233 Bakalauro studijos Programos į Turkija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Turkija for 2024Filter
    • Caserta, Italija
    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Dvigubas mados dizaino bakalauro laipsnis (trejų metų laipsnis), kurį kartu sukūrė Antrasis Neapolio universitetas (SUN) ir Okano universiteto Meno, mados ir mados dizaino departamentas, grindžiamas dalijimusi semestru ir leidžia studentams, įstojusiems į du universitetai lankyti trečio kurso kursus SUN ir ketvirtus kursus Okano universitete, Mados dizaino katedroje ir įgyti dvigubą diplomą „Design for Fashion“ ir „Fashion Design“.

    • Ankara, Turkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turizmo ir viešbučių vadybos katedros mokymo programoje akcentuojamas praktinis pritaikymas tarptautinėje svetingumo ir turizmo pramonėje.

    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų skyrius teikia individualų ugdymą, kuriame dalyvauja keli atrinkti studentai, siekiantys baigti studijas, turėdami pilną įrangą, suvokdami mokymosi visą gyvenimą svarbą ir pasirengę tobulėti, įgyvendindami švietimo programą, kurioje pabrėžiamas praktinis mokymasis. mokslinių tyrimų projektus ir kūrybiškumo skatinimą.

    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    2013 m. Rudenį priėmusi pirmąją studentų grupę, architektūra yra nedidelis, bet nuolat besiplečiantis skyrius. Nors siekiame atitikti geriausių pasaulio architektūros mokyklų akademinius standartus ir įtraukti pažangiausius mąstymus architektūros pedagogikoje ir praktikoje, mes taip pat stengiamės įdiegti savo studentus, stiprų socialinės įtraukties jausmą, atsakomybę už aplinką ir profesinę etiką. .

    • Turkey Online, Turkija

    Dieninės

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Turkų

    Civilinės inžinerijos katedra apima statybos, hidraulinis, transportavimą bei geotechninius žinias, taip pat pagrindus apie civilinės inžinerijos. Katedros principas yra plėtoti studentų kūrybiškumą, mokyti juos, kaip padaryti tyrimų, projektavimo, planą ir taikyti.

    • Nicosia, Kipras
    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Politikos mokslų ir tarptautinių santykių pagrindinis pristato studentus su sudėtingos ir patrauklių pasaulis politikoje ir suteikia joms būtinas priemones, suprasti ir analizuoti ją.

    • Paris, Prancūzija
    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    3 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Mados rinkodaros bakalaurai turi tokią struktūrą, kuri padidina galimybę turėti tvirtą mados verslo mokymo programą, skatinančią kūrybiškumą ir talentą, tuo pat metu tiriant Rytų ir Vakarų dichotomijas, susijusias su rinkodaros, komunikacijos, platinimo ir prekės ženklo kūrimo strategijomis.

    • Ankara, Turkija

    Dieninės

    Stovykloje

    Net jei Tarptautinė prekyba ir tarptautinės logistikos suprantama kaip dviejų atskiru disciplinų, iš esmės jos yra tarpusavyje

    • Izmir, Turkija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Radijo, televizijos ir kino katedra suteikia studentams išsamią ir integruotą studijų programą, apimančią teorines žinias ir praktinius įgūdžius, susijusius su jų būsima profesine karjera. Departamentas tikisi, kad jo patyrę akademiniai darbuotojai mokys studentus tapti naujos kartos profesionalais kino ir kino pasaulyje. Absolventai yra žinomi dėl savo kūrybiškumo ir talentų, be to, mokydamiesi jie visiškai atitinka kino ir žiniasklaidos pramonės reikalavimus.

    • Antalya, Turkija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kompiuterių inžinerijos katedra ( Altinbas University siekia išmokyti studentus sukurti tvirtus inžinerijos pagrindus per bendrus inžinerijos disciplinos kursus ir tvirtus kompiuterių inžinerijos pagrindus per aparatinės įrangos, programinės įrangos ir taikomųjų programų kursus.

    • Istanbul, Turkija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turėdami tarptautinio viešbučių valdymo bakalauro laipsnį, esate kvalifikuoti eiti vadovaujančias pareigas tarptautinėje viešbučių ir turizmo pramonėje. Per šiuos 3 mokymosi metus Vatel studentai įgyja profesinių, teisinių, ekonominių ir fundamentalių savo srities kalbinių žinių, mokosi vadybos technikų ir vadovavimo komandai įgūdžių.

    • Diyarbakır, Turkija

    Profesinė gyvūnų mokslo prasmė yra gyvūnų gamybos inžinerija, ir tai yra mokslas, kurio tikslas - gauti ekonomiškų, sveikų, patikimų, kokybiškų gyvūninės kilmės produktų ir padidinti gyvūnų produkciją, gerinant ūkinių gyvūnų genetinę struktūrą ir aplinkos sąlygas. Vadovaujantis šiais principais, tarp Gyvūnų mokslo departamento veiklos rūšių yra mokymai ir mokslinių tyrimų įgyvendinimo studijos tokiomis temomis kaip ekonomiškai svarbių gyvūnų auginimas, veisimas, šėrimas, šėrimo technologija.

    • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Turkija

    Turkų, Anglų kalba

    Be kokybiškos darbo ir švietimo aplinkos studentams, turintiems akademinį ir administracinį personalą, akademikams, kurie prisidės prie mokslo nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu, ir absolventams, kurie gali mąstyti kritiškai, turėti socialinę atsakomybę ir turėti pažangių vadybos žinių.

    • 22 C, Turkija

    Anglų kalba, Turkų

    Inžinerijos fakultetas buvo įkurtas 1982 m. Edirne. Pirmasis mūsų fakultete įkurtas skyrius buvo Mechanikos inžinerijos katedra. Kompiuterių inžinerijos departamentas, Maisto inžinerijos skyrius ir Elektros-elektronikos inžinerijos skyrius kitais metais buvo įtraukti į fakultetą, nes mūsų fakultetas buvo patobulintas švietimo kokybės ir galimybių požiūriu. Šiuo metu fakultete dirba 91 akademinis personalas ir 25 administracijos darbuotojai.