Pirmas kursas Italijos universitetinio lygio "mokslo bakalauras", skirta Mokslo ir kulinarinio meno, kuris sujungia techninius įgūdžius ir mokslo įgūdžius, reikalingus tokio lygio virėju. Kulinarinio meno ir maisto mokslas sužinojo studento, kad ji virėja paruošti ir kūrybingi galėtų realizuoti pikantiški patiekalai, sveikas ir puikiai iš jutimo ir mitybos požiūriu. Virėjai su šių funkcijų dirbti iš geriausių restoranų, arba guli maitinimo pramonėje atliekamų tyrimų virtuvės, tampa:

  1. Vykdantysis direktorius,
  2. Maisto konsultantas,
  3. Savininkas virėja restorano,
  4. Valdiklis tiekimo pramonės,
  5. Žyniuonis Moksliniai tyrimai ir vystymas maisto produktai,
  6. Mokytojas virtuvės ir gastronomijos mokslų privačiose mokyklose.

Praktinis kursas akademinės ir mokslo pjovimo įtraukiamas meno ir kulinarijos tyrimus, kaip siūloma kitų svarbių tarptautinių mokyklų; naujas kursas virimo mokyklų ir Italijos gastronomijos išduodančios bakalauro laipsnį, lygiaverčių Italijos Laurea trienalė, papildyti du mėnesius stažuotis į didelę restoranas coquis grandinės pasaulyje.

Priėmimo sąlygos

  • Jis baigė vidurinę mokyklą, viešbučio mokykloje ar gimnazijoje
  • motyvacinis pokalbis į įvairaus laipsnio atveju
  • Laiškas motyvacijos mokytis ir karjeros kulinarijos pramonės

Studijų planas

Baigę kursą studentai mokosi mokslinius energijos bazes, istorijos Italijos, Europos ir tarptautinė, derinant mokslo žinias tarpdisciplininio būdu. Tiria Mikrobiologijos chemija, biochemija, mokslas mityba, bet ir istorija, antropologija ir sociologija Maisto, skirta teorinių dalykų beveik kulinarijos laboratorinius situacijas, kurios sudaro apie 2/3 kurso valandų.

  • Jie pateikiami švietimo apsilankymų gyvulininkystės ūkių, pieninėse su degustacija produktų, ne pagrindinėse rinkose Romoje.
  • Kursas apima dviejų mėnesių stažuotės.
  • Žinoma, yra atliekami bendradarbiaujant su Slow Food susiję aspektai teritorijoje FIS (Italijos someljė Foundation), su universitetu "Tor Vergata, dėl klausimų, susijusių su maisto mokslo mokslo.

Pirmaisiais metais

  • Pagrindai Maisto mokslo, 6 ECTS kreditai
  • Antropologija ir antropologija maisto, 4,5
  • Mokslas mitybos ir dietologijos, 6
  • RVASVT, sanitarijos ir maisto saugos, 3
  • Laboratorija kulinarinio mokslo I: dinamika, temperatūra ir fizikinės savybės patiekalų, 10,5
  • Žemės ūkio ir maisto gamybos sistema, 6 ECTS kreditai
  • Istorija Italų virtuvė, 4,5
  • Mokslas Skonio ir suvokimas, 6
  • Kulinarijos įranga, medžiagos ir metodai, 6
  • Laboratorija kulinarinio mokslo II: principai Pagrindiniai preparatų, 7,5

antrus metus

  • Laboratorija kulinarinio mokslo III: principai kompleksiniai preparatai, 9 ECTS kreditai
  • Funkcionalumas ingredientų: nuoseklumas vystymąsi, stabilumą ir tekstūra vystymąsi, stabilumą, ir rezultatai kvapai, 7.5
  • Anglų kalba kreipėsi į virtuvės I, 4,5
  • Fromagerie: Techninė ir gamyba, 4.5
  • Istorija europietiškos virtuvės, 4.5
  • Orkaitės ir Konditerijos principai ir programos, 6
  • Istorija virtuvės ir Azijos Amerikos, 4.5
  • Vyno I: Sutarčių principai, 4,5
  • Maisto Rinkodara ir programos, 6
  • Mokslas laboratorija IV Maitinimas: mokslinio įvertinimo Tradicinė virtuvė, 9

trečius metus

  • Laboratorija kulinarinio mokslo V: mokslinių tyrimų ir plėtros preparatų, 9
  • Tyrimai rengimo temperatūros, 6
  • Anglų kalba kreipėsi į Virtuvė II, 4.5
  • Enology II: Sujungiant maisto ir vyno, 4.5
  • Etapas, 6 ECTS kreditai (du mėnesiai, aštuonias valandas per dieną, 40 darbo valandų per savaitę)
  • Profesinės raidos virėjas, 6
  • Laboratorija kulinarinio mokslo VI: Mokslinis vertinimas Šiuolaikinio virtuvė, 7,5
  • Meniu: Dizainas ir kūrimas, 6

darbas

Kartu su bakalauro laipsnis bet kuriuo atveju palaikė tezę, jis bus išleistas RVASVT sertifikatą reikia dirbti kulinarijos srityje.

Kiekvienas kursas dalyvis turi galimybę mokytis trejų metų tyrimo, susijusio su Enogastronomija specialistų coquis, kurie pagal mokinių pažangos gali palengvinti jų patekimą į darbo pasaulį per dėka "coquis tinklas" ir kontaktai su sektoriaus įmonių, kurios mano, kad Italijos virtuvė universitetas atskaitos taškas paieškos ir atrankos kvalifikuotų darbuotojų.

profesoriai

Fakultete yra sudarytas iš specialistų, maisto ir vyno sektoriuje, mokslininkai, profesionalūs virėjai Michelin išrinktieji virėja. Mokytojų komanda organizavo direktoriaus studijų coquis Angelo Troiani, virėjas restorano "Il Convivio Troiani" Romoje.

sėdynė

Teoriniai ir praktiniai veikla vykdoma būstinėje Via Flaminia 575, 00191 Roma. Sėdynė coquis yra įrengta moderni technologiškai įrengti kabinetai. Seminarai yra skirti kaip ir restorane virtuvė, su dideliais rašomojo stalo darbe ir užbaigti su karšto ir šalto linijas.

Programa mokoma:
  • Italų
Šis kursas yra Campus based
Start Date
Spal. 2019
Duration
3 metų
Dieninės
Price
11,200 EUR
- Metinis kaina
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Spal. 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas

Spal. 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date