save laiko „aukštos kokybės mokymo ir pramonės bei universiteto jungtimi, orientuota į dvigubą universitetą“, ir jos tikslas yra „ugdyti visuomenės stuburą, turintį profesinių savybių, novatoriško mąstymo ir empatijos“. Dėl šios priežasties mokykla skatina „Saulėtą jaunimo projektą“, kuriuo siekiama ugdyti mokinius, kad jie subalansuotai vystytųsi penki dorybės ugdymo (entuziastingos tarnybos), išminties (meilės ir žinių), fizinio (stipraus kūno), grupės (tvirtos asmenybės) ugdymai, ir grožis (meninis skonis). Saulėta jaunystė; įgyvendinti „Inovatyvaus kūrybiškumo populiarinimo ugdymo programą“, siekiant ugdyti novatoriško mąstymo mokinius; teikti įvairius mokymosi kanalus įvairiose srityse, siekiant išplėsti mokinių akiratį. Todėl mokyklos bruožais tapo „Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)“.