Dietikos bakalauras
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Al Ain, Jungtiniai Arabų Emyratai
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
AED 2 500 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* per kredito valandą
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Medicinos ir sveikatos mokslų kolegijos siūloma suderinta dietetikos programa siekiama paruošti absolventus, kurie yra kompetentingi pradinio lygio dietologai. Programos misija yra parengti kompetentingus absolventus, kurie yra aukštos kvalifikacijos pradinio lygio dietologai, siekiant pagerinti JAE gyventojų mitybos gerovę ir sveikatą. Programos tikslai yra (1) paruošti absolventus būti kompetentingais, pradinio lygio dietologais, ir (2) parengti absolventus, kurie demonstruoja lyderystę ir įsipareigojimą teikti visuomenės darbą. Mitybos ir dietetikos akademijos (AND) Akreditavimo taryba dėl mitybos ir dietetikos (ACEND) yra suderinusi suderintą JAE dietetikos programą kaip užsienio dietologų švietimo programas (FDE). Rezultatų duomenis, įvertinančius programos tikslų pasiekimą, galima gauti paprašius. Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite toliau pateiktoje nuorodoje „Daugiau informacijos apie šią programą“ pateiktą studentų vadovą.
Programos uždaviniai
Tikslo numeris 1. Parengti absolventus būti kompetentingais pradinio lygio dietologais. Tikslai: a) 85% studentų programos reikalavimus įvykdys per 3,75 metus nuo įstojimo į CPD (150% leistino laiko). B) Ne mažiau kaip 60% absolventų, ieškančių darbo, įgis darbą jų pagrindiniai dalykai per 12 mėnesių nuo programos baigimo. c) JAE sveikatos priežiūros institucijos reikalauja, kad JAE koordinuotos dietetikos programos absolventai baigtų papildomą šešių mėnesių praktiką, kol galės dalyvauti egzaminuose. Aštuoniasdešimt procentų absolventų laikys JAE atestavimo egzaminą per dvylika mėnesių nuo šio praktiko pabaigos. d) JAE sveikatos priežiūros institucijos reikalauja, kad dietologijos absolventai išlaikytų licencijavimo egzaminą, kurį administruoja Sveikatos apsaugos ministerija - Abu Dabis, Sveikatos apsaugos ministerija arba Dubajaus sveikatos tarnyba. Per 5 metus 80% absolventų išlaikys dietologų licencijavimo egzaminą (Sveikatos departamentas - Abu Dabis arba lygiavertis) per vienerius metus nuo pirmojo bandymo. E) Mažiausiai 85% darbdavių atsakė į masto apklausas 1–5 (5 = puikiai) įvertins absolventus kaip 3 (patenkinamus) ar geriau įgis žinių, įgūdžių ir kompetencijų pradinio lygio praktikai. f) Mažiausiai 60% programos absolventų, ieškančių darbo, ras vietą klinikinė aplinka.
2 tikslas. Parengti abiturientus, kurie demonstruoja lyderystę ir atsidavimą bendruomenės tarnybai. Tikslai: a) Bent 50% absolventų apklausoje apie absolventus nurodys, kad per pastaruosius metus aktyviai dalyvavo bendruomenės veikloje. B) Per 5 metų laikotarpyje 60% absolventų bus aktyvūs profesinių asociacijų nariai per 12 mėnesių nuo studijų baigimo. c) Per 3 metų laikotarpį bent 80% darbdavių, atsakiusiųsi į apklausas, kurių skalė yra 1–5 (5 = puikūs), įvertins absolventus kaip 3 (patenkinamus) ar geresnius, kad įrodytų lyderystės įgūdžius.
Programos mokymosi rezultatai
Sėkmingai baigus šią programą, studentai galės:
- Pasirinkite programos kokybės ir (arba) klientų aptarnavimo kokybės rodiklius ir įvertinkite tikslų pasiekimą.
- Taikykite įrodymais pagrįstas gaires, sistemingas apžvalgas ir mokslinę literatūrą (pvz., Akademijos įrodymų analizės bibliotekos ir įrodymais pagrįstos mitybos praktikos gaires, „Cochrane“ sisteminių apžvalgų duomenų bazę ir JAV sveikatos ir žmonių paslaugų departamentą, Sveikatos priežiūros tyrimų ir kokybės agentūrą, Nacionalinės gairių informacijos centro informacijos apie mitybos procesą ir modelį bei kitas dietologų praktikos sritis.
- Pateisinkite programas, produktus, paslaugas ir priežiūrą naudodami tinkamus įrodymus ar duomenis.
- Įvertinkite kylančius mokslinius tyrimus, taikomus dietologijos praktikoje.
- Vykdyti mokslinių tyrimų projektus, naudojant tinkamus tyrimo metodus, etines procedūras ir statistinę analizę.
- Praktika laikantis galiojančių federalinių įstatymų ir valstijos įstatymų bei taisyklių, kai taikoma, ir laikantis akreditavimo standartų bei dietologijos praktikos ir dietologijos etikos kodekso.
- Parodykite profesionalius rašymo įgūdžius rengdami profesinę komunikaciją. CRD 2.3: suprojektuokite, įgyvendinkite ir įvertinkite pristatymus tikslinei auditorijai.
- Naudokite efektyvius švietimo ir konsultavimo įgūdžius, kad palengvintumėte elgesio pokyčius.
- Parodykite aktyvų dalyvavimą, komandinį darbą ir indėlį į grupės parametrus.
- Priskirkite pacientų priežiūros veiklą DTR ir (arba) pagalbiniam personalui.
- Nukreipkite klientus ir pacientus į kitus specialistus ir tarnybas, kai poreikiai viršija individualią praktikos sritį.
- Taikykite lyderystės įgūdžius norimiems rezultatams pasiekti.
- Dalyvauti profesinėse ir bendruomenės organizacijose.
- Užmegzkite bendradarbiavimo ryšius su kitais sveikatos priežiūros specialistais ir palaikymo personalu, kad būtų teikiamos veiksmingos mitybos paslaugos.
- Įrodykite profesinius požymius įvairiose organizacijos kultūrose.
- Atlikti savęs vertinimą, parengti tikslus ir uždavinius bei parengti profesinio tobulėjimo portfelio projektą, kaip apibrėžė Dietų registravimo komisija.
- Parodykite derybų įgūdžius.
- Įvertinkite asmenų, grupių ir populiacijų mitybos būklę įvairiose vietose, kur yra ar gali būti teikiama mitybos priežiūra.
- Diagnozuokite mitybos problemas ir sukurkite problemų, etiologiją, požymius ir simptomus (PES).
- Planuokite ir įgyvendinkite mitybos intervencijas, įtraukdami mitybos diagnozės prioritetus, formuluodami mitybos receptą, nustatydami tikslus ir pasirinkdami bei valdydami intervenciją.
- Stebėkite ir vertinkite problemas, etiologijas, požymius, simptomus ir intervencijų įtaką mitybos diagnozei.
- Išsami dokumentacija, atitinkanti profesines gaires, sveikatos priežiūros sistemų reikalaujamas gaires ir praktikos nustatymo reikalaujamas gaires.
- Ugdykite ir parodykite efektyvius įvairių formatų klinikinių ir klientų aptarnavimo įgūdžius.
- Kurkite ir pristatykite produktus, programas ar paslaugas, kurie skatina vartotojų sveikatą, sveikatingumą ir gyvenimo būdą.
- Pateikite pagarbius, mokslu pagrįstus atsakymus į vartotojų klausimus, susijusius su kylančiomis tendencijomis.
- Koordinuoti prekių ir paslaugų pirkimą, gamybą, platinimą ir aptarnavimą.
- Kurti ir vertinti priimtinumo ir prieinamumo receptus, receptus ir meniu, tenkinančius įvairių gyventojų, grupių ir asmenų kultūrinę įvairovę ir sveikatos poreikius.
- Dalyvauti valdant žmogiškuosius išteklius.
- Vykdyti su saugumu, saugumu ir sanitarija susijusias valdymo funkcijas, turinčias įtakos darbuotojams, klientams, pacientams, patalpoms ir maistui.
- Dalyvaukite viešosios politikos veikloje, įskaitant įstatymų leidybos ir reguliavimo iniciatyvas.
- Vykdykite klinikinės ir klientų aptarnavimo kokybės valdymo veiklą.
- Informacijai ir duomenims kurti, kaupti, gauti ir skleisti naudokite dabartinę informatikos technologiją.
- Analizuokite kokybės, finansinius ar produktyvumo duomenis ir parengkite intervencijos planą.
- Pasiūlykite ir naudokite praktikos tvarką, kad sumažintumėte atliekų kiekį ir apsaugotumėte aplinką.
- Atlikite produktų, programų ar paslaugų galimybių studijas atsižvelgdami į išlaidas ir naudą.
- Išanalizuokite finansinius duomenis, kad įvertintumėte išteklių panaudojimą.
- Parengti produkto, programos ar paslaugos tiekimo ar tobulinimo planą, į kurį būtų įtrauktas biudžetas, personalo poreikiai, įranga ir reikmenys.
- Dietinių dietų ir (arba) mitybos paslaugų kodas ir sąskaita siekiant kompensuoti paslaugas iš valstybinių ar privačių draudikų.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Dietetics
- Siena, Italija
Dietetics
- Warsaw, Lenkija
Žmogaus mitybos ir dietologijos bakalauras (HNDS)
- Las Cruces, Jungtinės Amerikos Valstijos