Bakalauro kulinarijos meno ir paslaugų valdymo
Paul Smith's College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Paul Smiths, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2024
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Bakalauro laipsnis kulinarinio meno & Service Management
Mūsų absolventai yra daugialypis lyderiai pasirengę įžengti į gaivinantį maisto ir gėrimų pramonei. Hands-on mokymo vyksta mūsų šešių komercinės kokybės maisto laboratorijose, du on-campus restoranų ir studentą paleisti mažmeninės duonos lizdo. Kursinių taikoma realiame pasaulyje per semesterlong serijos HOTEL, kulinarijos ir maisto paslaugų darbo patirtį. Studentai plėtoti įgūdžius pagal fakulteto priežiūra dirbant išjungti kampusie su profesionalais, suteikiant studentams mokamų įsidarbinimo galimybes, kurie palaiko savo karjeros tikslų. Ką mokytis?
- Išplėstinė kulinarijos būdai
- atsirandančias tendencijas mitybos, sanitarijos ir maisto paslaugų operacijų
- estetinis dėkingi už jutimo suvokimo kvapai, aromatai, plokščių pristatymų ir atmosferą
- rinkodaros, pardavimų ir klientų aptarnavimo
- moksliniai tyrimai ir plėtra
- strateginio planavimo ir finansų valdymas
- planavimas ir operacijos
- vadovavimas
Absolventai patekti į darbo rinką, kaip vykdomosios virėjų, viešbučių ir kurorto vadovų, mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros ekspertų, vadovų didelio masto maitinimo paslaugų veiklos ir privačių virėjai. Ši programa taip pat rengia verslininkų veikti visų paslaugų restoraną ar multilocation maitinimo paslaugų veikimą.
Akredituota Amerikos KULINARIJOS FEDERACIJOS
Svarbiausi faktai
- BPS laipsnis
- 123 kredito valandos (minimum), reikalingų
- 31+ kreditai turi būti laisvųjų menų ir mokslų
- 45+ kreditai turi būti 300/400 lygio kursus
- 800 valandų pramonės darbo patirtį reikalingas
- 200 valandų (mažiausiai) reikia kiekvieną stažuotės svetainėje
- Tai nėra kredito-guolis ir nėra mokestis už mokslą
- Akredituota Amerikos kulinarijos Federacijos
Karjeros galimybės
- Vykdantysis direktorius
- sous virėja
- Šefas konditeris
- Firmos šefas
- Maitinimo studijos
- Maitinimo paslaugos
- kulinarijos pedagogas
- Restoranas valdymas
- Maistas ir gėrimai paslaugos
- Meniu dizainas
Privalomieji dalykai
- Finansinė apskaita
- Išplėstinė Konditerijos
- Profesionalus Maisto ruošimo pagrindai Aš
- Profesionalus Maisto gaminimas Pagrindai II
- tarptautinės virtuvės
- Šiuolaikinio virtuvė
- Maisto Paslaugos Operacijų valdymas
- Garde darželis / kiaulienos gaminiai
- Komercinės Maisto gaminimas ir maitinimas
- Mityba / Maisto mokslas
- Amerikos Maitinimas
- Kulinarijos Ateities / Maisto technologijos
- Išplėstinė Virtuvė Meniu valdymas
- Pasaulinėje rinkoje
- finansai
- svetingumo Ateities
- Paslaugų ekonomika
- etika
- Kalba seka
- Strateginis planavimas ir politika
- Reklama ir rėmimas
- Valgomasis ir virtuvė Operacijos
- Maisto Paslaugos Sanitarinė
- Įranga planavimas
- aplinkos apsaugos vadybos
- Kultūros Enology
- Capstone Projekto planavimas
- Capstone projektą
English Language Requirements
Patvirtinkite savo anglų kalbos žinias atlikdami „Duolingo“ anglų kalbos testą! DET yra patogus, greitas ir prieinamas internetinis anglų kalbos testas, priimtas daugiau nei 4000 universitetų (tokių kaip šis) visame pasaulyje.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Prekybos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu / komercijos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu (jungimas)
- Toronto, Kanada
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Prancūzija
Gastronomijos laipsnis
- Valencia, Ispanija