Maisto mokslų bakalauras
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Al Ain, Jungtiniai Arabų Emyratai
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
AED 2 500 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* per kredito valandą
Įvadas
Maisto mokslas yra susijęs su mokslo ir technologijų taikymu gaminant, gaminant, perdirbant, pakuojant ir platinant saugų ir aukštos kokybės maistingą maistą. Maisto mokslo bakalauro programa yra akredituota Maisto technologų instituto (IFT), JAV. Studentai, įstoję į šią programą, mokysis penkiose pagrindinėse maisto mokslo disciplinose: Maisto chemija ir analizė, Maisto sauga ir mikrobiologija, Maisto perdirbimas ir inžinerija, Taikomojo maisto mokslas ir Sėkmės įgūdžiai. Šios programos absolventai geba atlikti fizikines ir chemines maisto produktų analizes, apibūdinti kokybės ir saugos charakteristikas bei taikyti skirtingas perdirbimo technologijas gamindami ir užtikrindami saugų ir aukštos kokybės maistą.
Programos uždaviniai
- Suteikti studentams pažangių žinių maisto mokslo ir susijusiose srityse.
- Mokyti studentus atlikti pagrindinius ir taikomuosius tyrimus, kurie suteikia pagrindines ir taikomąsias žinias apie maisto mokslą ir atsižvelgia į maisto technologų profesijos atstovus ir maisto pramonės suinteresuotuosius subjektus.
- Išmokyti studentus įgyti aukštą kompetencijos ir gebėjimų lygį, įskaitant kelių užduočių atlikimo ir bendravimo įgūdžius.
- Parūpinkite absolventams organizavimo ir komandinio darbo kompetenciją, mintis apie etinius, socialinius klausimus ir pagarbą įvairovei.
- Suteikti studentams geresnį nacionalinio ir pasaulinio maisto sektoriaus supratimą ir paruošti juos sėkmingai dirbti įvairiose vyriausybinėse ir nevyriausybinėse maisto kontrolės ir įstatymų leidybos institucijose bei pramonės ir komercinėje aplinkoje maisto sektoriuje.
- Suteikite studentams gebėjimų kritiškai mąstyti, mokytis visą gyvenimą ir vadovauti.
Programos mokymosi rezultatai
Sėkmingai baigus šią programą, studentai galės:
- Paaiškinkite pagrindinius maisto mokslo principus ir jo tarpdisciplininę taikymo sritį.
- Apibūdinkite fizines, chemines ir biologines maisto savybes ir jų poveikį maisto saugai bei jutimo ir mitybos kokybei.
- Taikykite analizės metodus, kad apibūdintumėte sudėtį ir nustatytumėte fizinius, cheminius ir biologinius maisto produktų pokyčius.
- Paaiškinkite maisto perdirbimo, inžinerijos, konservavimo, pakavimo ir laikymo poveikį maisto saugai ir kokybei.
- Nustatykite maisto įstatymų ir kitų teisės aktų svarbą užtikrinant maisto produktų saugą ir kokybę.
- Atlikite taikomuosius tyrimus ir naudokite statistines priemones eksperimento planavimui ir duomenų analizei.
- Taikykite įgytas žinias realiose situacijose maisto sistemose, komponentuose, produktuose ir procesuose.
- Taikykite kritinį mąstymą ir nuolatinį mokymąsi spręsdami profesines problemas.
- Efektyviai bendraukite tiek žodžiu, tiek raštu.
- Ugdykite organizacinius, komandinio darbo ir lyderystės įgūdžius.
- Parodykite profesinius įgūdžius ir mintis apie etinius, socialinius, vientisumo ir pagarbos įvairovei.
- Parodykite pasirengimą tęsti reflektyvią praktiką ir mokymąsi visą gyvenimą, susijusius su maisto mokslo karjera.