Maisto sistemos bakalauras: vadyba, tvarumas ir technologijos
University of Parma
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Parma, Italija
Kalbų studijos
Italų kalba
Studijų formatas
Sumaišytas, Stovykloje
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės, Ištęstinės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Įvadas
Tiksliau, kursų mokymai yra skirti aprūpinti studentus daugiafunkcinėmis kompetencijomis, kurios derina tiekimo grandinės ir sektoriaus ekonomikos bei verslo valdymo įgūdžių supratimą su maisto produktų gamybos ir išsaugojimo technologinėmis žiniomis, taip pat aplinkos tvarumu. Rezultatas - tarpdisciplininis studijų planas, orientuotas į metodinius aspektus ir pagrindinius įgūdžius, kurie ir toliau bus naudingi ateityje.
Programa suteikia studentams metodus ir priemones, kurių reikia analizuojant ir valdant žemės ūkio maisto įmonių ir institucijų, pavyzdžiui, maisto gamybos ir perdirbimo įmonių, firminių firmų ir kooperatyvų, apsaugos konsorciumų (ty SKVN), šiuolaikinių mažmeninių platintojų, „HoReCa“, strategijas. verslo įmonėms, kokybės sertifikavimo įmonėms ir toms įmonėms, kurios reklamuoja žemės ūkio maisto produktus Italijoje ir užsienyje.
Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos bakalauro studijų programa yra suskirstyta į tris konkrečius švietimo kelius: pirmasis orientuojasi į dalykus, susijusius su tvarumu; antroji - su maisto mokslu ir technologijomis susijusiomis temomis, o trečioji derina aplinkos tvarumą su maisto technologijomis, nagrinėdama tas sritis, kurios susijusios su šiuolaikiniu bioekonomistu. Todėl studentams siūloma daugybė galimybių; kiekvienas gali suteikti jiems įgūdžių rinkinį, leidžiantį jiems žengti tiesiai į svarbiausias pozicijas žemės ūkio maisto pramonėje arba magistro laipsnio programoje.
Konkretūs ugdymo tikslai gali skirtis, tačiau jie turi bendrą vardiklį. Tiesą sakant, jie visi yra pagrįsti tinkamu metodiniu mokymu ir priemonėmis, reikalingomis sėkmingai valdyti verslą.
Priėmimo sąlygos
Instrukcija studentams iš Italijos ir ES piliečių .
Studijų programa
Maisto sistemos: tvarumas, vadyba ir technologijos bakalauro studijų programa suskirstyta į tris konkrečias mokymosi kryptis: pirmoji orientuota į dalykus, susijusius su tvarumu; antroji – su maisto mokslu ir technologijomis susijusiomis temomis, o trečioji – aplinkos tvarumą derina su maisto technologijomis, nagrinėdama su šiuolaikiniu bioekonomistu susijusias temas. Todėl studentams siūloma daugybė pasirinkimų; kiekvienas gali suteikti jiems įgūdžių rinkinį, leidžiantį jiems žengti tiesiai į pagrindinę poziciją žemės ūkio maisto pramonės arba magistro studijų programoje.
Konkretūs ugdymo tikslai gali skirtis, tačiau juos sieja bendras vardiklis. Tiesą sakant, visi jie yra pagrįsti patikimu metodiniu mokymu ir priemonėmis, reikalingomis sėkmingam verslo valdymui.
Konkrečiau, kurso mokymas yra skirtas suteikti studentams tarpfunkcinių kompetencijų, kurios sujungia tiekimo grandinės ir sektoriaus ekonomikos ir verslo valdymo įgūdžių supratimą su technologinėmis žiniomis, susijusiomis su maisto tiekimo gamyba ir konservavimu, taip pat aplinkos tvarumu. Rezultatas – tarpdisciplininis studijų planas, orientuotas į metodinius aspektus ir pagrindinius įgūdžius, kurie ir toliau pravers ateityje.
Priėmimai
Programos rezultatas
Programa suteikia studentams metodus ir įrankius, reikalingus analizuoti ir valdyti žemės ūkio maisto verslo įmonių ir institucijų strategijas, pavyzdžiui, maisto gamybos ir perdirbimo įmonės, firminės įmonės ir kooperatyvai, apsaugos konsorciumai (ty SKVN), modernūs mažmeniniai platintojai, HoReCa. įmonės, kokybės sertifikavimo įmonės ir įmonės, reklamuojančios žemės ūkio maisto produktus Italijoje ir užsienyje.