Bakalauras (Hons) Kulinarijos vadove
Sunway University
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Shah Alam, Malaizija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 27 273
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Bakalauro (Hons) kulinarinio valdymo integruotas patirtinis mokymasis akademiniu griežtumu pasiruošti konkurencinei kulinarijos pramonei.
Iš praktinių kulinarinių įgūdžių, kartu su vadovavimo ir vadovavimo įgūdžiais, ši 3 metų programa suteiks studentams pranašumą tobulėti šioje profesinėje pramonėje. Paskaitų, demonstravimo, mokymuisi apie darbą ir praktine patirtimi studentams bus taikomi kokybiško maisto paruošimo ir pateikimo būdai. Verslo srityje kursai, tokie kaip rinkodara, bendravimo įgūdžiai, žmonių valdymas, smulkaus verslo įmonės ir kokybės vadyba užtikrina, kad absolventai yra gerai suapvalinti, kad atitiktų pramonės poreikius.
Esminė praktinė pramonės patirtis bus įgyta per 18 savaičių praktiką. Šis laipsnis yra akredituotas Le Cordon Bleu ir sėkmingai baigus programą, absolventams suteikiami du pažymėjimai; vienas iš „ Sunway University ir kitas iš „Le Cordon Bleu“, pirmaujančios kulinarijos ir svetingumo instituto.
Vartojimas
Sausis, balandis ir rugpjūtis
Trukmė
3 metai (dieninė)
Karjeros galimybės
- Maisto ir gėrimų direktorius
- Restorano savininkas / verslininkas
- Chef de Cuisine / Vykdomoji virėja
- Virtuvės vadybininkas
- Maisto rašytojas / kritikas
- Maisto valdytojas skrydžio metu
- Firmos virėja
Moduliai
- Sprendimų priėmimo apskaita
- Pagrindinės kulinarijos operacijos
- Gėrimų studijos
- Kepimo ir konditerijos kepimo principai ir metodai
- Turizmo ir svetingumo verslas
- Tarpiniai kulinariniai darbai
- Rinkodaros principai
- Anglų kalba turizmo paslaugų pramonei
- Maisto sauga ir sanitarija
- Pagrindinės restoranų operacijos
- Išplėstinė kulinarijos technika
- Išplėstinė konditerija
- Malaizijos virtuvė ir kultūra
- Maistas ir mityba
- Maisto tiekimo grandinės valdymas
- Kiekis maisto produktams
- Kokybės valdymas
- Maisto ir gėrimų tvarkymas
- Svetingumo tyrimo metodai
- Bendravimo įgūdžiai
- Verslo statistika
- Svetingumo infrastruktūros kūrimas ir valdymas
- Žmonių valdymas svetingumo industrijoje
- Smulkaus verslo įmonė
- Mokslinių tyrimų projektas
- Praktika
Įėjimo reikalavimai
- STPM: vidutinė C arba CGPA 2.0 (mažiausiai 2 vadovai)
- A lygis: mažiausiai 8 taškai
- Australijos imatrikuliavimas: ATAR 55
- Kanados imatrikacija: 55%
- MUFY: 55%
- Sunway fondas meno srityje: CGPA 2.0
- Sunway mokslo ir technologijų fondas: CGPA 2.0
- UEC: ne daugiau kaip 28 balai iš 5 dalykų (visi B klasės)
- IB: Baigta su mažiausiai 24 taškais (be papildomų taškų)
Galerija
Priėmimai
Studijų programa
Programos struktūra
1 metai
- Sprendimų priėmimo apskaita
- Pagrindinės kulinarinės operacijos
- Gėrimų studijos
- Kepimo ir konditerijos gaminių principai ir metodai
- Turizmo ir svetingumo verslas
- Vidutinės kulinarinės operacijos
- Marketingo principai
- Anglų kalba turizmo paslaugų pramonei
- Maisto sauga ir sanitarija
- Pagrindinės restorano operacijos
2 metai
- Pažangios kulinarijos technologijos
- Pažangus pyragas
- Malaizijos virtuvė ir kultūra
- Maistas ir mityba
- Maisto tiekimo grandinės valdymas
- Kokybės vadyba
- Maisto ir gėrimų valdymas
- Svetingumo tyrimo metodai
- Bendravimo įgūdžiai
- Prekės ženklas ir akcijos
- Darni turizmo plėtra
- MICE valdymas
3 metai
- Žmonių valdymas svetingumo pramonėje
- Smulkaus verslo įmonė
- Mokslinių tyrimų projektas
- Praktika
Pasirenkamieji dalykai
1 pasirenkamasis dalykas: (pasirinkite bet kurį 1 2 arba 3 metais)
- Vyno studijos
- Pajamų ir pelno valdymas
2 pasirenkamasis dalykas: (pasirinkite bet kurį 1 2 arba 3 metais)
- Pajamų ir pelno valdymas
- Prekės ženklas ir akcijos
Papildomi MOHE privalomi Bendrųjų studijų dalykai
vietiniam studentui
- Etikos ir civilizacijos vertinimas
- Filosofija ir aktualijos
- Bendruomenės projektas
- Bahasa Kebangsaan A (taikoma studentams, kurie nesėdėjo SPM arba negavo SPM Bahasa Melayu kredito)
tarptautiniam studentui
- Malajų kalba bendravimui 2
- Etikos ir civilizacijos vertinimas
- Bendruomenės projektas
KARJEROS GALIMYBĖS
Karjeros galimybės
- Maisto ir gėrimų direktorius
- Restorano savininkas / verslininkas
- Virtuvės šefas / vykdomasis šefas
- Virtuvės vadovas
- Maisto rašytojas / kritikas
- Maisto vadovas skrydžio metu
- Įmonės šefas
Stipendijos ir finansavimas
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto ir gėrimų bei svetingumo vadybos bakalauras
- Paris, Prancūzija
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Prancūzija
Prekybos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu / komercijos bakalauro (kulinarijos vadybos) pagyrimu (jungimas)
- Toronto, Kanada