Prekybos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu / komercijos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu (jungimas)
George Brown College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Toronto, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
5 - 8 semesters
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 21 905 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* buitinis mokslas | 18 190 USD už tarptautinį mokslą. Visi mokesčiai gali būti keičiami be įspėjimo
Įvadas
Mūsų įsipareigojimas būti viena geriausių Kanados kulinarijos mokyklų įkvėpė pradėti vienintelį ketverių metų trukmės kulinarijos vadybos bakalauro laipsnį Kanadoje. Sukurkite žinias ir metodus, reikalingus norint sėkmingai dirbti virėju, kulinarijos vadovu ar verslininku mūsų kulinarijos vadybos studijų programoje. Derindami teorinį ir praktinį išsilavinimą, studentai įgis įgūdžių ir žinių, kad pasiektų sėkmingą karjerą šiandienos kulinarijos ir maisto pramonėje. Esame įsitvirtinę Kanados kulinarijos pramonės širdyje, turinčios pasaulinį aprėptį ir įtaką.
Prekybos bakalauro diplomas (kulinarijos vadyba) patenkina pramonės poreikius, rengdamas studentus, turinčius pagyrimu lygių žinių gylį ir platumą, komercijos bakalauro laipsnį, kurio specializacija yra kulinarijos valdymas. Derinant komercijos, kulinarijos, maisto studijas ir stažuotės patirtį, ši studijų programa paruošia absolventus virtuvės, operacijų valdymo, maisto vystymo ar verslininko pareigoms. Per mūsų kulinarijos vadybos kursus studentai supras aštuonias pagrindines sritis:
- Kulinarijos įgūdžiai
- Kulinarijos teorija
- Apskaita ir finansai
- Rinkodara ir komunikacija
- Žmogiškieji ištekliai ir rizikos valdymas
- Specializuotas verslas
- Tyrimas
- Bendrosios žinios (liberalizmo studijos)
Sujungimo variantas
Tiltas Pathway į Prekybos bakalauro garbės (kulinarijos vadybos) programą yra specialiai sukurtas kulinarijos vadybos diplomų programų absolventams. Šių diplomų programų absolventai gali turėti teisę įstoti į trečiuosius studijų metus, sėkmingai baigę šešis tilto kursus.
Jūsų mokymosi parinktys
Dalyvaukite unikaliame ir tvirtame mokyme. George'as Brownas dirba su darbdaviais ir pramonės partneriais, kad nustatytų galimas darbo patirties galimybes. Studentai taip pat primygtinai raginami siekti savarankiško pramonės darbo patirties, kuri, jų nuomone, suteiks jiems vertingos mokymosi patirties ir atitiks programos mokymosi rezultatus. Ši vertinga darbo patirtis savo ruožtu gali būti įtraukta į jūsų gyvenimo aprašymą.
Be formalesnės darbo patirties, George Brown College stengiasi suteikti mokymosi galimybių, susijusių su realiais iššūkiais ir klientais.
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Stipendijos tarptautiniams studentams George Brown College paprastai yra programos apdovanojimai, pagrįsti studentų akademiniais rezultatais (ir kitais kriterijais) George Brown College nuo akademinės programos pradžios.
Studijų programa
Būtini kursai
1 semestras | 2 semestras |
|
|
Planuojama tarp 2 ir 3 semestro | |
| |
3 semestras | 4 semestras |
|
|
5 semestras | 6 semestras |
|
|
Planuojama tarp 6 ir 7 semestro | |
| |
7 semestras | 8 semestras |
|
|
* septynių savaičių kursas
Sujungimo parinktis
4 semestras | 5 semestras | 6 semestras |
|
|
|
Planuojama tarp 6 ir 7 semestro | ||
| ||
7 semestras | 8 semestras | |
|
|
Programos rezultatas
Absolventas įrodo gebėjimą:
- Atskirkite ir taikykite dabartinę pramonės ir stipendijų praktiką, susijusią su apskaita, rinkodara, klientų aptarnavimu, žmogiškaisiais ištekliais, tiekimo grandinės valdymu, sveikata ir sauga, sąnaudomis ir kainodara, svetingumu ir rizikos valdymu.
- Nustatyti, įvertinti ir (arba) taikyti įvairius metodus, įgūdžius, priemones ir sistemas, naudojamus įvairiose su kulinarijos praktika ir studijomis susijusiose disciplinose.
- Tyrinėkite ir analizuokite visuomenės, aplinkos, kultūros, ekonominius, kulinarinius ir (arba) rinkos poreikius vietos, regioniniu ir tarptautiniu lygiu.
- Veiksmingai bendradarbiaukite kaip įvairios kulinarijos valdymo komandos dalis, kad sukurtumėte strategijas, kaip įgyvendinti organizacijos tikslus įvairiose maitinimo paslaugų aplinkose.
- Remdamiesi studijų ir praktikos sritimis, kurkite ir valdykite strategines partnerystes, klientų aptarnavimą ir santykius.
- Suplanuokite ir įgyvendinkite pagrindines šiuolaikines maisto gaminimo technologijas, kurios atspindi pažangias žinias apie maisto teoriją ir praktiką, mitybą ir profesionalias kulinarijos pramonėje naudojamas sistemas.
- Naudokite vadybos teorijas ir metodikas, kad pateiktumėte rekomendacijas, kaip įgyvendinti organizacinius tikslus, būdingus įvairioms kulinarinėms operacijoms.
- Sukurti naują maisto produktą, verslą ir/ar renginį, kad būtų lengviau realizuoti rinką.
- Taikykite pažangius valdymo metodus ir teorijas, kad palaikytumėte didelio masto, kelių padalinių kulinarines operacijas.
- Stebėkite besikeičiančią praktiką ir besikeičiančias žinias, susijusias su kulinarijos valdymu, kad pasirinktumėte mokymosi visą gyvenimą ir profesinio tobulėjimo studijų srityje strategijas.
- Išnagrinėkite asmenines stiprybes, silpnybes ir žinių apribojimus, kad sukurtumėte strategijas, skatinančias augimą ir ugdančias lyderystės potencialą.
- Perduokite informaciją ir sąvokas naudodami pažangius žodinius ir rašytinius įgūdžius, atspindinčius drausmines normas.
- Naudokite kokybinę ir (arba) kiekybinę informaciją, kad sukurtumėte įtikinamus argumentus, priimtumėte pagrįstus sprendimus ir pritaikytumėte koncepcijas, principus ir metodus, kurie informuoja arba pagerina įvairių tipų kulinarines operacijas.
Programos mokestis už mokslą
KARJEROS GALIMYBĖS
Jūsų karjera
Kai baigsite studijas, jūsų laukia daugybė galimybių. Baigę šią programą parodysite savo atsidavimą virtuvei ir taip išsiskirsite iš kitų virėjų. Kulinariniai įgūdžiai, kurių išmokstate George'e Browne, yra paklausūs darbdavių visoje Kanadoje ir tarptautiniu mastu, ir jūs turėsite mokymą, kad sukurtumėte sėkmingą karjerą namuose ar visame pasaulyje.
Nors kai kurie absolventai gali pradėti savo karjerą pradinio lygio pareigose, jie turės žinių ir įgūdžių, kad paspartintų savo karjeros Pathways . Atsižvelgiant į absolvento dėmesį ir patirties lygį, galimi karjeros Pathways :
Maitinimo paslaugų užimtumo sritys | Galimi karjeros keliai |
Kelių vienetų maitinimo paslauga |
|
Išėjimo į pensiją įstaigos ir grandinės |
|
Svetingumas ir turizmas |
|
Sutartinių maitinimo paslaugų valdymas |
|
Maisto perdirbėjai ir brokeriai |
|
Platintojai |
|
Verslo konsultacijos |
|
Verslumas |
|
Ateities studijų galimybės
Šios programos absolventai bus pasirengę tęsti studijas po studijų verslo, gastronomijos ir aplinkosaugos studijų krypties magistrantūros studijų programose.
Absolventai taip pat gali turėti teisę tiesiogiai patekti į kulinarijos meną – italų ir prancūzų konditerijos programas bei maisto ir mitybos valdymo programą.
Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su programos koordinatoriumi.