Gastronomijos ir kulinarijos menų bakalauras
Antalya Bilim University
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Antalya, Turkija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
8 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Apžvalga
Gastronomija ir kulinarinis menas apima meno ir kultūros filosofiją, taip pat yra valgymo-gėrimo mokslas. Kulinarijos menas, kuris ilgą laiką buvo tarp įvairių tarptautinių universitetų ir institutų programų, taip pat buvo pagrindinis dėmesys Turkijoje. Tam didelę įtaką turėjo tai, kad keičiasi kultūrinė struktūra ir turizmas yra sparčiausiai besivystantis Turkijos sektorius. Šiuo požiūriu „Gastronomijos ir kulinarijos meno“ tikslas yra mokyti virėjus, kurie galėtų pasiūlyti vietinės ir tarptautinės virtuvės pavyzdžių ir tapti kandidatais tapti virtuvės šefais ir maisto ir gėrimų sektoriaus vadovais. Tikimasi, kad jie taip pat prisidės prie kvalifikuotų ir išsilavinusių asmenų, reikalingų apgyvendinimo ir maisto bei gėrimų pramonėje, skaičiaus didinimo. Šie asmenys yra mokomi tobulinti savo bendravimo ir administracines žinias bei įgūdžius, ir jie paprastai atliks vaidmenis paslaugų pramonėje.
Išsilavinimas pagal tarptautinius standartus
Turint dar vieną pažangą Turkijos turizmo pramonėje, buvo sukurta hibridinė programa, peržiūrint žymiausių pasaulio universitetų turizmo programas ir atsižvelgiant į sektorių poreikius. Dabartinės knygos, kurias naudojo žymiausi pasaulio universitetai, yra peržiūrimos ir siūlomos mūsų studentams kaip pirminiai ir papildomi informacijos šaltiniai. Mūsų studentai turi galimybę analizuoti sektorių ir sujungti teoriją bei praktiką atlikdami namų darbus. Stažuodamiesi turizmo įmonėse, mokymo metu jie susipažįsta su šiomis įstaigomis. Jie taip pat nori atlikti savo stažuotes užsienyje.
Būdamas ABU Turizmo kolegijos studentas
Mūsų studentai atvyksta iš įvairių mūsų šalies miestų ir skirtingų pasaulio šalių ir sukuria nevienalytę ir turtingą aplinką. Pirmaisiais mūsų 4 metų mokymo laikotarpio metais daugiausia siūlomi verslo ir administravimo kursai; Taigi mūsų studentai turi įgyti žinių apie administravimą ir verslą. Kitame laikotarpyje, be teorinių gastronomijos ir kulinarijos menų kursų, mūsų studentai taikomuoju būdu sužinos apie įvairias virtuves visame pasaulyje. Paskutiniais akademinio mokymo metais mūsų studentai atlieka mokslinį tyrimą, naudodamiesi moksliniais metodais, kurie yra susiję su jų interesų sritimi. Šis tyrimas yra reikšmingas tiems, kurie norėtų tęsti magistrantūros studijas ar tobulėti šiame sektoriuje, nes tai suteikia įžvalgos identifikuojant problemas, ieškant sprendimų ir rengiant ataskaitas.
Informacija apie skyrių ir bendrosios sąlygos
Gastronomijos ir kulinarijos menų katedra rengia kursus anglų kalba. Mūsų studentai mokosi antrosios užsienio kalbos, kurią mokymosi metu teikia mūsų universitetas. Jie įgyja 240 ECTS kursų per 4 metus / 8 semestrus. Jie taip pat gali atlikti mažuosius ir dvigubuosius pagrindinius laipsnius.
Akademinis personalas
Teorinės žinios ir profesinė praktika turėtų būti teikiamos kartu su gerai suplanuota turizmo švietimo programa. Šiame kontekste mūsų akademinį personalą sudaro dėstytojai, turintys sektoriaus patirtį. Todėl mūsų mokytojai yra susipažinę su sektoriumi, palaiko ryšius su pramone ir kartais susitinka su sektoriaus atstovais, kad sudarytų aljansus. Be to, jie prisideda prie mokslo pasaulio mokslinėmis publikacijomis ir dalyvaudami konferencijose.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Enogastronomijos kalnų vietovėse bakalauras
- Bolzano, Italija
Kulinarijos ir gastronomijos mokslų bakalauro laipsnis
- Barcelona, Ispanija
Gastronomijos laipsnis
- Madrid, Ispanija