Kulinarijos ir maisto mokslo bakalauras
Cincinnati State
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Cincinnati, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Susisiekti su mokykla
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Įvadas
Kulinarijos ir maisto mokslo bakalauro laipsnis paruošia studentus prisijungti prie maisto pramonės kaip pradinio lygio maisto mokslininkai ir technologai arba įeiti į susijusias profesines sritis, įskaitant produktų tyrimus ir plėtrą, kokybės kontrolę ir maisto saugą, norminių aktų laikymąsi, maisto gamybos priežiūrą ir specialių ingredientų pardavimas.
Per pirmuosius dvejus bakalauro studijų metus studentai daugiausia dėmesio skiria kulinarijos meno pagrindams. Studentai tobulina savo įgūdžius Vidurio Vakarų kulinarijos instituto moderniausiose kulinarijos ir kepimo laboratorijose, prižiūrint dėstytojams, turintiems profesinės patirties.
Trečiais ir ketvirtais metais studentai plečia kulinarijos ir maisto mokslo įgūdžius. Aukštesnio lygio kursai apima maisto ingredientų funkcionalumą, maisto produktų dizainą ir plėtrą, jutimo vertinimą ir testavimą, maisto mikrobiologiją ir kitą pasirengimą profesinei karjerai.
Kiekvienais bakalauro programos metais studentai dalyvauja patirtiniame mokymesi per kooperacinį švietimą.
Studentai, norintys pervesti kreditą į Cincinnati State už kitoje įstaigoje atliktus kulinarinius kursinius darbus, turi susitikti su programos pirmininku. Kursų perkėlimo kreditas gali būti ribotas, atsižvelgiant į programos akreditaciją ir studentų sėkmę atlikus ankstesnius kulinarinius kursinius darbus.