Gastronomijos laipsnis
Universidad CEU - Cardenal Herrera
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Valencia, Ispanija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 12 670 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Gastronomijos ir kulinarijos vadybos universiteto centras („Gasma“) yra universiteto mokymo, tyrimų ir inovacijų centras, kurio tikslas - unikaliu požiūriu plėtoti gastronomijos sektorių. 2014 metų rugsėjį „Gasma“ duris atvers kaip pirmoji Ispanijos švietimo įstaiga, sujungusi gastronomiją ir kulinarijos vadybą.
„Gasma“ miestelis turi dinamišką tarptautinę perspektyvą ir nori puoselėti gastronominę aplinką, kurios nevaržo fizinės klasės ribos. Universitetas sveikina pareiškėjus iš užsienio ir skatina studentus atlikti praktiką tarptautinėse įmonėse. Anglų kalba yra esminė diplomo kvalifikacijos dalis.
„Gasma“ akademiškai remia CEU-Cardenal Herrera universitetą-instituciją, turinčią daugiau nei 40 metų patirtį ir turinčią daugybę miestelių visame Valensijos regione.
Gastronomijos bakalauro laipsnis yra nuodugnaus socialinio, kultūrinio ir verslo tyrimo, skirto dabartinei kulinarinės praktikos situacijai ir kaip ji vystėsi gastronomine ir komercine prasme, rezultatas. Pagrindinės tyrimo išvados buvo tokios:
- Didėja tendencija, kad gastronomijos sektoriuje reikalaujama profesinės kvalifikacijos. Šis profesionalus požiūris reiškia, kad dabar reikia mokytis daugelyje susijusių techninių sričių.
- Šiais laikais į gastronomiją reikia žiūrėti iš perspektyvos, kuri neapsiriboja maisto ruošimo praktika. Tai reiškia, kad dabar reikia tinkamos mokymosi aplinkos, kuri galėtų sėkmingai derinti gastronomiją ir verslą, maisto gaminimą ir investicijų grąžą.
- Vystantis gastronomijai, buvo įtraukta daugybė mokslinių ir techninių klausimų, kurie tik prieš kelerius metus neturėjo nieko bendra su maisto gaminimu kaip profesija. Turime praplėsti būsimų specialistų mokymo horizontus, kad galėtume juos aprūpinti priemonėmis ir žiniomis, kurių jiems reikia, kad MTTP+i įtrauktų į gastronomijos lygtį kaip konkurencinį veiksnį jų praktikoje.
Studijų programa
Gastronomijos laipsnis siekia suteikti studentams žinių, įgūdžių ir gebėjimų, kurie leis jiems pasiekti meistriškumo gastronomijos srityje kartu su kulinarijos valdymu.
- Gastronomija. Perduoti žinias apie maisto produktą ir kulinarijos būdus, nuodugniai pažvelgti į maisto produktų ir gėrimų prigimtį, kilmę ir atsekamumą bei jų procesus reglamentuojančius principus. Žaliavų kokybės ir saugos, maisto ruošimo ir laikymo, kulinarinių technikų ir procesų bei sveikos mitybos disciplinų mokymas.
- Verslo valdymas. Taikant praktinį, taikomąjį požiūrį į svetingumo verslą, siekiant suteikti studentams įrankius, kurių jiems reikia norint sukurti tvirtus verslo projektus ir apsaugoti savo finansinį gyvybingumą. Studentai įgis žinių apie rinką ir jos veikimą. Kursas apima kitas temas, kuriose pritaikomos apskaitos ir finansų žinios, reikalingos sėkmingam įmonės valdymui.
- Kalbos. Šio sektoriaus augimas tarptautinėje rinkoje ir patrauklios perspektyvos perkelti verslo projektus į tarptautinį lygmenį skatina didelį dėmesį skirti anglų kalbai, kaip kasdienei darbo kalbai mūsų studentams, kurie turi galimybę praktikuoti savo kalbos įgūdžius seminaruose. , vadovaujamas darbas, bibliografinės paieškos ir kt. Nemažai specialių užsiėmimų ir užsiėmimų taip pat vyksta anglų kalba.
- Šis laipsnis apima dalykus, susijusius su kūrybiškumu, dizainu ir meno tendencijomis. Šios pagrindinės žinios suteikia studentams galimybę aktyviai dalyvauti projektuose, susijusiuose su interjero dekoravimu ir tvarkymu, taip pat sukurti savo išskirtinę išvaizdą maisto pateikimo ir interjero dekoravimo požiūriu.
Programos rezultatas
Mūsų tikslas yra parengti profesionalus, kurie specializuojasi kulinarijos technikoje ir gerai kvalifikuoti vadovauti svetingumo įstaigoms tiek šioje šalyje, tiek užsienyje. Tai ne tik būsimų virėjų visapusis mokymas, bet ir mūsų tikslas – praturtinti ir ugdyti jų profesinius talentus bei suteikti jiems galimybę kurti ir valdyti gastronomijos verslą visame svetingumo asortimente. Mes mokome savo studentus, kad jie pasiektų aukščiausią lygį, kurdami profesionalus, kurie žino, kaip kurti verslo planus ir įdiegti procesus, kad savo tiksliniams klientams būtų teikiamos tinkamos paslaugos.