Ferrieres bakalauras
Ferrières
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Ferrières-en-Brie, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Prancūzų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 1 000 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2024
Įvadas
Ferrieres parengiamieji kursai suteikia dvejų metų bendrą pagrindinę programą visose svetingumo srityse (1, 2, 3, 4 semestrai). Tai leidžia studentams tapti efektyviais asmenimis, galinčiais praktiškai pritaikyti prabangos, maisto ir gėrimų bei svetingumo pramonei būdingus pagrindus, metodus ir elgesį.
Tikslas
- 1-ieji Ferrieres parengiamojo ciklo metai
- Įgykite veiklos pagrindus, minkštus įgūdžius ir greitai sukurkite gebėjimus įgyvendinti standartinius metodus ir elgesį, būdingą prabangos įmonėms.
- 2 metai Ferrieres parengiamieji kursai
- Ugdykite mokinių savarankiškumą ir gebėjimą prisitaikyti prie bet kokio daugiakultūrio konteksto.
Ferrieres bakalauro studijų trukmė yra 3 metai. Jis skirtas studentams, kurie pasirenka iš karto pasiruošti darbo vietai.
5 ir 6 semestrai praplečia studentų praktinius įgūdžius ir leidžia geriau atlikti operatyvines pareigas bei atlikti daugiau pareigų komandoje.
- 3 metai Ferrieres bakalauro
- Pagrindinės krypties pasirinkimas ir įėjimas į verslo pasaulį.
Ugdymo metodas
Ferrieres bendradarbiauja su kiekvienu mokiniu taikydamas teigiamą mokymosi metodą ir filosofiją, kurioje daugiau dėmesio skiriama griežtumui nei sąmoningumui.
Ferrieres yra ne tik mokykla: tai unikali švietimo bendruomenė, kurioje dalyvauja mokytojai, verslininkai, mokslininkai, profesionalai ir treneriai.
Ferrieres daugiausia dėmesio skiria emocijoms, įsipareigojimui, santykiams, tikslingumui, našumui ir gyvybingumui ir siūlo unikalią ekosistemą, leidžiančią studentams tobulinti savo minkštuosius įgūdžius studijų metu.
Ferrieres vadovauja, ugdo, inicijuoja, veda į priekį ir instruktuoja kiekvieną studentą, leisdamas kiekvienam iš jų nukreipti savo sėkmę tinkama linkme, remdamasis savo keliu, siūlomomis paskaitomis ir seminarais bei kursinių darbų raida.
Akredituotas 6 lygis Prancūzijos nacionaliniame profesinių sertifikatų kataloge – RNCP
Programa
1-ieji Ferrieres parengiamojo ciklo metai
- Maisto ir gėrimų modulis
- Svetingumo kursai vyksta anglų kalba
- Įmonė ir jos aplinka
- Žmonijos mokslas – savimonė
- Kultūra ir bendravimas – kalbos
- Pagreitinto profesionalumo programa
2-ieji Ferrieres parengiamojo ciklo metai
- Maisto ir gėrimų kultūra
- Svetingumo kultūra
- Prabangi kultūra
- Įmonių kultūros skaitmeniniame amžiuje
- Kultūra ir bendravimas – kalbos
- Pagreitinto profesionalumo programa
- Praktika
3 metai
- Humanitariniai mokslai – „mes“
- Kultūra ir bendravimas – kalbos
- PAP – pagreitinto profesionalumo programa
Dalykų sritys
- Kulinarijos menas / Virtuvė
- Kulinarijos menas / Konditerijos gaminiai
- Somellerie
- Kambarių padalijimas / Namų tvarkytoja
- Maistas ir gėrimai /Maître d'Hôtel
- Front Office / Registratūra
Išsami informacija apie kursą
- Tobulumo kultūros įgijimas
- Pagrindiniai įgūdžiai
- Kultūriniai įgūdžiai
- Tarpasmeniniai įgūdžiai
- Profesionali patirtis tobulumo srityje
- Projektai – Susitikimai – meistriškumo kursai
- Į meistriškumą orientuotų disciplinų išmanymas
Priėmimai
Jei norite pretenduoti į bakalauro studijas, maloniai kviečiame susikurti savo profilį internete ir įkelti šiuos dokumentus:
- Tavo reziumė
- Motyvacinis laiškas
- Jūsų asmens tapatybės dokumento arba paso kopija
- 11 metų nuorašas arba įrašai
- Kalbos sertifikatas (neprivaloma)