
Bakalauro studijos in
Kulinarijos menų ir verslumo bakalauras
FERRANDI Paris

Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Paris, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 14 500 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Ši kompetencijos programa sujungia valdymo įgūdžius ir technines žinias. Vykdydami šią programą galėsite siekti savo aistros bet kurioje pasaulio vietoje!
Tikslai
- Apibrėžti ir suprasti pagrindines verslo valdymo sąvokas ir pagrindinius įrankius.
- Naudokite šias koncepcijas ir įrankius, kad sudarytumėte nuoseklų ir socialiai atsakingą verslo planą.
- Įvaldykite kulinarijos pagrindus ir metodus.
- Išnaudokite visas technologijas, kad pasiūlytumėte naujus kulinarinius kūrinius.
- Žinokite, kaip pagarbiai ir efektyviai dirbti komandoje, kad ir koks būtų vaidmuo, pritaikydamas savo vadovo poziciją.
- Pritaikyti, analizuoti ir koreguoti operatyvinį ir santykinį elgesį pagal situaciją.
- Įvaldykite profesijos kodus, kad galėtumėte nuo jų išsivaduoti.
- Supraskite savo, kaip profesionalo, vietą ir pareigas, ypač tvarios verslo plėtros požiūriu.
Priėmimai
Studijų programa
1 metai
- Kulinarijos pagrindai
- Administracinis ir apskaitos valdymas
- Valdymas ir streso valdymas
- Rinkodara
- Anglų
2 metai
- Kulinarijos pagrindai ir kūrybiškumas
- Someljė
- Finansai
- Verslumas
- Įstatymas
- Vadyba ir personalas
- Rinkodara
- Anglų
3 metai
- Verslo finansai
- Vadyba ir vadovavimas
- Rinkodara ir inovacijos
- Verslumas ir verslas
- Verslo žaidimas
- CSR (įmonės socialinė atsakomybė)
- Sukurkite visą verslo planą su realiu įgyvendinimu mūsų taikomųjų programų restorane
Mokymosi metodai
- Pagalba ieškant stažuotės (karjeros centras)
- Teoriniai kursai ir praktiniai darbai
- Demonstracijos ir profesionalios intervencijos
- Viktorinos, vaidmenų žaidimai, iššūkiai, grupiniai projektai, asmeninis tiriamasis darbas
- Profesinė situacija švietimo platformų lygmeniu, atvejų analizė
- Verslo plano kūrimas
Dažnumas
Privalomos stažuotės Prancūzijoje ir užsienyje (nuo 3 iki 4 mėnesių pirmame kurse ir nuo 5 iki 6 mėnesių antrajame ir trečiame kurse)
Programos rezultatas
- Diplomo turėtojas gali užimti įvairias pareigas restorane: virėjo, konditerijos šefo, restorano vadovo arba butikuose/tinkluose (gamybos vadovas, pardavimų vadovas, direktoriaus franšizė) ...
- Jis gali dirbti restorano operatoriumi arba vykdyti šias profesijas: viešbučių/restoranų plėtros/žemės ūkio maisto pramonės projektų vadovas, kulinarijos konsultantas, namų virėjas, renginių organizatorius.
- Po kelerių metų patirties jis gali prisiimti atsakomybę už vieną ar daugiau įstaigų, taip pat integruoti bendrą grupės valdymą.
Programos mokestis už mokslą
KARJEROS GALIMYBĖS
Tęskite savo studijas su magistrantūra FERRANDI Paris
Svetingumo vadybos mokslų magistras FERRANDI Paris
Šis aukšto lygio mokymas skirtas studentams, norintiems užimti pagrindines pareigas svetingumo sektoriuje, pavyzdžiui, pajamų vadybininko, apgyvendinimo direktoriaus, operacijų direktoriaus, o vidutinės trukmės laikotarpiu – bendrąsias vadovaujamas pareigas tarptautinėse grupėse ar nepriklausomose struktūrose Prancūzijoje ar tarptautiniu mastu.