Mokslo bakalauras su pagyrimu maisto moksle
University of Alberta
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Edmonton, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kodėl verta studijuoti maisto mokslus? (Pagyrimai)
Maisto mokslo apdovanojimų programa yra specializuota, moksliniais tyrimais pagrįsta programa, nagrinėjanti tokias temas kaip maisto mikrobiologija, klinikinė mityba ir maisto patogenai. Ši programa paruošia jus magistrantūros studijoms arba karjerai maisto pramonėje, moksliniams tyrimams, taikomiesiems tyrimams ir produktų kūrimui privačiame ir viešajame sektoriuose.
Kodėl verta rinktis bakalauro diplomą?
Žemės ūkio, gyvybės ir aplinkos mokslų fakulteto bakalauro laipsnio programa yra labiau specializuotas ir reikalauja daug mokslinių tyrimų, ir tai yra geras pasirinkimas pasirengti magistrantūros studijoms mitybos ar maisto mokslo srityse. Tam reikia aukštesnio lygio akademinių pasiekimų tiek priėmimo, tiek nuolatinio darbo metu.
Priėmimai
KARJEROS GALIMYBĖS
Galimos karjeros galimybės
- Patarėjas ryšiams su bendruomene
- Aplinkos apsaugos / vietinių santykių patarėjas
- Aplinkosaugos švietimo specialistė
- Tvarumo koordinatorius
Studentų atsiliepimai
English Language Requirements
Patvirtinkite savo anglų kalbos žinias atlikdami „Duolingo“ anglų kalbos testą! DET yra patogus, greitas ir prieinamas internetinis anglų kalbos testas, priimtas daugiau nei 4000 universitetų (tokių kaip šis) visame pasaulyje.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto mokslo ir technologijos bakalauras
- Las Cruces, Jungtinės Amerikos Valstijos
Inžinerijos bakalauro studijų programa, žemės ūkio maisto inžinerija
- Seinäjoki, Suomija
Maisto verslo vadybos ir rinkodaros bakalauro apdovanojimai
- Newcastle upon Tyne, Jungtinė Karalystė