Integruotų maisto mokslų bakalauras
Le Cordon Bleu University Ottawa
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Ottawa, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Įvadas
Kulinarijos menų, mitybos ir maisto mokslų derinimas
Integruotų maisto mokslų bakalauras, pirmasis tokio pobūdžio Kanadoje, yra naujoviška daugiadalykė programa, kurią kartu vykdo Otavos universitetas ir Le Cordon Bleu Otava. Programa parengs būsimus absolventus vadovauti bet kurioje pramonėje, kurioje maistas vaidina pagrindinį vaidmenį, įskaitant sveikatos priežiūrą, švietimą, svetingumą, verslą ar mokslinius tyrimus ir plėtrą. Absolventai šią programą turės platų, išsamų supratimą apie su maistu susijusią praktiką ir bus pasirengę teikti strateginę lyderystę ir operatyvines gaires komercinėje aplinkoje.
"Ši partnerystė sujungia dviejų visame pasaulyje žinomų institucijų ekspertus, kad įgyvendintų vieną unikalią programą, kuri būtų savalaikė ir užpildytų žinių spragas pramonėje. Absolventai turės įgūdžių ir patirties būti lyderiais bet kurioje pramonėje, kurioje maistas vaidina svarbų vaidmenį".
Aurélien Legué - „Le Cordon Bleu“ Otavos šefo instruktorius